«Подiлля» Хмельницький

Фанатський куточок
spacer
Наступний матч
Чемпіонат другої ліги України
?, Початок ?
Хмельницький, СК Поділля
spacer
spacer
team - team
"Поділля"
Хмельницький
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
 

Турнірна таблиця

Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Збруч 14 14 0 0 39-11 42
2 Случ 13 9 2 2 35-15 29
3 Полонія-ДЮСШ№1 14 6 2 6 24-28 20
4 Дунаївці 13 5 3 5 14-12 18
5 Поділля 14 3 6 5 14-17 15
6 Енергетик 14 3 3 8 16-25 12
7 Славута 14 2 3 9 11-25 9
8 Перлина-Поділля 14 2 3 9 15-35 9
Згідно рішення КДК, Перлині-Поділля зараховано технічну поразку в матчі з МФК Славута.
 
 

Опитування

Чи буде "Поділля" у наступному сезоні у другій лізі?


 
 
spacer
» Футзал. Преміум-ліга: перша поразка «Конфермату»

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

Футзал. Преміум-ліга: перша поразка «Конфермату»

Добіг до свого завершення шостий тур Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Забігаючи наперед відзначимо, що усі поєдинки видалися напрочуд видовищними та результативними, що сповна потішило багаточисленних вболівальників, які стали свідками яскравого футзального дійства у спорткомплексі УМВС. Про все це далі у нашому огляді.
«Спортлідер-2» - «Ковчег» - 13:1 (6:0)
Арбітри: Жмурко, Беринда
Голи: Давидний (1, 3), Токарчук (15), Жаріков (22), Нік (22, 24), Романюк (29), Ситнік (33, 50), Малишевський (40, 54, пен.), Стець (аг., 44), Хамдамов (54) – Штолько (38)
«Спортлідер-2»: Стаднік, Малишевський, Ситнік, Давидний, Жаріков, Романюк, Хамдамов, Токарчук, Соколюк, Нік, Гранатюк
«Ковчег»: Жук, Стець, Леонов, Луцюк, Штолько, Пробитий, Гуралечко, Шитенков
Вже перша осмислена атака в матчі завершилася взяттям воріт. Малишевський чудово відпасував на Давидного, і Дмитро прицільним ударом з-за меж карного майданчику у нижній кут відкрив рахунок у матчі – 1:0. «Лідери» продовжували володіти ініціативою, і невдовзі змогли подвоїти власну перевагу. Жаріков елегантною передачею вивів на ударну позицію невтомного Давидного, і той зусиль партнера не змарнував – 2:0. Господарі продовжували діяти першим номером. Перевагу «Спортлідера-2» закріпив Токарчук, який блискуче зіграв на добиванні після удару Романюка – 3:0. Підопічні Романа Шевчука натхненними діями у атаці буквально розривали в ті хвилини свого опонента на майданчику. Рахунок до розгромного довів Жаріков – 4:0. Під завісу тайму дублем відзначився Нік – 6:0.
В другій половині ігровий малюнок істотно не змінився. Лік своїм забитим м’ячам у зустрічі відкрив Романюк, який невідпорно пробив у ліву «шістку» після зразкової скидки Токарчука – 7:0. Через декілька хвилин приймав вітання від партнерів і Ситнік – 8:0. «Ковчег» активізувався, і зумів забити гол престижу. Це Штолько чудово зіграв на дальній стійці після прострілу Шитенкова – 8:1. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій «Спортлідера-2», який розпочав відчайдушний штурм захисних редутів гостей. Після філігранної передачі Давидного у розріз Малишевському залишалося влучити з кількох метрів у фактично порожні ворота – 9:1. Підопічні Романа Шевчука повністю контролювали хід подій на майданчику, і вже в наступній атаці після розкішного флангового прострілу у виконанні Ситніка, Стецю нічого не залишалося, як зрізати сферу у сітку власних воріт – 10:1. Через декілька хвилин невтомний Ситнік оформив дубль, відгукнувшись на націлену передачу Малишевського на дальню стійку – 11:1. Останні хвилини зустрічі проходили у натхненних атаках господарів, які своїми активними та різноманітними атакувальними діями вселяли паніку у гравців «Ковчега». Шитенков не за правилами зіграв у власному карному майданчику проти Малишевського, і головний арбітр не вагаючись вказав на позначку. Сам постраждалий вирок і реалізував – 12:1. А масну крапку у матчі поставив Хамдамов – надпереконлива перемога «Спортлідера-2» з рахунком 13:1.
