«Подiлля» Хмельницький

Фанатський куточок
spacer
Наступний матч
Чемпіонат другої ліги України
?, Початок ?
Хмельницький, СК Поділля
spacer
spacer
team - team
"Поділля"
Хмельницький
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
 

Турнірна таблиця

Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Збруч 14 14 0 0 39-11 42
2 Случ 13 9 2 2 35-15 29
3 Полонія-ДЮСШ№1 14 6 2 6 24-28 20
4 Дунаївці 13 5 3 5 14-12 18
5 Поділля 14 3 6 5 14-17 15
6 Енергетик 14 3 3 8 16-25 12
7 Славута 14 2 3 9 11-25 9
8 Перлина-Поділля 14 2 3 9 15-35 9
Згідно рішення КДК, Перлині-Поділля зараховано технічну поразку в матчі з МФК Славута.
 
 

Опитування

Чи буде "Поділля" у наступному сезоні у другій лізі?


 
 
spacer
» 5 миттєвостей першого кола

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

5 миттєвостей першого кола

Матчем 18 туру "Динамо" завершило перше коло нашого чемпіонату. Наш сайт пропонує пригадати 5 подій, які, на нашу думку, стали найпам'ятнішими.
5 миттєвостей першого кола

14 липня 2013р. Матч 1 туру "Динамо" - "Кремінь"

Хмельницькі вболівальники вже звикли, що кожного міжсезоння склад команди суттєво оновлюється. Однак ситуація, що склалась напередодні старту цього сезону виявилась несподіваною для всіх. Усього за кілька днів до першої гри було прийняте рішення брати участь у першості. В результаті цього комплектація команди відбувалась в екстремальних умовах. Гравців набирали буквально "по оголошенням". Як підсумок, у першому турі, в матчі проти кременчузького "Кремня" в основі хмельничан вийшов один гравець, що брав участь в останньому календарному матчі "Динамо" в травні 2013 р. (Сергій Яровий). У другому таймі йому на зміну вийшов Максим Горобець. Поразка 1-3 від зіграної міцної команди розцінювалась як нормальний результат, але наступні 7 поразок підкреслили проблему відсутності підготовки до сезону. Із того складу в команді затримались лише місцеві вихованці - Антонов і Плосконос, а також Святослав Данильченко, який зрідка виходить на заміни.

27 серпня 2013р. Матч 8 туру "Динамо" - "Скала"

На старті сезону "Динамо" побило власні антирекорди розпочавши сезон з 7 поразок. Однак від матчу до матчу гра команди стабілізовувалась, у склад вливались гравці досить високого рівня, а спортивна злість від постійних невдач накопичувалась. Проте перша за тривалий час перемога над новокаховською "Енергією" багатьма сприймалась як випадковість, хоча. Наступна гра проти на той час відвертого аутсайдера "Скали" мала підтвердити чи спростувати перспективи хмельничан у чемпіонаті. Вже на другій хвилині гри "Скала" була покарана за гру рукою голом з 11-метрового у виконанні Володимира Плішки, але вже за 10 хвилин зуміла відігратись. До середини другого тайму точилась рівна гра, небезпечні моменти були біля воріт обох команд. переламний момент відбувся на 57 хвилині, коли Іван Сомов скориставшись прострілом з лівого флангу "по хокейному" відправив м'яч в ліву "шістку". Після цього ініціатива перейшла до динамівців. За 20 хвилин не без допомоги рикошету неймовірний гол зі штрафного майже з центру поля забив Олексій Антонов. А в доданий час Олександр віддав гольовий пас на ще одного героя зустрічі - Володимира Плішку. Перемога 4-1 стала найбільшою за останні 2 сезони, і стала справжнім святом для хмельницьких вболівальників.

6 вересня 2013р. Матч 10 туру "Динамо" - "Тернопіль"
.

За підвіщення в класі тернопільської "Ниви" і чернівецької "Буковини", зникнення професійних клубів у Вінниці та Рівному єдиним принциповим суперником для Хмельничан лишився футбольний клуб "Тернопіль". Обидві комади перебували в непоганій формі, і прагнули продовжити свої вдалі серії. Спочатку це краще виходило в тернополян, які вже на 5-й хвилині відзначились голом. Всі спроби хмельничан нав'язати контргру закінчувались нічим. Натомість гра ставала все жорсткішою та емоційнішою.В середині другого тайму внаслідок грубої гри суперника важкої травми коліна зазнав капітан команди Максим Мельник, який поки що так і не оговтався від неї. У другому таймі тиск трибун і команди господарів посилився. Не стримував емоцій директор хмельничан Валерій Крохан, який за образи на адресу арбітра та тренера гостей був вилучений. За 15 хвилин до фінального свистка нерви не витримали у голкіпера тернополян Плетенецького, який у простій ситуації не влучив по м'ячу, після чого Олександр Лакуста зрівняв рахунок. Ще за кілька хвилин воротар отримує травму після атаки з боку Редвана Османова, який побачив перед собою червону картку. Навіть у меншості динамівці продовжували атакувати. І на останній хвилині основного часу новачок хмельничан Андрій Сагайдак завершує прорив по правому флангу навісом на Лакусту, який ударом головою приносить "Динамо" перемогу в дербі. Після цієї перемоги хмельничани з аутсайдерів перетворились на претендентів принаймні на місця в районі першої десятки.

4 жовтня 2013р. Матч 15 туру "Гірник" - "Динамо"
.

Власне цей матч так і не відбувся. Напередодні зустрічі директор ФК "Динамо" Валерій Крохан повідомив, що коштів для поїздки до Кривого Рогу немає. Ситуація в клубі, яка на протязі сезону вважалась стабільно важкою тепер вважалась безнадійною. До цього туру мови щодо невиїзду небуло, а за виключенням розгромів від "Миру" і "Макіїввугілля" хмельничани виглядали гідно як вдома, так і на виїзді. Незважаючи на технічну поразку динамівці вийшли на наступну домашню гру проти "Карлівки", щоправда зібравшись лише у день матчу. Проте розірваний тренувальний цикл дався взнаки: вийшовши вперед на початку першого тайму наша команда не втримала навіть нічію, пропустивши 2 м'ячі у додатковий час.

14жовтня 2013р. Матч 17 туру "Кристал" - "Динамо"
.

Навіть зараз важко усвідомити та пояснити причини результати гри в Херсоні. Команда прибула на матч в оптимальному складі за день до гри. Так, в останні роки херсонці є незручним суперником для хмельничан, однак принаймні на нічію в протистоянні з такою ж кризовою командою вболівальники розраховували. Але вже за перші 20 хвилин гри хмельничани пропустили у свої ворота 2 м'ячі, а ще за 10 хвилин рахунок подвоївся. Після перерви знущання над "Динамо" продовжилось. У воротах Ігора Левченка побувало ще чотири м'ячі, на що хмельничани відповіли голом з пенальті від Андрія Сагайдака. Для більшості вболівальників напевно так і залишиться невідомим що стало причиною такого результату - збіг обставин чи демарш гравців. В будь-якому разі поразка 1-8 стала свідченням того, що сил та мотивації продовжувати боротьбу у футболістів "Динамо" майже не залишилось.
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат області. Прем'єр-ліга
7 листопада, Білогір'я
team 3:0 team
spacer
"Перлина-Поділля"
Білогір'я
 
"Поділля"
Хмельницький
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Квітень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

У вигляді списку

Березень 2016 (8)
Грудень 2015 (1)
Листопад 2015 (4)
Жовтень 2015 (5)
Вересень 2015 (5)
Серпень 2015 (9)