«Подiлля» Хмельницький

Фанатський куточок
spacer
Наступний матч
Чемпіонат другої ліги України
?, Початок ?
Хмельницький, СК Поділля
spacer
spacer
team - team
"Поділля"
Хмельницький
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
 

Турнірна таблиця

Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Збруч 14 14 0 0 39-11 42
2 Случ 13 9 2 2 35-15 29
3 Полонія-ДЮСШ№1 14 6 2 6 24-28 20
4 Дунаївці 13 5 3 5 14-12 18
5 Поділля 14 3 6 5 14-17 15
6 Енергетик 14 3 3 8 16-25 12
7 Славута 14 2 3 9 11-25 9
8 Перлина-Поділля 14 2 3 9 15-35 9
Згідно рішення КДК, Перлині-Поділля зараховано технічну поразку в матчі з МФК Славута.
 
 

Опитування

Чи буде "Поділля" у наступному сезоні у другій лізі?


 
 
spacer
» » Остання домашня зустріч сезону 07/08

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

Остання домашня зустріч сезону 07/08

Поділля: Дудник (11' Горліцький), Балицький, Гамарник, Дубчак (60' Клекот), Якубовський (11' Яремчук), Будник, Доценко (52' Сергєєв), Гутнікевич, Сендель (75' Лемішевський), Козелко (56' Луць), Колесников (77' Грищук).
Єдність: Бахуринський, Чабак, Ломко, Шегда, Дмитрулін, Тарасенко (44' Шарій), Роєв (46' Осарчук (81' Сабадаш)), Синчук, Пахомов, Омельченко (46' Кабанець), Поліщук (71' Беба (86' Миронов)).

Остання домашня зустріч нажаль не стала досить вагомим приводом для хмельничан для того, щоб прийти і підтримати улюблену команду. І чинників можна назвати досить багато. По-перше початок зустрічі згідно рішення ПФЛ було призначено о 17.00 в п'ятницю, по-друге перед самим початком нагрянув дощ, що можливо і відлякнув хмельничан, по-третє невдалий вояж до Коростеня в минулому турі, по-четверте чемпіонат Європи з футболу. Можливо сукупність всіх чинників і призвела до того, що стадіон не був заповненим так як це вміє робити Хмельницький. Але ж варто відзначити, що всі ці чинники не завадили близько трьох тисячам вболівальників прийти і підтримати улюблену команду.
Вже на початку матчу вболівальники могли спостерігати досить небезпечний штрафний удар в бік воріт подолян. Але після навісу Шегда не зумів попасти по м'ячу. Та майже одразу Поділля відповіло досить в схожій манері. Після вкидання Дубчаком ауту Козелко перекинув мяча головою на Сенделя, але Олексій не зумів нанести удару.
А вже на 8 хвилині матчу відбулась подія, яка дещо сплутала карти тренерському штабу Поділля. Під час проходу лівим флангом атаки Єдності Якубовський зробив ривок за нападником плисківчан і під час різкого забігу потягнув мишцу. І одразу ж сам попросив заміну. А Якубовський в цьому матчі як раз був на полі задля того (вірніше буде сказати, що це один з тактичних ходів Богдана Ігоровича) щоб в воротах стояв Дуднік. Отже тренери провели одразу подвійну заміну. Адже на поле замість Якубовського необхідно біло випускати іншого гравця з віковим цензом згідно правил змагань у другій лізі. А тому у захист замість Якубовського на поле вийшов Яремчук, а Горліцький поміняв у рамці воріт Дудніка.
Подоляни вирішили, що їм слід довести вболівальникам, що попередній матч був прикрістю і випадковістю, а тому одразу захватили ініціативу в свої руки. І вже на 9 хвилині був привід для того, щоб зірвати оплески трибун. Олексій Сендель прорізним пасом вивів віч-на-віч Ігора Козелко. Але сьогодні Ігору не щастило і його прицільний удар воротар зумів відбити ногами у стрибку. Потім Ігорю асистував вже Доценко навісивши справа, але удар головою пройшов у лічений сантиметрах від лівої стійки.
Єдність вирішила побудувати гру на контратаках. І на 13 хвилині одна з них могла завершитись виходом один в один, але Андрій Будник зупинив нападника потягнувши його рукою за футболку. За що одразу ж отримав попередження.
Ще одна контратака вдалась плисківчанам на 17 хвилині. Синчук пройшов по центру двох оборонців та скинув під удар м'яч Тарасенко, але удару Тарасенко зовсім трішки забракло точності.
Подоляни ж одразу відповіли своєю атакою. Так після дрібного фолу в центрі поля штрафний виконав Балицький. Його навіс був досить точним, але Валерій Доценко стояв спиною до воріт. Його перекидка головою через воротаря принесла лише перекладину в актив Поділля. За хвилину Балицький знову повторив свій навіс і на цей раз після удару головою Колесниковим воротар спіймав м'яча.
На 26 хвилині Олексій Сендель проявив власну майстерність і протягнувши м'яча до штрафного майданчику пробив з 22 метрів низом, але удару забракло декількох сантиметрів.
Відповідь Єдності була у вигляді штрафного удару з 23 метрів, але удар Синчука був не точним.
На 34 хвилині матчу свою зігранність продемострувала наша пара молодих нападників. Так Колесников скинув м'яча на Козелко таким чином, що Ігор опинився віч-на-віч з голкіпером. На цей раз Козелко вирішив перекинути воротаря, але м'яч вдруге потрапив у перекладину.
За 6 хвилин до закінчення першого тайму подоляни заробили право на кутовий удар. Виконувати його пішов Валерій Доценко. Подача викликала деяку сумбурність в штрафному майданчику і плисківчани винесли м'яча за межі майданчика одразу послідував удар, який був досить неточним, і м'яч полетів зовсім у інший бік до кутового прапорця, де знаходився Доценко після виконання кутового удару. Його наступний навіс був великою несподіванкою для оборонців гостей, але не для Тараса Гамарника. Його удар головою був точним у нижній лівий кут воріт. Отже 1-0.
За п'ять хвилин до перерви особливий подій не відбулося на полі і команди пішли на перерву з перевагою господарів 1-0.