«Агрон-Королівський смак» - «Тетра» - 4:2 (2:0)
Арбітри: Беринда, Жмурко
Голи: Пліс (13), Мещишин (19), Карпа (44), Цінчик (54) – Ахмедов (36, 52, пен.)
«Агрон-Королівський смак»: Бритковський, Протаковський, Пліс, Костів, Карпа, Беркита, Данилюк, Цінчик, Мещишин, Юрчак, Яцина
«Тетра»: Лозінський, Михальчук, Кузьмін, Калошин, Скалій, Ахмедов, Тимощук, П. Терлецький, Стасюк, Пампурак, Д. Терлецький, Заморока, Ярош, Прокопишин
Попередження: Пліс (12), Беркита (22), Костів (37) – Михальчук (37), Ахмедов (38)
Вилучення: Заморока (43, нецензурні вирази на адресу арбітра матчу)
Продовжив програму туру двобій між «Агроном-Королівським смаком» та «Тетрою».
Перший небезпечний момент у зустрічі створили господарі. Відкривати рахунок повинен був Костів, однак в ближньому бою не зумів переграти голкіпера «Тетри». Гості відповіли потужним ударом Кузьміна в ліву «шістку», проте Бритковському ціною надзусиль вдалося ліквідувати загрозу. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Пліс відгукнувся на чудову скидку Беркити, і невідпорним ударом в ліву «шістку» змусив капітулювати Лозінського – 1:0. Не встигли гості як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчику. Мещишин потужним пострілом зі штрафного у нижній кут подвоїв перевагу власної команди – 2:0. Підопічні Юрія Черенкова активізувалися, і під завісу тайму створили стовідсоткову нагоду для того, щоб скоротити розрив до мінімуму, проте вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Бритковський, який спочатку парирував удар впритул у виконанні Яроша, а потім зреагував на добивання Михальчука.
Усе найцікавіше відбулося у другій половині. «Тетра» заволоділа ініціативою, і невдовзі змогла матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Скалій чудово відпасував на дальню стійку, де Ахмедов вдотик пробив у ліву «шістку» - 2:1. Тернополяни не знітилися, і майже відразу відновили гандикап у два забиті м’ячі. Пліс філігранною передачею знайшов у центрі карного майданчику Карпу, і той прицільним ударом в протихід голкіперу закріпив перевагу своєї команди – 3:1. На куражі «Агрон-Королівський смак» міг довести рахунок до розромного, проте спочатку сфера після удару Беркити влучила у стійку, а потім рятівником «Тетри» виявився Пампурак, який у останній момент вибив круглого з лінії воріт після пострілу Костіва. Відоме футбольне спрацювало відразу. Бритковський завалив на паркет Ахмедова, і арбітр зустрічі не вагаючись вказав «на позначку». «Вирок» взявся виконувати сам постраждалий, і не схибив – 3:2. Гості пішли ва-банк, розпочавши діяти з п’ятим польовим, і раз-по-раз змушували тернополян ціною фолу зривати свої стрімкі атакувальні переходи. Це призвело до того, що «Агрон-Королівський смак» перевищив допустимий ліміт фолів, і отримав закономірний десятиметровий удар у свої ворота. «Дабл-пенальті» взявся виконувати невтомний Ахмедов, однак не зумів переграти Бритковського. «Тетра» відчайдушно намагалася в більшості врятуватися від поразки, проте ця тактика жодних дивідендів не принесла. Навпаки, Цінчик чудово зіграв на перехопленні, і влучним ударом по порожніх воротах встановив підсумковий рахунок – 4:2 на користь «Агрону-Королівського смаку», який закріплює за собою другу сходинку у турнірній таблиці.
