«Подiлля» Хмельницький

Футбольний клуб
spacer
Наступний матч
Чемпіонат України. Друга ліга
20 листопада 2016 року о 13:00
Запоріжжя, НТБ на Великому Лузі
spacer
spacer
team - team
"Металург"
Запоріжжя
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer
online від ПФЛ
spacer
 
 

Турнірна таблиця

Чемпіонат України
Друга ліга
Команда I В Н П М О
1 Кремінь 16 14 0 2 32-10 42
2 Перлина 16 13 1 2 37-13 40
3 Рух 16 13 1 2 34-11 40
4 Інгулець-2 16 9 3 4 36-15 30
5 Балкани 16 8 4 4 26-20 28
6 Реал Фарма 16 8 3 5 28-19 27
7 Мир 16 7 5 4 19-11 26
8 Кристал 16 6 5 5 25-17 23
9 Нива-В 16 7 2 7 22-22 23
10 Енергія 16 6 3 7 23-21 21
11 Іллічівець-2 16 6 1 9 25-32 19
12 Тепловик 16 5 3 8 24-20 18
13 Нікополь-НПГУ 16 5 2 9 18-28 17
14 Арсенал-Київщина 16 4 0 12 18-56 12
15 Суднобудівник 16 2 3 11 12-31 9
16 Металург 16 2 1 13 14-36 7
17 Поділля 16 2 1 13 10-41 7
Чемпіонат України
Перша ліга U-19. Група 2
Команда I В Н П М О
1 ФК Львів 4 4 0 0 14-1 12
2 Спарта-Буковина 6 3 2 1 10-11 11
3 Мункач (Мукачеве) 6 3 1 2 14-11 10
4 Тепловик-ДЮСШ-3 6 3 1 2 17-9 10
5 Поділля 7 2 2 3 11-14 8
6 Верес 6 2 1 3 6-9 7
7 Гірник (Новоявор) 6 0 4 2 4-9 4
8 Опір (Львів) 7 0 3 4 5-17 3
 
 

Друзі



Turfmapp.com - знайди місце та компанію для гри в футбол.
 
spacer
» «Поділля» у 2016 році

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

«Поділля» у 2016 році

Авторитетне інтернет-видання Sport Arena провело детальний аналіз матчів ФК Поділля у другій лізі сезону 2016/17.

Друга ліга. Підсумки півріччя. Поділля

Три роки Хмельницький чекав повернення професійного футболу і влітку нарешті дочекався. Команда, кістяк якої склали місцеві молоді футболісти, вихованці ДЮФК Поділля, взяла старт у другій лізі і порадувала дуже гарною відвідуваністю за мірками навіть Прем’єр-Ліги, а ось з результатами склалося не так, як хотілося б. Поділля змушене зимувати на останньому місці в турнірній таблиці.

ЧОГО ХОТІЛИ

Ні про які серйозні завдання перед стартом сезону не могло бути й мови. Керівництво клубу спочатку задекларувало мету використовувати дебютний сезон для набуття досвіду і закладання фундаменту подальшого прогресу. Звичайно, вболівальники вимагали конкретики, нехай і розуміли, що боротьба за найвищі місця Поділлю зараз не світить. Президент клубу Євген Бейдерман таке прохання задовольнив і окреслив завдання конкретніше – фінішувати в десятці.

ЩО ДЛЯ ЦЬОГО РОБИЛИ

Обойма гравців, яка захищала кольори Поділля в аматорському чемпіонаті України, великих змін не зазнала, а перед стартом сезону команду підсилили більш досвідчені Богдан Савчук, Роман Шпиця, Алішер Якубов, Артем Макарченко і улюбленець місцевих уболівальників Олексій Колесников. Вже протягом чемпіонату до хмельницької команди приєдналися ще п’ять гравців – Максим Нестеренко, Валерій Степаненко, Андрій Наконечний, Ігор Сурник і Сергій Дворник.

Пішли: півзахисник Музичук (Ukraine United, Канада)

Прийшли: воротар Дворник (Колос Лазірки), воротар Савчук (Олімпік U-21), захисник Нестеренко (Динамо-2), захисник Степаненко (Черкаський Дніпро-2), півзахисник Наконечний (ДЮСШ Олімп, Деражня ), півзахисник Сурник (Чорноморець U-21), півзахисник Шпиця (попередній клуб Чайка Петропавлівська Борщагівка), півзахисник Колесников (попередній клуб Поділля), Макарченко (ФК Чорнянка), нападник Якубов (Буковина).

