«Подiлля» Хмельницький

Фанатський куточок
spacer
Наступний матч
Чемпіонат другої ліги України
?, Початок ?
Хмельницький, СК Поділля
spacer
spacer
team - team
"Поділля"
Хмельницький
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
 

Турнірна таблиця

Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Збруч 14 14 0 0 39-11 42
2 Случ 13 9 2 2 35-15 29
3 Полонія-ДЮСШ№1 14 6 2 6 24-28 20
4 Дунаївці 13 5 3 5 14-12 18
5 Поділля 14 3 6 5 14-17 15
6 Енергетик 14 3 3 8 16-25 12
7 Славута 14 2 3 9 11-25 9
8 Перлина-Поділля 14 2 3 9 15-35 9
Згідно рішення КДК, Перлині-Поділля зараховано технічну поразку в матчі з МФК Славута.
 
 

Опитування

Чи буде "Поділля" у наступному сезоні у другій лізі?


 
 
spacer
» Дмитро Безотосний: "Я до останнього намагався довести, що не помилився, коли пішов у футбол"

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

Дмитро Безотосний: "Я до останнього намагався довести, що не помилився, коли пішов у футбол"

Дмитро Безотосний: "Я до останнього намагався довести, що не помилився, коли пішов у футбол"

ЗБІРНА - ЗОВСІМ ІНШИЙ СВІТ
 
- Чи задоволені самим собою в минулому сезоні?
- Не люблю себе хвалити - навіщо віднімати роботу у журналістів та експертів ? (Посміхається) Моя задача проста - грати у футбол. Визнали кращим - приємно. Але повторюся: без партнерів цього визнання не сталося б. Так що це заслуга всієї команди.
 
- Питання, яке майже модно здавати лауреатам у подібних номінаціях: якби трійку кращих визначали ви, хто б це був?
- Знаєте, у нас дуже багато хороших воротарів, а ще між нами існує корпоративна етика. При цьому всі розуміють, що у кожного бувають чорна і біла смуги, так що давайте обійдемося без прізвищ.
 
- Що відчуває людина, якій у тридцять років вперше приходить виклик до національної збірної?
- Що його праця не проходить дарма, що все йде своєю чергою, і що він разом з тренерами рухається у вірному напрямку. Так, це правда: навіть у тридцять років можна отримати виклик у збірну.
 
- Як, до речі , ви про це дізналися?
- Прийшов після тренування, в пропущених - невідомий номер , вирішив про всяк випадок перенабрати. Дізнатися, хто і що від мене хоче: може, журналісти дзвонили... Але слухавку по ту сторону взяв адміністратор збірної. А потім вже наш тренер по роботі з воротарями Андрій Глущенко прийшов в номер з привітаннями: мовляв, молодець, тебе викликали. Ну а у мене особливих емоцій не було: прийшов після тренування втомлений, так що по номеру не стрибав. Крім того, залишалася остання гра сезону, так що я намагався не зациклюватися.
 
- Зіграти з Нігером вам, на жаль, не вдалося, але якихось позитивних вражень напевно нахапалися?
- Збірна - зовсім інший світ. Крім того, тут дружний колектив , хороший тренерський штаб. До речі, система роботи з воротарями в головній команді дуже схожа на ту, що застосовується у нас в клубі.
 
БОНУСНА ОПЦІЯ КАПІТАНА
 
- Свого часу вас чимало критикували: мовляв, і школи немає, і техніки не вистачає, та й не молодий уже... Чи було в вас бажання осоромити скептиків і довести, що вас якось зарано списали з рахунків?
- Я не особливо читаю пресу і намагаюся не звертати увагу на думки експертів: хто і як про мене розмірковує. Для мене важливі мої відчуття. Мені самому собі потрібно було відбутися і утвердитися в тому, що я вибрав правильну дорогу. У деяких командах, відверто кажучи, шансів мені не давали взагалі, але я до останнього намагався довести, що не помилився, коли пішов у футбол, а не почав займатися іншою діяльністю.
 
- Той вік, в якому перебуваєте ви, для воротарів вважається чи не ідеальним. Чи можна сказати, що зараз ваші фізичні кондиції і ігровий досвід знаходяться в ідеальній гармонії?
- Мені здається, що це залежить від конкретної людини: комусь дано розкритися трохи раніше, комусь - трохи пізніше. Той же Акінфєєв заграв в 18 років, але для цього необхідна довіра, потрібно знайти свою команду і тренера, а якщо це відбувається не відразу, то можна почекати і до тридцяти. Як, наприклад, в моєму випадку...
 
- Капітанська пов'язка змусила вас змінити характер: бути жорсткішим або, навпаки, комунікабельнішим, виробляти лідерські якості?
- З пов'язкою на руці або без неї - на поле виходить той же самий гравець. Так, підвищується відповідальність. Так, потрібно проявляти всі перераховані вище якості, але це стосується будь-якого футболіста. По суті, основна бонусна опція капітана - привілей на спілкування з суддями. Інша справа, що воротареві досить складно бігати на чужу половину поля, щоб поговорити з арбітром.
 
- Кажуть , що воротар не повинен бути мовчуном. Більше того, бажано мати поставлений голос і чітку дикцію. Ви над цим працюєте?
- Ні. Прагнення до підказки закладене саме собою. Таким чином, ти постійно перебуваєш всередині гри - не розслабляєшся і все контролюєш. А коли мовчиш, перетворюєшся на глядача. Звідси і народжуються «метелики».
 
- Більшу частину сезону ви провели з тандемом центральних захисників Бергер - Фонтанельо...
- І за цими двома відчував себе, як за кам'яною стіною. Ми були зіграні. Розуміли один одного з напівжесту, досконально знали можливості кожного.
 