«Ротор» - «Арсенал-МАДОК» - 5:5 (3:1)
Арбітри: Подворний, Беринда
Голи: Донець (7, 48), Ращик (15, 25), Крутяков (40) – Богдан (3, 35, 40), Сергеєв (31), Грищук (45)
«Ротор»: Лановий, Шпаков, Ращик, Левченко, Донець, Крутяков, Черняк, Паляниця, Костишин, Ірклієнко
«Арсенал-МАДОК»: Максимчук, Грабенчук, Грищук, Сергеєв, Шлапак, Богдан, Красножон
Попередження: Костишин (27) – Шлапак (21), Грищук (37)
Вилучення: Шлапак (24, повторне попередження)
Відкривати рахунок повинні були відкривати господарі, однак Донець відверто вибачив суперника, не зумівши влучити у ворота із забійної позиції. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Сергеєв розкішною передачею вивів на ударну позицію Богдана, і той зусиль партнера не змарнував – 0:1. На куражі «каноніри» могли подвоїти свою перевагу у рахунку, однак потужний удар Сергеєва прийняла на себе стійка воріт. Відповідь господарів не забарилася: Ращик чудово відпасував на Донця, і той холоднокровним пострілом відновив паритет – 1:1. Не встигли гості як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Це Ращик підступним ударом з середньої дистанції знайшов шпарину поміж ніш голкіпера – 2:1. Гравці «Арсеналу-МАДОК» активізувалися, і відразу могли зрівнювати цифри на табло, проте підопічних Володимира Вариводського після гарматних пострілів у виконанні Сергеєва та Грищука від неприємностей рятував каркас воріт. Господарі здебільшого в ті хвилини діяли другим номером, і вже дуже скоро ця тактика принесла результат. Ращик прицільним ударом в нижній кут замкнув скидку Крутякова, оформивши дубль – 3:1.
Усе найцікавіше відбулося в другій половині матчу. Скоротив розрив у рахунку до мінімуму Сергеєв, який потужним пострілом з гострого кута змусив капітулювати Ланового – 3:2. На куражі «канонірам» вдалося відновити паритет. Богдан відгукнувся на зразковий простріл Грищука на дальню стійку, і потужно пробив під поперечину – 3:3. Інтрига на майданчику з кожною секундою лише зростала. Грабенчуку вдалося врятувати свою команду після вбивчого удару у виконанні Шпакова, проте першим на добиванні виявився Крутяков, якому переправити сферу у сітку з кількох метрів не склало особливих труднощів – 4:3. Красножон і компанія не опустили голову, і вже в наступній атаці всюдисущий Богдан вкотре в цьому поєдинку зрівняв цифри на табло – 4:4. Через декілька хвилин вперед у рахунку свою команду вивів Грищук, який потужно пробив у праву «шістку» після скидки невтомного Богдана – 4:5. Пропущений м’яч став каталізатаром атакувальних дій «роторців», і вже у наступній атаці Донець потужним ударом в праву «дев’ятку» із-за меж карного майданчику зрівняв рахунок – 5:5. До завершення поєдинку обидві команди створили ще вдосталь моментів для взяття воріт, однак цифри на табло залишилися незмінними – бойова нічия з рахунком 5:5.
«Руссич» - «Динамо-УМВС» - 6:0 (1:0)
Арбітри: Божко, Подворний
Голи: Зубик (23, 41), Полторацький (30), Тарасов (37), Гаджула (46), Муляр (52)
«Руссич»: Чорнобай, Сендзюк, Тарасов, Гладкий, Муляр, Зубик, Грицик, Гаджула, Полторацький, Кирик, Пастух
«Динамо-УМВС»: Ковальчук, Сохорук, Колесников, Бабій, Сторожук, Розгон, Подлюк, Лахмай, Трочинський, Патоїшин
Попередження: Гаджула (29) – Розгон (47)