ЯК ВИГЛЯДАЛИ

Статус основного голкіпера команди на старті сезону застовпив за собою новачок Богдан Савчук, і лише в домашньому матчі з Кременем (0:2) поступився місцем в рамці Сергію Шевченку, а серйозно загострилася конкуренція на останньому рубежі з появою Сергія Дворника. Саме останній і завершував осінню частину чемпіонату в якості основного, хоча в цілому все воротарі Поділля провели першу половину сезону нестабільно – були яскраві сейви і прикрі помилки, але все це властиво молодим хлопцям.

У захисній лінії мав беззастережне місце в основі лише Владислав Гресь, який пропустив тільки один матч через дискваліфікацію, а от з іншими позиціями доводилося думати. Наприклад, в якості партнера Греся в центрі оборони тренерський штаб перепробував чотирьох виконавців – Андрія Богославського, Максима Нестеренка, Валерія Степаненка та Віталія Миколайчука. Що стосується флангів, правий край довгий час утримував за собою Андрій Джурко, і лише в останніх матчах тренери почали шукати й інші варіанти, спробувавши на цьому місці Михайла Орошкевича. На лівому фланзі тренери використовували цікаву зв’язку Яна Морговського і Артема Макарченка, які періодично мінялися позиціями захисника і вінгера. Вже пізніше на лівому краї також використовувалися Нестеренко та Ігор Сурник.

Основними гравцями в опорній зоні в нинішньому сезоні себе зарекомендували два Андрія – Муляр і Ліповуз. Роль першого змінника відводилася Роману Худіку, хоча закривати цю зону іноді доводилося і номінальному атакуючому хавбеку Сурнику. А під єдиним форвардом в середині першої частини сезону сформувалася ударна трійка півзахисників – Артем Макарченко, Олексій Колесников і Віталій Костишин, яким намагалися створити конкуренцію Роман Шпиця, Кирило Бабак і Владислав Чуловський. При цьому Колесников часто виконував функції прихованого форварда, вриваючись у вільні зони, які звільняв лідер атак Поділля Алішер Якубов.

За Якубова взагалі ніяких питань бути не може. Капітан команди відіграв без замін усі матчі і лише один пропустив через перебір гірчичників, тому говорити про якусь конкуренцію для нього не доводиться.

ЯК ПРОЙШЛИ ШЛЯХ

Перший матч чемпіонату зарядив хмельницьких вболівальників неабиякою часткою оптимізму, адже Поділля досить впевнено розправився з ще одним новачком другої ліги, Суднобудівником, проте в подальшому у підопічних тоді ще Віталія Балицького було не так багато приводів для радості. Слідом за стартовою перемогою пішли розгроми від Балкан, Жемчужини і Нікополя-НПГУ і домашні поразки від Металурга і Кременя.

Перервали серію невдач хмельничани лише на початку вересня, коли вдома в скандальному поєдинку розписали мирову з Кристалом (1:1). А після цього команда отримала неприємний подарунок від міської влади, яка на півтора місяця закрила стадіон на черговий етап реконструкції, тому номінально домашній матч з Рухом (0:2) Поділля проводило на виїзді, а поєдинок з Інгулець-2 і взагалі не відбувся, що потім переросло в технічну поразку.

Після розгрому у Вінниці Поділля очікував тренерський струс. Виконуючим обов’язки головного тренера був призначений спортивний директор клубу Аркадій Баталов, а Віталій Балицький залишився в штабі. Такі дії принесли результат лише 15 жовтня, коли Поділля в рідних стінах у впертій боротьбі зламало опір Тепловика, записавши в свій актив другу перемогу в сезоні. Але далі знову пішли чотири поразки.

Проте, до зимової перерви хмельничани встигли подарувати і справжню сенсацію. В рамках 19-го туру знову ж вдома Поділля взяло гору над Балканами, відсвяткувавши мінімальний реванш за розгромну поразку в першому колі і покинувши ненависне для себе останнє місце в турнірній таблиці. Правда, всього на один тур, адже в останньому перед паузою матчі підопічні Аркадія Баталова поступилися запорізькому Металургу і пропустили свого суперника вперед.

В цілому, по ходу дистанції було чітко видно, що багатьом хлопцям важко дається перехід на професійний рівень, команді катастрофічно не вистачало двох-трьох досвідчених гравців, так ще і травми постійно дошкуляли Поділлю, не кажучи вже про те, що психологічно футболісти дуже непросто переносили поразки.

ЩО В РЕЗУЛЬТАТІ ОТРИМАЛИ

Останнє місце в турнірній таблиці прийнято називати провалом, але це трохи не той випадок. Спочатку було наївно вважати, що одна з наймолодших команд чемпіонату, у якій лише пару гравців раніше виступали на професійному рівні, зуміє показати серйозний результат. Хоча в кількох матчах Поділля відверто не добрало очок.