На другий тайм тренер Єдності вирішив змінити малюнок гри ввівши одразу двох свіжих гравців на поле.
Але хмельничани не хотіли віддавати ініціативу в руки гостей. І вже на 47 хвилині Козелко отримав ще один шанс у цій грі. Обігравши двох захисників він увірвався у штрафний майданик і вже наносив удар по воротам, але ще один захисник постелився у підкаті і ліквідував небезпеку.
Наступний свій рейд зробив і Сендель. Він протягнув м'яча з флангу у центр і пробив з 23 метрів, але його удару знову нехватило точності.
Хмельничани дещо захопились атаками і ледве не пропустили контратаку гостей. Кабанець пройшов правим флангом і замість того щоб віддати точний пас він вирішив пробити. Його удар вийшов досить потужним, але Михайло Горліцький правильно обрав позицію в воротах і спіймав м'яч.
Наступний контрвипад плисківчан був доволі небезпечним, якби не старання Луця. Після атаки господарів одразу 3 нападника могли вийти на двох оборонців, але Ігор Луць зробивши ривок у підкаті проштовхнув м'яч до захисників.
Гості використивували тактику дрібного фолу ще далеко від підступів до штрафного майданчика, але і ці штрафні несли небезпеку у виконанні Віталія Балицького. Кожний його навіс був точним і видно, що це є домашньою заготовкою подолян. І на цей раз після його навісу Гамарник головою пробивав по воротам. Але удар вийшов дещо навісним і не сильним, а тому це не стало проблемою для кіпера Єдності.
Через 6 хвилин після цього навісу ситуація знову повторилася: навіс Балицького зі штрафного і удар головою Гамарника і знову воротар забирає м'яча в руки.
Вийшовший на заміну Лев Сергєєв додав швидкості в атаці правого флангу Поділля. І один з його проходів завершився навісом у штрафний де головою пробивав Будник, але удару бракувало точності.
На 78 хвилині Гутнікевича вивели тет-а-тет з голкіпером. Він вирішив піти в обіграш, але зачепився за ноги воротаря. Суддя ж вирішив, що падіння це чистої води симуляція, а тому і показав гірчичника Гутнікевичу. Стадіон закипів після цього моменту. Але не пройшло і 5 хвилин як після рейду з правого флангу Сергєєва у карний майданчик і обіграшу трьох захисників останній чіпляє його і суддя вказує на одинадцятиметрову позначку. Виконувати надали право Віталію Балицькому. Його удар був по центру воріт, але дуже сильним. 2-0. Віталій після виконання пенальті показав трибунам, що його удар - це гарматний постріл відповідним жестом.
Після другого удару Єдність вирішила, що потрібно перехоплювати ініціативу, але Поділля вміло контролювало гру. І на останніх хвилинах слід виділити у плисківчан лише простріл зліва після якого Шарій не зумів влучно пробити.
Після матчу команда підійшла до кожної з трибун і подякувала за підтримку вболівальникам.

Слід зазначити, що на цьому матчі відбулось те, чого багато хто вже хотів бачити і чути на стадіоні в Хмельницькому. А саме перекличка трибун. На назву хмельницької команди ПОДІЛЛЯ, що лунала з трибуни під навісом, з іншої сторони відповідь була ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ.
Отож футбол в Хмельницькому наберає обертів, як і культура вболівання за хмельницьке Поділля.
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 17 червня 2008 22:08
  • ПРИЇДЕТЕ В ТЕРНОПІЛЬ ПОБАЧТЕ ЯК ТАМ РОБЛЯТЬ ПЕРЕКЛИЧУ winked
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • vov4ik