Активніше розпочали гості, які і створили по-справжньому небезпечний момент у зустрічі. Відмінну нагоду відкрити рахунок мав Сторожук, однак не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із голкіпером. Кам’янчани відповіли потужним пострілом Зубика у лівий верхній кут, проте Ковальчуку ціною надзусиль вдалося врятувати свою команду від очевидного голу. «Руссич» заволодів ініціативою, і під завісу тайму зміг матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Грицик вивів на ударну позицію Зубика, і Олег прицільним пострілом у ліву «шістку» змусив капітулювати голкіпера «динамівців» - 1:0. Гості не знітилися, і відразу зусиллями Колесникова та Бабія могли змінювати цифри на табло, однак вище всяких похвал у рамці воріт діяв Чорнобай, який раз-по-раз ліквідовував загрози після неймовірно небезпечних ударів гравців «Динамо-УМВС».
Основні події відбулися у другій половині. Перевагу своєї команди подвоїв Полторацький, який невідпорно пробив під поперечину після скидки Грицика – 2:0. Після другого пропущеного м’яча «динамівці» пішли на ризик, змінивши голкіпера на п’ятого польового гравця. Забігаючи наперед відзначимо, що ця тактика не принесла їм жодних дивідендів. Навпаки, Тарасов сповна скористався помилкою захисту «Динамо-УМВС» при розіграші зайвого, і влучним ударом вразив незахищені ворота та довів рахунок до розгромного – 3:0. Не встигли гості як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Зубик потужним ударом на силу у ліву «шістку» не залишив жодних шансів голкіперу – 4:0. «Руссич» продовжував домінувати, і вже невдовзі Гаджула довів рахунок до непристойного, ефектно п’ятою переправивши сферу у сітку після націленої передачі невтомного Зубика – 5:0. А масну крапку в матчі поставив Муляр – більш ніж переконлива перемога команди із Кам’янця-Подільського з рахунком 6:0.
«Спортлідер-3» - «Конфермат» - 5:2 (2:1)
Арбітри: А. Папірович, В. Папірович
Голи: Філь (9), Атаманюк (12), Шеремета (35), Глас (42), Власович (51) – Сендель (26), Дубчак (53)
«Спортлідер-3»: Алексейчук, Болістовський, Розпаченюк, Шевчук, Глас, Філь, Шеремета, Атаманюк, Рибчинський, Бродзянський, Власович, Кульгук
«Конфермат»: Черепанський, Чиж, Шум, Атласюк, Кандзьолка, Дубчак, Ціх, Гвіанідзе, Курило, Крохан, Сендель, Козелко
Попередження: Атаманюк (54)
Вилучення: Сендель (37, небезпечний напад на суперника в боротьбі за м’яч)
Центральний матч туру, в якому зустрічалися «Спортлідер-3» та «Конфермат» видався неймовірно видовищним та напруженим. Перший небезпечний момент у зустрічі створили гості, однак Сенделю не вдалося реалізувати вихід віч-на-віч із Алексейчуком. Відоме футбольне правило спрацювало відразу: Філь наважився на удар з гострого кута, і сфера після рикошету від захисника «конферматівців» затріпотіла у сітці воріт – 1:0. Господарі не зупинилися на досягнутому, і невдовзі змогли подвоїти власну перевагу. Невтомний Філь чудово відпасував на дальню стійку, де Атаманюк вдотик пробив у праву «шістку» - 2:0. Такий хід подій явно не влаштовував підопічних Володимира Лазарчука, які перехопили ініціативу, і розпочали відчайдушний штурм воріт «лідерів». Забивати міг Гвіанідзе, проте рятівником «Спортлідера-3» в цьому епізоді виявився Рибчинський, який у відчайдушному підкаті в останній момент вибив м’яча з лінії порожніх воріт. Хорошу нагоду відзначитись мав Сендель, однак на щастя для господарів сфера після потужного удару нападника «конферматівців» у верхній кут влучила у стійку. «Конфермат» продовжив тиснути, і під завісу першої половини зміг скоротити розрив у рахунку. Всюдисущий Сендель відгукнувся на націлену передачу Козелка у центр карного майданчика, і прицільно пробив з кількох метрів у праву «шістку» - 2:1.