ЧОГО ВІД НИХ ЧЕКАТИ

У разі посилення декількох позицій і якісної передсезонної підготовки, у Поділля є всі шанси суттєво поповнити свою очкову скарбничку навесні і поліпшити турнірне становище, але в цьому питанні багато що залежатиме від керівництва клубу. Не можна виключати і нові тренерські перестановки або появу нового головного тренера, адже ще у вересні Аркадій Баталов анонсував пошук фахівця, який може очолити команду. Не варто забувати, що в нинішньому регламенті передбачено і виліт з другої ліги. Але в Хмельницькому про таке навіть думати не можуть, адже місцевим уболівальникам важко дався період без футболу.

ОСІННІЙ ХІТ-ПАРАД:

Кращий матч – домашній з Суднобудівником (2:0, 24.07.2016, 1-й тур). Поклавши руку на серце, в домашніх матчах з Тепловиком і Балканами Поділлю відверто пощастило, а от перший поєдинок чемпіонату досі стоїть осібно. По грі хмельничани дійсно виглядали сильніше Суднобудівника і диктували свої умови на полі, натхнені солідною підтримкою місцевої торсиди і внутрішньою мотивацією показати себе. Все це в комплексі вилилося в впевнену перемогу.

Найгірший матч – гостьовий з Нивою (0:4, 25.09.2016, 11-й тур). Протистояння Хмельницького та Вінниці на футбольному полі вже давно вважається принциповим, тому такий варіант дербі з нетерпінням очікували вболівальники двох команд. Футболісти Ниви виправдали очікування своїх фанатів, а ось Поділля в той день відверто розчарувало, так і не показавши, за рахунок чого планувало зачепитися за очки. І справа тут зовсім не в якості гри, а скоріше в таких банальних поняттях, як «бажання» і «характер».

Перехід на особистості

Лідер – Алішер Якубов. До переходу в Поділля у Алішера був всього один матч на професійному рівні в складі Буковини, але вже з перших турів на тлі інших гравців Поділля він виглядав, наче футболіст з великим досвідом, доводячи це не тільки рівнем гри, але і лідерськими якостями. Адже не дарма Якубову відразу вручили капітанську пов’язку, а він відплатив за довіру сімома забитими м’ячами, кожен з яких був по-своєму важливий для команди.

Посилення – Олексій Колесников. Для нинішнього Поділля футболіст з досвідом є однозначним посиленням, а якщо ще мова йде про улюбленця місцевих уболівальників, то тут і говорити щось не потрібно. Колесников однозначно підсилив молоду команду і успішно справляється зі своєю роллю, вміє притримати м’яч, розвинути атаку і володіє гольовим чуттям, а такі виконавці для аутсайдера другої ліги на вагу золота.

Розчарування – невпевнена гра оборони. 45 пропущених м’ячів – з таким пасивом Поділля завершило першу половину сезону. Більше в поточному чемпіонаті пропускав тільки Арсенал-Київщина. Як не намагався тренерський штаб, однак до кінця впоратися з проблемами в обороні не вдалося, на що Балицький і Баталов постійно нарікали в післяматчевих коментарях.

Надія – вихованці клубної системи. Звичайно, результати Поділля радують тільки суперників, однак філософія клубу вселяє оптимізм, адже шанс проявити себе отримують молоді вихованці клубної системи або просто молоді хлопці, яким є що доводити. Так, працювати з молоддю і ставити якісь завдання непросто, тому зробимо знижку на те, що це такий собі проміжний і ознайомлювальний сезон. Хочеться вірити, що хоча б кілька молодих хлопців з цієї команди в майбутньому перейдуть на рівень вище, і це вже буде хороший результат.

Зірка – Алішер Якубов. Не хочеться повторюватися, адже на даний момент це беззаперечний лідер команди, нехай тренерський штаб хмельничан і не любить виділяти персоналії. Для Поділля важливо утримати Якубова хоча б до кінця чемпіонату, адже напевно його будуть переманювати сильніші і заможні клуби.

Очікування. Підібратися ближче до першої десятки Поділлю вже навряд чи вдасться, однак ця команда здатна попсувати нерви багатьом, особливо в рідних стінах, будучи однією з найбільш відвідуваних в чемпіонаті. Якщо взимку хмельничани попрацюють над своїми помилками, то є всі шанси покинути дно турнірної таблиці і відірватися від так званої зони вильоту.

Зимовий антракт: тренувальний процес буде тривати практично без перерви, тому можна сказати, що Поділля вже почало підготовку до весняної частини сезону. Про плани щодо можливих виїздів і спарингів поки інформації немає, хоча взимку очікується приїзд на перегляд декількох футболістів.

