«Подiлля» Хмельницький

Фанатський куточок
spacer
Наступний матч
Чемпіонат другої ліги України
?, Початок ?
Хмельницький, СК Поділля
spacer
spacer
team - team
"Поділля"
Хмельницький
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
 

Турнірна таблиця

Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Збруч 14 14 0 0 39-11 42
2 Случ 13 9 2 2 35-15 29
3 Полонія-ДЮСШ№1 14 6 2 6 24-28 20
4 Дунаївці 13 5 3 5 14-12 18
5 Поділля 14 3 6 5 14-17 15
6 Енергетик 14 3 3 8 16-25 12
7 Славута 14 2 3 9 11-25 9
8 Перлина-Поділля 14 2 3 9 15-35 9
Згідно рішення КДК, Перлині-Поділля зараховано технічну поразку в матчі з МФК Славута.
 
 

Опитування

Чи буде "Поділля" у наступному сезоні у другій лізі?


 
 
spacer
» Дмитро Безотосний: «Спочатку ми побували в моїх батьків у Хмельницькому, через два тижні відправилися на батьківщину дружини, у Запоріжжя»

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

Дмитро Безотосний: «Спочатку ми побували в моїх батьків у Хмельницькому, через два тижні відправилися на батьківщину дружини, у Запоріжжя»

Дмитро Безотосний: «Спочатку ми побували в моїх батьків у Хмельницькому, через два тижні відправилися на батьківщину дружини, у Запоріжжя»
- Відпустку я провів в Україні з родиною. Спочатку ми побували в моїх батьків у Хмельницькому, через два тижні відправилися на батьківщину дружини, у Запоріжжя. Там відсвяткували і Новий рік, і Різдво. Їхати кудись у теплі краї ми не могли, тому що у нас маленька дитина, і зараз йому без батьківської уваги залишатися ніяк не можна. Як провели канікули партнери по команді я спеціально не цікавився. Знаю, що Сергій Політило їздив до Таїланду і в Італію, Женя Паст побував у друзів в Києві. Інші одесити, напевно, кудись виїжджали за межі України. Інші хлопці, думаю, перш за все, хотіли відвідати своїх рідних, яких не бачили півроку.

- Уже тиждень «Чорноморець» тренується в Туреччині. Важко було втягуватися в роботу після досить тривалого «антракту»?
- Чесно кажучи, у мене такої великої відпустки ніколи не було. 3-4 грудня ми пройшли медобстеження і відпочивали до Різдва. В Одесу я повернувся 8-го січня, на наступний день попрацював в тренажерному залі, а 10-го ми вилетіли до Туреччини. Звичайно, було важкувато приступати до регулярних тренувань. Більше місяця ми тільки підтримували форму, виконуючи отримані від тренерів завдання на канікули. А на Середземномор'ї почалися зовсім інші навантаження. Правда, зараз вже стало легше, втягнувся. Важливо, себе не запускати у відпустці. Останні кілька днів тішить погода - світить сонце, тепло, і працюється із задоволенням. Сподіваюся, такого «стихійного лиха», що було 12-го січня, коли поля повністю засипало градом, вже не повториться.

- А як партнери по команді, не скаржаться?
- У кожного по-різному проходить втягувальний період. Хтось майже одразу може увійти в ритм регулярних тренувань, комусь для цього треба більше часу. Власне перший збір для того і потрібен, щоб повернутися до оптимальних кондицій. Роман Йосипович зараз приділяє цьому багато уваги. До того ж у нас є кілька новачків, необхідно їх підготувати до нашої тактики, до манери ведення гри, домогтися взаєморозуміння з партнерами.

- Хлопці, залучені з молодіжного складу, не «занудьгували» від навантажень?
- Мені здається, вони трохи губляться. Видно, що переживають, присутня якась невпевненість. У молодіжному складі вони лідери, можуть підказати, пожурити, а тут знаходяться в іншому положенні. Але це не страшно, головне, що прагнуть виконувати все, що вимагається тренерським штабом.

- У «Чорноморці» два новачки - Максим Шацьких і Артем Старгородський. Обидва - досвідчені футболісти, багато пограли на високому рівні ...
- Мета «Чорноморця» - Ліга Європи і для виконання цього завдання такі футболісти дуже потрібні. Їх досвід, безумовно, стане в нагоді нашій команді.

- Тепер у «Чорноморця» з'явиться своєрідний стрижень, який складуть досвідчені футболісти: в обороні Безотосний, в центрі поля - Старгородський, в атаці - Шацьких.
- Якщо будемо потрапляти в основний склад, то так воно і вийде.

- Зараз більшість фахівців і журналістів пророкують «Чорноморцю» збереження за собою п'ятого, єврокубкового, місця в чемпіонаті. Чи не вплине настільки сприятливий прогноз на бойовий настрій «моряків»?
- Я думаю, що нам буде нелегко у весняній частині сезону. Ми стали дуже сильним подразником, особливо для команд, які також претендують на п'яте місце. Так що ні про яку розслабленість мови бути не може. Тим більше, що головний тренер нам такого ніколи не дозволить. Роман Йосипович не втомлюється нагадувати: «Піднятися на високе місце легше, ніж утримати його». Упевнений, хлопці самі прекрасно розуміють - необхідно використовувати шанс і потрапити в Лігу Європи.

- По матчам встиг скучити?
- Дуже сильно. Останню гру ми проводили на початку грудня. Тільки хочеться ще набрати форму, відчути впевненість, щоб продовжити нашу успішну серію, розпочату в осінній частині сезону.

www.chernomorets.odessa.ua
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат області. Прем'єр-ліга
7 листопада, Білогір'я
team 3:0 team
spacer
"Перлина-Поділля"
Білогір'я
 
"Поділля"
Хмельницький
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Березень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

У вигляді списку

Березень 2016 (8)
Грудень 2015 (1)
Листопад 2015 (4)
Жовтень 2015 (5)
Вересень 2015 (5)
Серпень 2015 (9)