«Подiлля» Хмельницький

Фанатський куточок
spacer
Наступний матч
Чемпіонат другої ліги України
?, Початок ?
Хмельницький, СК Поділля
spacer
spacer
team - team
"Поділля"
Хмельницький
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
 

Турнірна таблиця

Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Збруч 14 14 0 0 39-11 42
2 Случ 13 9 2 2 35-15 29
3 Полонія-ДЮСШ№1 14 6 2 6 24-28 20
4 Дунаївці 13 5 3 5 14-12 18
5 Поділля 14 3 6 5 14-17 15
6 Енергетик 14 3 3 8 16-25 12
7 Славута 14 2 3 9 11-25 9
8 Перлина-Поділля 14 2 3 9 15-35 9
Згідно рішення КДК, Перлині-Поділля зараховано технічну поразку в матчі з МФК Славута.
 
 

Опитування

Чи буде "Поділля" у наступному сезоні у другій лізі?


 
 
spacer
» Футзал. Преміум-ліга: три путівки у плей-офф залишаються вакантними

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

Футзал. Преміум-ліга: три путівки у плей-офф залишаються вакантними

Завершився 10-ий тур Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Хоч поєдинки десятого ігрового дня особливих несподіванок не піднесли, адже у всіх зустрічах фаворити здобули переконливі перемоги, вони сповна потішили багаточисленних вболівальників видовищною грою та зливою забитих м’ячів. Про це все далі у нашому огляді.
«Вентс» – «Динамо-УМВС» – 1:6 (1:3)
Арбітри: Беринда, В. Папірович
Голи: Святий (24) – Сохорук (3, 49), Лахмай (6, 46), Подлюк (12), Бабій (51)
«Вентс»: Матусов, Дикий, Діброва, І. Монастирський, Святий, Побережник, Ілюшин, Гнідий
«Динамо-УМВС»: Ковальчук, Бабій, Сохорук, Колесников, Трочинський, Подлюк, Розгон, Лахмай, Наскальний, Зозуля, Патоїшин
Попередження: І. Монастирський (32), Дикий (38), Матусов (48) – Бабій (24)
Активніше гру розпочали номінальні гості, які з перших хвилин заволоділи помітною ігровою перевагою, і невдовзі змогли її матеріалізувати у забитий м’яч. Це Сохорук відгукнувся на розкішну передачу Колесникова, і прицільним ударом в праву «шістку» відкрив рахунок – 0:1. Не встигли Дикий і компанія як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Гол-шедевр записав у свій актив Лахмай, який ефектним пострілом в правий верхній кут замкнув елегантну скидку Наскального – 0:2. Віддамо належне номінальним господарям, які не опустили руки, а перехопили ініціативу та створили декілька стовідсоткових нагод для того, щоб змінити цифри на табло, однак вище всяких похвал у рамці воріт діяв Ковальчук, який двічі врятував свою команду після підступних ударів Побережника та Святого. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Бабій чудово відпасував від кутового прапорця на Подлюка, і той зусиль партнера не змарнував, прицільним ударом довівши рахунок до розгромного – 0:3. Господарі не знітилися, додали у русі, і ще до перерви змогли скоротити розрив у рахунку. Побережник вивів на ударну позицію Святого, і той невідпорним пострілом під поперечину не залишив голкіперу жодних шансів – 1:3.
Другий тайм був не менш цікавим. Закріплювати перевагу своєї команди міг Бабій, який в ефектному стилі накрутив двох опонентів, і втік на побачення із голкіпером, проте не зміг в ближньому бою переграти Матусова. Відповідь господарів не змусила на себе довго очікувати. Оформлювати дубль міг Святий, який потужним ударом з-за меж карного майданчику цілив у лівий верхній кут, проте Ковальчук в неймовірному стрибку парирував «мертвий» м’яч, зірвавши гучну овацію вболівальників. «Динамівці» перехопили ініціативу, і результат не довго змусив на себе очікувати. Лахмай ефектно в стіночку обігрався із Розгоном, і без завад з кількох метрів закотив сферу у порожні ворота – 1:4. «Вентс» пішов у ва-банк, розпочавши діяти з п’ятим польовим у надії врятувати долю матчу. Відзначимо, що ця тактика жодних дивідендів не принесла, навпаки Сохорук влучним пострілом по незахищених воротах довів рахунок до розгромного – 1:5. А масну крапку в цій грі поставив Бабій, який ефектним ударом в падінні вразив лівий нижній кут після скидки Колесникова – 6:1 на користь «Динамо-УМВС», яке стає п’ятим учасником плей-офф наших змагань.
«Конфермат» – «Арсенал-МАДОК» – 14:4 (6:0)
Арбітри: В. Папірович, Беринда