Друга половина матчу була не менш цікавою. Перевагу «лідерів» закріпив Шеремета, який ефектним фінтом обіграв Шума і невідпорним ударом з розвороту поцілив точнісінько у правий верхній кут – 3:1. Не встигли гості як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Філь розкішною передачею вивів на ударну позицію Гласа, і Артем зусиль партнера не змарнував – 4:1. Міг граючий тренер «Спортлідера-3» відразу оформити дубль, однак сфера після його підступного удару з розвороту влучила у стійку воріт. «Конфермат» пішов ва-банк, розпочавши діяти з польовим гравцем, і невдовзі Власович точним ударом по порожніх воротах фактично зняв усі питання про переможця у цій зустрічі – 5:1. Останні хвилини проходили у відчайдушних атаках «конферматівців», і номінальним гостям завдяки влучному удару Дубчака з кількох метрів вдалося дещо підсолодити гіркоту поразки – 5:2 на користь «Спортлідера-3», який на відстань протягнутої руки наближається до лідируючого тандему.
«Вентс» - «Епіцентр-К» - 4:9 (2:3)
Арбітри: В. Папірович, А. Папірович
Голи: Побережник (3, 15), Боца (33), Бондар (54) – Самсонюк (14, 26, 40), Гарієвський (27, 51), Юхимчук (30), Безвещук (43), Гончарук (47), Олянчук (52)
«Вентс»: Матусов, Дикий, Святий, Побережник, Бондар, Ілюшин, Боца, Ткачук, Мандрійчук
«Епіцентр-К»: Остяк, Гончарук, Юхимчук, Олянчук, Безвещук, Лисий, Овчинніков, Самсонюк, Гарієвський, Слівінський
Попередження: Мандрійчук (31), Святий (44), Побережник (53) – Безвещук (53)
У заключному поєдинку туру зустрічалися «Вентс» та «Епіцентр-К», які ведуть відчайдушну боротьбу за вихід у плей-офф наших змагань.
Відкрили рахунок господарі. Це Побережник чудово зіграв на перехопленні, і невідпорно пробив в лівий верхній кут – 1:0. Підопічні Віктора Власова не знітилися, і дуже швидко змогли відновити паритет. Овчинніков розікшною передачею вивів на ударну позицію Самсонюка, і той холоднокровним ударом знайшов шпарину поміж ніг голкіпера – 1:1. Впродовж наступної хвилини забитими м’ячами обмінялися Побережник та Самсонюк – 2:2. «Епіцентр-К» діяв переважно другим номером, роблячи ставку на шкидкі контратаки, і незабаром ця тактика принесла свої результати. Гарієвський потужним ударом в ліву «шістку» з-за меж карного майданчика не залишив жодних шансів Матусову – 2:3.
Основні події відбулися в другому таймі. Закріпив перевагу своєї команди Юхимчук, який відгукнувся на націлену передачу Гончарука, і невідорно зльоту пробив у правий верхній кут – 2:4. Господарі відразу скоротили розрив до мінімуму завдяки влучному удару Боци, однак вже у наступній атаці Самсонюк блискуче виконав штрафний удар і знову повернув «Епіцентру-К» гандикап у два забиті м’ячі – 3:5. Гол-шедевр записав на свій рахунок Безвещук, який після скидки Овчиннікова потужним пострілом в правий верхній кут не залишив голкіперу жодних шансів – 3:6. Через декілька хвилин невтомний Безвещук вивів на ударну позицію Гончарука, і Артем зусиль партнера не змарнував – 3:7. Підопічні Віктора Власова продовжували діяти першим номером, і невдовзі Гарієвський та Олянчук по черзі розписались у воротах «Вентса», і фактично зняли усі питання про переможця у цій зустрічі – 3:9. На останніх хвилинах господарі активізувалися, і зусиллями Бондара змогли дещо підсолодити гіркоту поразки – впевнена перемога «Епіцентру-К» з рахунком 9:4.
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат області. Прем'єр-ліга
7 листопада, Білогір'я
team 3:0 team
spacer
"Перлина-Поділля"
Білогір'я
 
"Поділля"
Хмельницький
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Березень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

У вигляді списку

Березень 2016 (8)
Грудень 2015 (1)
Листопад 2015 (4)
Жовтень 2015 (5)
Вересень 2015 (5)
Серпень 2015 (9)