- Розхвилювались, коли п'ятеро легіонерів покинули Україну?
- Зрозумів їх. Вони не розуміли, що відбувається і боялися за свої сім'ї.
 
- Пояснити не намагалися.
- Багато разів. І футболісти, і керівники клубу... Але у людей тут жили діти і дружини, над ними висів страх невідомості. Поклавши руку на серце, ми й самі не очікували, що в Одесі можливо щось подібне.
 
В ЕПІЦЕНТРІ БДЖОЛИНОГО РОЯ
 
- Чи була в цьому сезоні помилка, за яку ви себе корите?
- Думаю, так, і не одна. Але у мене є важливий принцип: всі помилки потрібно швидше забувати і викидати з голови. Щоб очистити оперативну пам'ять і позбутися негативу.
 
- Кажуть , що ударів, що не беруться не існує, але самі воротарі впевнені в зворотному. У цьому сезоні що-небудь таке пригадаєте?
 - Частка провини воротаря, звичайно, є в кожному епізоді. Але іноді ми опиняємося практично безсилі. Свіжий приклад - гол, який мені недавно забив динамівець Макаренко. Останні хвилини матчу, бачу момент удару, вчасно стрибаю, тягнуся, як можу, але марно. Усе вирішили долі секунди і міліметри.
 
- З емоційної точки зору найбільш пам'ятним для вас напевно виявиться виїзний матч з албанським «Шкендербеу»?
- Враховуючи серію пенальті, він, принаймні, претендує на статус самого довгого у моїй кар'єрі. (Посміхається). А ще запам'яталися наші виїзди в Ейндховен і Белград. У Голландії сильне враження справили місто і стадіон, а в Сербії - вболівальники. Коли ми з партнерами вийшли на поле арени «Црвена Звєзда», то, як ніби потрапили в самий епіцентр величезного бджолиного рою. Досі не забуду, як фанати балканського клубу репетували до і після гри. Після закінчення матчу ми ще годину чекали, поки вони розійдуться, щоб виїхати в аеропорт.
 
- Мені здалося, що у виїзних матчах Ліги Європи ви грали значно більш впевнено, ніж у домашніх. Парадокс?
- Виходить , що так. Якщо судити за результатами, то на виїзді ми дійсно взяли більше очок, ніж удома. З чим це пов'язано, сказати складно. Може бути, в Одесі нам хотілося більше показати себе в атаці, глядачі гнали команду вперед, але виходило далеко не все. Що ж до мене, то, може, десь злегка переналаштувався, перегорів...
 
- Прикро, що пропустили лютневі матчі з « Ліоном»?
- Чесно кажучи - дуже. Але зате тренери змогли перевірити в справі Женю Паста, а він, потрібно віддати належне, відіграв дуже гідно. А взагалі, все трапилося зовсім раптово. Ніщо не віщувало біди, як раптом в день першої гри розболілася голова. А в обід після відпочинку температура піднялася під 37 градусів з копійками, і лікарі вирішили не ризикувати. Медогляд показав, що у мене гайморит.
 
- Будь-який воротар повинен відчувати конкуренцію. У вас вона є? Один час здавалося, що ви граєте на безальтернативній основі...
- Не знаю. Я цю конкуренцію відчуваю, і вона хороша. Жека явно не дає мені розслабитися.
 
ЧИСТО АНГЛІЙСЬКА НАДІЙНІСТЬ
 
- Робота з таким знаменитим антипенальтистом, як Андрій Глущенко, підвищила вашу ефективність при 11 -метрових?
- Ви знаєте, пенальті для мене - своєрідне табу. Я не люблю про них думати, і не особливо відпрацьовую на тренуваннях. Хоча той же Юра Мартищук любить залишитися після тренування і посперечатися з ким-небудь з польових гравців на шоколадку. Йому це дано, він при відбиванні пенальті абсолютно незворушний. А для мене куди цікавіше відпрацювати гру при штрафних або кутових ударах.
 
- А як же подвиги в матчах з «Црвеною Звєздою» та «Шкендербеу»?
 - Якоюсь мірою - випадковість. Або, якщо хочете, посмішка Фортуни. Просто в цей день мені пощастило більше, ніж гравцям, що підходили до "точки".
 
- Уже згаданий вище Глущенко справляє враження дуже позитивної людини. Чи були випадки, коли ви розмовляли з наставником на підвищених тонах?
- Ні, я собі такого не дозволяю. А якщо опиняюся не правий в тій чи іншій ситуації, він делікатно мені це показує. Без криків. Для них існують молоді хлопці.
 
- Хто з сучасних голкіперів близький до вашого ідеалу воротарської майстерності?
- Ну, от знову ви хочете, щоб я називав якісь прізвища. (Посміхається). Відповім так: є воротарські школи різних країн, які подобаються мені більше або менше. Скажімо, я не в захваті від голкіперів французької Ліги 1. Вони там більше грають на публіку, використовуючи чудернацькі кульбіти і стрибки через себе. Я не знаю, хто їх так вчить, але це зайве. А ось в англійській прем'єр-лізі кіпери, навпаки, діють дуже спокійно і чітко - на лінії і виходах, а ще відмінно вводять м'яч у гру ногами або рукою. Таку надійну і акуратну гру сповідує Андрій Санич (Глущенко. - Прим. авт.). І, звичайно, ми повинні йому вірити, а інакше, який сенс у співпраці?

www.sport-express.ua
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат області. Прем'єр-ліга
7 листопада, Білогір'я
team 3:0 team
spacer
"Перлина-Поділля"
Білогір'я
 
"Поділля"
Хмельницький
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Березень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

У вигляді списку

Березень 2016 (8)
Грудень 2015 (1)
Листопад 2015 (4)
Жовтень 2015 (5)
Вересень 2015 (5)
Серпень 2015 (9)