Голи: Козелко (1), Ціх (3), Сендель (18, 33, 36, 42, 53, 54, 54, 54), Гвіанідзе (19, 48), Богданов (22), Кандзьолка (25) – Шлапак (34), Антончик (48), Сергеєв (49), Блазунь (53)
«Конфермат»: Чиж, Черепанський, Атласюк, Кандзьолка, Ціх, Козелко, Курило, Гвіанідзе, Дубчак, Богданов, Сендель, Крохан
«Арсенал-МАДОК»: Грабенчук, Максимчук, Шлапак, Грищук, Сергеєв, Блазунь, Антончик
Попередження: Максимчук (2), Грищук (2)
В ще одному поєдинку ігрової суботи зустрілися команди, які перебувають на різних полюсах турнірної таблиці – лідер змагань, «Конфермат», приймав одного із аутсайдерів турніру, «Арсенал-МАДОК». Забігаючи наперед відзначимо, що обидві команди подарували багаточисленним вболівальникам справжню гольову феєрію, забивши на двох аж 18 (!) м’ячів. Але дива не сталося – більшість із них влетіла у ворота «канонірів».
Відрив рахунок у зустрічі Козелко, який прицільним пострілом в праву «шістку» не залишив жодних шансів Максимчуку – 1:0. Подвоїв перевагу своєї команди Ціх, який відгукнувся на націлену передачу у виконанні Кандзьолки – 2:0. «Каноніри» не опустили руки, і в наступній атаці скорочувати розрив у рахунку міг Антончик, однак вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Чиж, який в неймовірному стрибку зреагував потужний постріл Вадима з гострого кута. Відповідь «конферматівців» не забарилася. Ціх ефектно підсікав сферу у правий нижній кут після скидки Дубчака, проте в цьому епізоді гостей від неприємностей врятувала стійка воріт. Підопічні Володимира Лазарчука продовжували діяти першим номером, і невдовзі рахунок до розгромного довів Сендель, який блискуче зіграв на дальній стійці після прострілу Гвіанідзе – 3:0. Не встигли «каноніри» як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Відзначився активний Гвіанідзе – 4:0. До перерви «конферматівці» продовжували діяти першим номером, і ще двічі розписалися у воротах суперника. Спочатку гол-шедевр записав у свій актив Богданов, який ефектно обіграв двох опонентів, і невідпорно пробив з розвороту у дальній нижній кут, а довів рахунок до непристойного Кандзьолка, який з кількох метрів переправив сферу у сітку після блискучої скидки Гвіанідзе – 6:0.
В другому таймі ігровий малюнок не змінився: господарі домінували, гості здебільшого діяли другим номером, шукаючи свого щастя у контратаках. Довів рахунок до непристойного Сендель, який невідпорно пробив під поперечину після розкішної передачі врозріз у виконанні Ціха – 7:0. Гості не опустили руки, і вже в наступній атаці розрив у рахунку скоротив Шлапак, який вразив порожні ворота після жахливої помилки «конферматівців» при грі в захисті – 7:1. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій господарів, і впродовж кількох хвилин Сендель двома влучними ударами зняв фактично усі питання про переможця – 9:1. «Каноніри» не здавалися, і через хвилину гол-шедевр записав у свій актив Антончик, який ефектно пробив у ближній кут після зразкової скидки Сергеєва – 9:2. Відповідь господарів довго не змусила на себе очікувати. Гвіанідзе відгукнувся на розкішну навісну передачу у виконанні Атласюка, і прицільно пробив головою під поперечину – 10:2. «Арсенал-МАДОК» в ті хвилини грав вже просто у своє задоволення, однак впродовж хвилини зусиллями Сергеєва та Блазуня зміг дещо скоротити розрив у рахунку – 10:4. Проте останнє слово все одно залишилося за господарями: свій вагомий бомбардирський талант вкотре проявив Сендель, який впродовж останньої хвилини розписався у воротах суперника чотири (!) рази, і встановив підсумкові цифри на табло – більш ніж переконлива перемога «Конфермату» з рахунком 14:4.
«Руссич» – «Ротор» – 2:2 (1:0)
Арбітри: Беринда, В. Папірович
Голи: Муляр (8), Полторацький (33) – Ращик (42), Полторацький (46, аг.)
«Руссич»: Чорнобай, Пастух, Сосновський, Данчук, Денькович, Муляр, Зубик, Полторацький, Гаджула, Грицик
«Ротор»: Лановий, Шпаков, Левченко, Гайдашевський, Ірклієнко, Крутяков, Ращик, Олексійчук
Попередження: Гайдашевський (23), Левченко (40), Ращик (48), Ірклієнко (54)
Вилучення: Левченко (52, повторне попередження)