  • 16 червня 2008 14:47
  • ну что же... я вернулся))) и рад за Подолье! ВСЕХ С ПОБЕДОЙ! жаль только что не смогу поехать на выезд, хотя планировал, вот только планы опять поменялись((( но надеюсь наши приложат все усилия и как минимум не проиграют pk
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 16 червня 2008 12:49
  • Волинь - банкрот, Геліос має проблеми зі стадіоном, може виграємо у Тернополя і попадемо у Першу лігу. Звичайно по трупам не хочеться ходити, але якщо іншого виходу нема...
    Харків мені взагалі не шкода, а ось Волинь...особливо Кварцяного шкода - харизматичний тренер, у нього футболісти не бігають - літають... smile
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 15 червня 2008 22:13
  • котова?!?!?! smile да, ты не че не путаешь? он про комуняк может обьяснить, и кто чей кум и сват и еб.рь. ходячая пиз.....болка. request кандитатуру посолидней предложи, и с сегодняшним укладом мысли. а не совковым.(мнение мое, никому не навязываю) fellow
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 15 червня 2008 17:43
  • Слід зазначити, що на цьому матчі відбулось те, чого багато хто вже хотів бачити і чути на стадіоні в Хмельницькому. А саме перекличка трибун. На назву хмельницької команди ПОДІЛЛЯ, що лунала з трибуни під навісом, з іншої сторони відповідь була ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ.

    Наконец - то. Моя мечта сбылась И то, пока на троечку с минусом. Но уже хоть что-то. Надо активней подключаться не только фанам, но и болелам. А то как воды в рот набрали. Но, ведь приятно же слышать перекличку. Че стесняться? Надо всем подключаться. Нету организатора. Котова надо подключать, пусть разъяснит людям че надо делать.


^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 15 червня 2008 14:31
  • 121212 Бережаны - пгт на юге Тернопольской области. Волынь команда банкрот. не будет больше играть в 1 лиге. http://www.ua-football.com/
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 14 червня 2008 22:00
  • насколько я знаю игра будет не в самом тернополе, а вроде в бережанах.
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 14 червня 2008 12:36
  • 2. Місця команд у чемпіонаті та першостях визначаються за такими показниками, отриманими в усіх матчах:

    а) більша кількість набраних очок;
    б) більша кількість перемог;
    в) краща різниця забитих і пропущених м’ячів;
    г) більша кількість забитих м’ячів.

    Це за регламентом пфл

    Перемога, я так розумію виводить нас на 2 місце, адже зараз у нас і Тернополя їх по 17.
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 14 червня 2008 11:34
  • ну шо ж! 0-4 в Тернополі і в 1 лігу! Це з області фантастики... wink
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 14 червня 2008 10:41
  • Кто-то может точно сказать - если мы выиграем в Тернополе, то выйдем на 2-ое место??
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 13 червня 2008 23:55
  • Я так і не зрозумів заміни воротаря... МАтч починався в п"ятницю в 17.30, а не в 17.00 fellow
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 13 червня 2008 22:24
  • s pobedoi vseh- nadeemsq na takoi rezultat v Ternopole! feel
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 13 червня 2008 21:53
  • Самое яркое впечатление от игры:
    1. Перекличка трибун - это было вообще ВАУУУУУ!!!!!!!!!!!!!!!!! Спасибо!!!
    2. Пенальти в исполнении Балицкого!!! Просто красавчик!!!
    А вообще игра не была очень уверенной... будем надеяться на хороший исход в Тернополе!!!
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 13 червня 2008 21:47
  • Перекличка супер!!!

    Красивой вышла обрезка Дубчака. когда мяч попал к Доценку и мы забили первый гол.
    Балицкий с пенальти ударил отлично без малейшего шанса для голкипера.
    Козелко таких два момента запорол.
    Будник сегодня сам не свой. Доценко мне уже пару матчей не нравится. Сендель вообще весь матч простоял. Сергеев не может найти общего мнения с другими.

    Верим на положительный исход в Тернополе.

    Луць тоже стоячий.
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 13 червня 2008 21:44
  • Да,перекличка была у нас классная!!!2-0 тоже круто.На Тернополь собирают автобус,так что надо ехать и поддержать нашу команду pk
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • sanpalm

  • 13 червня 2008 21:27
  • Спасибо команде за победу. Верим, что следующий сезон большинство будет продолжать выступления в команде, и что Коростень забыт будет как глупое стечение обстоятельств.
    Красиво победили! feel

    За перекличку Респект. lol Звучало просто супер. Особено было приятно слышать как 5 так и 20 сектора ибо они замолкали пока скандируют з противоположной трибуны.
^
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат області. Прем'єр-ліга
7 листопада, Білогір'я
team 3:0 team
spacer
"Перлина-Поділля"
Білогір'я
 
"Поділля"
Хмельницький
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Березень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

У вигляді списку

Березень 2016 (8)
Грудень 2015 (1)
Листопад 2015 (4)
Жовтень 2015 (5)
Вересень 2015 (5)
Серпень 2015 (9)