ЗАГАЛЬНА СТАТИСТИКА ПО КОМАНДІ ПОДІЛЛЯ

Всього матчів 18

Всього забито 13

Забито вдома 7 (53,85%)

Забито в гостях 6 (46,15%)

Всього пропущено 42

Пропущено вдома 10 (23,81%)

Пропущено в гостях 32 (76,19%)

Забито в середньому за гру 0,72

Пропущено в середньому за гру 2,33

Набрано очок вдома 10/24 (41,67%)

Набрано очок в гостях 0/30 (0%)

Найбільша перемога 2:0 – Суднобудівник (Миколаїв)

Найбільша поразка 0:5 – Жемчужина (Одеса)

Матчів без пропущених голів 2 (11,11%)

Матчів без забитих голів 8 (44,44%)

Вольових перемог 0

Вольових нічиїх 0

Безвольних поразок 0

Безвольних нічиїх 1

Великих перемог 0

Великих поразок 5

Автоголів (забито / пропущено) 0/0

Попереджень (в середньому) 39 (2,17)

Вилучень (у порівн.) – Відразу / 2ЖК 0 (0) – 0/0

Гравців виступало (іноземців) 28 (0 – 0%)

Відвідуваність (всього / середня) 27200/1511

 

СТАТИСТИКА КОМАНДИ В ПОТОЧНОМУ ЧЕМПІОНАТІ:

Тренери: 2 (Віталій Балицький – до 25.09.2016 р, Аркадій Баталов – з 26.09.2016 р).

Гравці: 28 (середній вік – 19,6 років (3 місце в лізі).

Бомбардири: 4 (7 голів – Якубов, по 2 – Бабак, Колесников, Ліповуз).

Воротарі: 3 (Савчук – 25 пропущених м’ячів в 10 матчах, Дворник – 15 пропущених в 7 матчах, Шевченко – 2 пропущених в 1 матчі).

Хет-трики: 0. • Дублі: 0.

Середня відвідуваність: • загальна – 27200/1511 (2 місце в лізі), • вдома – 22500/2812 (2 місце в лізі), • на виїзді – 4700/470 (17 місце в лізі).

Пенальті:

Поділля било: 0.

У ворота Поділля били: 5, 3 реалізували, 60% реалізації (забили: Паламар з Жемчужини, Цой з Кристала і Бережний з Металурга; не забили: Ходарченко з ФК Нікополь-НПГУ – відбив воротар Поділля Савчук, Худоб’як з Тепловика – мимо).

Попередження: 39.

Вилучення: 0.

sportarena.com

При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • [url=http://geter.bounceme.net/yumoristicheskaya-proza/bubnov-sem-let-strogo-re
    zhima-kniga.html] [/url] [url=http://fexala.freeimagehost.ru/romani/mi-to-chto-mi-dumaem-arhimandrit-fad
    dey-kniga.html] [/url] [url=http://holo.freeimagehost.ru/lyubovnie-romani/muravey-vor-zanesen-v-krasnu
    yu-knigu-ryazanskoy-oblasti.html] [/url] [url=http://ymitos.freeimagehost.ru/nauka/kniga-pamyati-krasnodarskiy-kray-tom-
    8.html] 8[/url]
    [url=http://isimym.freeimagehost.ru/starinnaya-literatura/kniga-posledniy-shag-
    dmitriy-hara-onlayn.html] [/url] [url=http://mawi.freeimagehost.ru/psihologiya/svadebnaya-kniga-pozhelaniy-kniga
    -svoimi-rukami.html] [/url] [url=http://locyxu.freeimagehost.ru/voennie/vzyav-knigu-ya-vsegda-stavlyu-ee-na
    -mesto-znachenie.html] [/url] [url=http://qiqim.freeimagehost.ru/poeziya/vcherashnee-zavtra-kniga-o-russkoy-i
    -nerusskoy-fantastike.html] [/url]
    [url=http://ymitos.freeimagehost.ru/starinnoe/skolko-stranits-v-knigah-dzhordzh
    a-martina.html] [/url] [url=http://fexala.freeimagehost.ru/fentezi/o-chem-kniga-kotoroy-net-novak.html
    ] [/url] [url=http://epusev.freeimagehost.ru/lyubovnie-romani/risunok-k-poslovitse-kniga
    -knigoy-a-svoim-umom-dvigay.html] [/url] [url=http://hoper.myftp.biz/starinnaya-literatura/dzhuri-kozaka-shvayki-audiokn
    iga-slushat-kniga-2.html] 2[/url]
^
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат України. Друга ліга
14 листопада, Хмельницький
team 1:0 team
spacer
"Поділля"
Хмельницький
 
"Балкани"
Зоря
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Грудень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

У вигляді списку

Грудень 2016 (4)
Листопад 2016 (15)
Жовтень 2016 (21)
Вересень 2016 (25)
Серпень 2016 (17)
Липень 2016 (20)