Поєдинок між «Руссичем» та «Ротором» видався неабияк напруженим. Команди подарували вболівальникам справжнє видовище, яке тримало у напрузі до останніх секунд зустрічі.
Перший небезпечний момент в грі створили гості. Повинен був відкривати рахунок Ращик, який чудово пробивав зі штрафного, однак Чорнобаю в неймовірному стрибку вдалося врятувати свою команду. З плином часу «Руссичу» вдалося перехопити ініціативу, і біля воріт «роторців» гольові моменти почали виникати з неабиякою регулярністю. Відмінну нагоду відзначитись мав Зубик, проте в цьому епізоді рятівником номінальних гостей виявився Крутяков, який в останній момент встиг винести сферу з лінії порожніх воріт. В наступній атаці за «Ротор» зіграла стійка, яка прийняла на себе гарматний постріл Муляра. Кам’янчани продовжували домінувати, і на 8-ій хвилині змогли матерілізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Активний Муляр відгукнувся на скидку Зубика, і розкішним пострілом із-за меж карного майданчика поцілив точнісінько у ліву «шістку» – 1:0. Віддамо належне гостям, які не знітилися після пропущеного м’яча, і вже в наступній атаці могли відновити паритет, однак після прицільного удару Ращика у верхній кут «Руссич» від неприємностей врятувала поперечина. Відразу ледве не спрацювало відоме футбольне правило: міг оформлювати дубль Муляр, однак не зміг переграти в ближньому бою Ланового. Завершення тайму проходило вже за переваги підопічних Володимира Вариводського. Зрівнювати цифри на табло повинен був Гайдашевський, однак відверто вибачив суперника, не зумівши фактично з кількох метрів вразити фактично порожні ворота після скидки Шпакова. Відмінну нагоду відзначитись мав Ращик, проте Чорнобай в неймовірному стрибку парирував «мертвий» м’яч після потужного пострілу Віталія у лівий верхній кут.
Другий тайм був не менш цікавим. Активніше його розпочали господарі, і через декілька хвилин змогли подвоїти свою перевагу у рахунку. Полторацький відгукнувся на зразкову передачу Муляра при розіграші штрафного, і ефектним пострілом в дальній кут не залишив Лановому жодних шансів – 2:0. «Роторці» не опустили руки, і вже в наступній атаці змінювати цифри на табло міг Шпаков, однак Чорнобай в неймовірному стрибку парирував сферу після гарматного удару нападника гостей під поперечину. Підопічні Володимира Вариводського продовжували діяти першим номером, і вже через декілька хвилин скоротив розрив до мінімуму Ращик, який блискуче виконав штрафний удар – 2:1. В наступній атаці невтомний Ращик міг оформити дубль, однак не зміг переграти в ближньому бою голкіпера «Руссича». Номінальні гості не зупинялися на досягнутому, і невдовзі змогли відновити статус-кво. Після зразкового прострілу Ращика Полторацькому не залишалося нічого, окрім як зрізати сферу у сітку власних воріт – 2:2. До завершення матчу обидві команди створили вдосталь нагод, аби схилити шальки терезів на свій бік, однак підсумкові цифри на табло залишились незмінними – бойова нічия з рахунком 2:2.
«Спортлідер-2» - «Агрон-Королівський смак» - 1:3 (0:1)
Арбітри: А. Папірович, В. Папірович
Голи: Давидний (30) – Беркита (23, 30), Пліс (46)
«Спортлідер-2»: Стаднік, Тимощук, Малишевський, Жаріков, Хамдамов, Токарчук, Ситнік, Нік, Давидний, Мартинюк, Соколюк, Романюк
«Агрон-Королівський смак»: Бритковський, Протаковський, Паперовський, Костів, Карпа, Пліс, Беркита, Данилюк, Цінчик, Юрчак, Паламар, Мещишин
Попередження: Мартинюк (11), Малишевський (29), Тимощук (54) – Костів (54)
Вилучення: Малишевський (30, повторне попередження)
Активніше гру розпочали господарі, які з перших хвилин розпочали відчайдушний штурм захисних редутів тернополян. Відкривати рахунок міг Мартинюк, який блискуче з розвороту пробивав у ліву «шістку», однак Бритковський в неймовірному стрибку зумів ліквідувати загрозу. «Лідери» продовжували домінувати, і в наступній атаці забивати повинен був Токарчук, проте відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожні ворота після націленої скидки Романюка на дальню стійку. Команда із Тернополя діяла переважно другим номером, очікуючи свого шансу у контатаках. Одну з них влучним ударом міг завершувати Цінчик, проте в цьому епізоді за номінальних господарів зіграла хрестовина, у яку прийшовся гарматний постріл Вадима. Паперовський і компанія не зупинилися на досягнутому, і вже через декілька хвилин змогли повести у рахунку. Беркита відгукнувся на зразкову передачу Паламара, і прицільним пострілом з гострого кута не залишив жодних шансів Стадніку – 0:1. «Лідери» активізувалися, і ще до перерви цілком могли відновити статус-кво, однак чудеса воротарської майстерності продемонстрував Бритковський, який парирував «мертвий» м’яч після гарматного удару Токарчука, а потім зреагував на добивання впритул у виконанні Романюка.
Друга половина зустрічі була не менш цікавою. Вже в її дебюті залишив номінальних господарів у меншості Малишевський, який не зміг стримати свої емоції, і отримавши заслужені два «гірчичники» протягом хвилини закономірно побачив перед собою червоне світло. Тернополяни таким «подарунком» скористалися вмить. Юрчак чудово відпасував у центр карного майданчика, де Беркита зусиль партнера не змарнував – 0:2. «Лідери» не опустили руки, і вже в наступній атаці зусиллями Давидного скоротили розрив у рахунку до мінімуму – 1:2. Підопічні Романа Шевчука перехопили ініціативу, і розпочали створювати гольові моменти біля володінь Бритковський, однак страж воріт тернополян двічі врятував свою команду, парирувавши «мертві» м’ячі після вбивчих ударів у верхній кут у виконанні Жарікова та Ситніка. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Пліс блискуче зіграв на дальній стійці після прострілу Костіва, і ефектно в падінні переправив сферу у лівий нижній кут – 1:3. «Спортлідер-2» пішов ва-банк, розпочавши діяти з п’ятим польовим гравцем і затиснувши у лещата оборону тернополян, однак в цей день Бритковський діяв вище всяких похвал, ловивши і відбивавши все, що летіло у ствір воріт. У підсумку – впевнена перемога «Агрону-Королівського смаку» з рахунком 3:1, яка дозволяє тернопільському клубу закріпитися на третій сходинці у табелі про ранги.
«Епіцентр-К» - «Ковчег» - 7:0 (3:0)
Арбітри: А. Папірович, Божко
Голи: Самсонюк (14), Олянчук (19), Юхимчук (20, 49), Лисий (33), Овчинніков (34), Гарієвський (52)
Продовжував програму 10-ого туру двобій між «Епіцентром-К» та «Ковчегом».
Активніше розпочали гру господарі, які з перших хвилин розпочали діяти першим номером. Відкривати рахунок повинен був Олянчук, однак не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із Підгорним. Близьким до забитого голу був Самсонюк, проте страж воріт «Ковчегу» знову видав неймовірний сейв, зреагувавши на надпотужний постріл Олександра у верхній кут. Гості огризнулися в контратаці. Забивати міг Стець, який блискуче з розвороту цілив у праву «шістку», однак в цьому епізоді «Епіцентр-К» виручила від неприємностей стійка воріт. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Гарієвський розкішною передачею вивів на ударну позицію Самсонюка, і той невідпорним ударом з носка під поперечину не залишив голкіперу жодних шансів – 1:0. Не встигли номінальні гості як слід прийти в себе, як вже знову були вимушені розпочинати з центру майданчика. Це Олянчук обігрався у стіночку із Безвещуком, і точним пострілом з кількох метрів подвоїв перевагу своєї команди – 2:0. Підопічні Віктора Власова продовжували домінувати, і ще до перерви змогли довести рахунок до розгромного. Це Юхимчук відгукнувся на чудову передачу Безвещука у центр карного майданчика, і вдотик пробив у ліву «шістку» - 3:0.
В другому таймі ігровий малюнок істотних не змін не зазнав. Скоротити розрив у рахунку міг Шитенков, який потужно з розвороту пробивав у правий нижній кут, однак вкотре в цьому матчі за номінальних господарів зіграв каркас воріт. Відповідь «Епіцентра-К» не змусила на себе довго очікувати. Гарієвський розкішною передачею знайшов у центрі карного майданчика Лисого, і тому не склало особливих зусиль з кількох метрів вразити фактично порожні ворота – 4:0. Закріпив і до того вагому перевагу своєї команди Овчинніков, який елегантним пострілом з гострого кута замкнув філігранну скидку Самсонюка – 5:0. Підопічні Віктора Власова продовжували діяти першим номером, і ще двічі до фінальної сирени змогли розписатися у воротах суперника. Спочатку оформив дубль Юхимчук, який вколотив сферу під перекладину після передачі Безвещука, а масну крапку в грі поставив Гарієвський – у підсумку перемога «Епіцентра-К» з рахунком 7:0, яка фактично виводить підопічних Віктора Власова у плей-офф наших змагань.
«Спортлідер-3» - «Тетра» - 7:2 (6:0)
Арбітри: Божко, А. Папірович
Голи: Власович (3, 13, 26), Атаманюк (22), Шеремета (22, 53), Розпаченюк (24) – П. Терлецький (36), Ахмедов (42)
«Спортлідер-3»: Алексейчук, Болістовський, Глас, Рибчинський, Розпаченюк, Власович, Шеремета, Філь, Атаманюк, Цилепа
«Тетра»: Лозінський, Калошин, Кузьмін, Скалій, Ахмедов, Тимощук, П. Терлецький, Заморока, Ярош, Стасюк, Пампурак
Попередження: Рибчинський (49)
Завершувало 10-ий тур протистояння за участю «Спортлідера-3» та «Тетри».
Відкривати рахунок міг Атаманюк, який ефектно пробивав у праву «шістку» після скидки Власовича, однак в цьому епізоді за номінальних гостей зіграла стійка воріт. «Лідери» продовжували діяти першим номером, і невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Гол-шедевр записав у свій рахунок Власович, який обіграв двох захисників і невідпорно пробив з розвороту у ліву «дев’ятку» - 1:0. В наступній атаці подвоювати перевагу своєї команди міг Рибчинський, проте сфера після його удару влучила у стійку. Гості не знітилися, і створили декілька стовідсоткових нагод для того, аби змінити цифри на табло, однак вище всяких похвал у рамці воріт діяв Алексейчук, який раз-по-раз рятував свою команду від неприємностей після гарматних пострілів Калошина та Пампурака. Відоме футбольне правило спрацювало майже відразу. Атаманюк філігранною передачею вивів на ударну позицію Власовича, і той невідпорним пострілом під поперечину не залишив Лозінському жодних шансів – 2:0. Не встигли номінальні гості як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Це Атаманюк точним ударом завершив блискучу багатоходівку своєї команди – 3:0. «Лідери» не прагнули зупинятися на досягнутому, і в ті хвилини буквально «розривали» свого візаві на майданчику. Довів рахунок до розгромного Шеремета, який блискуче зіграв на перехопленні, і невідпорно пробив з гострого кута у ліву «шістку» - 4:0. Через хвилину лік своїм забитим м’ячам у зустрічі вікдрив Розпаченюк, потужним пострілом під поперечину після скидки Гласа не залишивши голкіперу жодних шансів – 5:0. «Спортлідер-3» продовжував домінувати, і ще до перерви довів рахунок до непристойного. Атаманюк розкішною передачею вивів Власовича на побачення із голкіпером, і той зусиль партнера не змарнував – 6:0.
Друга половина була не менш цікавою. «Тетра» з перших хвилин заволоділа ініціативою, розпочавши створювати гольові моменти біля воріт «лідерів». Скорочувати розрив у рахунку міг Кузьмін, однак не зумів в ближньому бою переграти Алексейчука. В наступній атаці міг забивати Калошин, проте в цьому епізоді господарів від неприємностей виручила стійка. Підопічні Юрія Черенкова не зупинялися на досягнутому, і невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Це Павло Терлецький відгукнувся на розкішну передачу Замороки, і ефектним ударом в лівий верхній кут змусив капітулювати голкіпера господарів – 6:1. Через декілька хвилин скоротив розрив у рахунку активний Ахмедов, який холоднокровно пробив повз Алексейчука після скидки Пампурака – 6:2. Однак останнє слово в цій зустрічі все одно залишилося за підопічними Артема Гласа. Шеремета потужним пострілом під поперечину замкнув чудову передачу Атаманюка, і встановив підсумкові цифри на табло – більш ніж переконлива перемога «Спортлідера-3» з рахунком 7:2, який зберігає за собою другу сходинку у турнірній таблиці.
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат області. Прем'єр-ліга
7 листопада, Білогір'я
team 3:0 team
spacer
"Перлина-Поділля"
Білогір'я
 
"Поділля"
Хмельницький
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Березень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

У вигляді списку

Березень 2016 (8)
Грудень 2015 (1)
Листопад 2015 (4)
Жовтень 2015 (5)
Вересень 2015 (5)
Серпень 2015 (9)