«Подiлля» Хмельницький

Фанатський куточок
spacer
Наступний матч
Чемпіонат другої ліги України
?, Початок ?
Хмельницький, СК Поділля
spacer
spacer
team - team
"Поділля"
Хмельницький
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
 

Турнірна таблиця

Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Збруч 14 14 0 0 39-11 42
2 Случ 13 9 2 2 35-15 29
3 Полонія-ДЮСШ№1 14 6 2 6 24-28 20
4 Дунаївці 13 5 3 5 14-12 18
5 Поділля 14 3 6 5 14-17 15
6 Енергетик 14 3 3 8 16-25 12
7 Славута 14 2 3 9 11-25 9
8 Перлина-Поділля 14 2 3 9 15-35 9
Згідно рішення КДК, Перлині-Поділля зараховано технічну поразку в матчі з МФК Славута.
 
 

Опитування

Чи буде "Поділля" у наступному сезоні у другій лізі?


 
 
spacer
» Юрій Бакалов: "Ми намагаємося з хлопцями разом зробити команду, яка радуватиме вболівальників, поки хай і нечисленних"

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

Юрій Бакалов: "Ми намагаємося з хлопцями разом зробити команду, яка радуватиме вболівальників, поки хай і нечисленних"

Юрій Бакалов: "Ми намагаємося з хлопцями разом зробити команду, яка радуватиме вболівальників, поки хай і нечисленних"

Головний тренер київського "Арсеналу" Юрій Бакалов разом зі своїм колективом потрапив в непросте становище: команді довелося входити в весняну частину сезону не після планомірної роботи взимку, а після одного короткострокового збору.

ПРО ПРОБЛИСКИ В ГРІ І ПРО ВТІШНІ МОМЕНТИ В РОБОТІ

- Юрію Михайловичу, після поєдинку з "Металістом", в якому вашій команді не вдалося добитися позитивного результату, критики відзначили прогрес у діях канонірів. Чи бачите ви зміни в "Арсеналі" за тиждень?

- Якщо відверто говорити, то, напевно, ще зарано давати оцінку нашій грі. Ясно, що і в Дніпропетровську, і вдома з "Металістом" трішки не в той футбол ми грали. У грі з харків'янами були якісь проблиски того, що ми хочемо бачити, якісь хороші моменти, але роботи ще дуже багато.

- Ви сказали на післяматчевому флеш-включенні після поєдинку з "Металістом", що в команді на даний момент немає основного воротаря: хто краще готовий, той і гратиме. Досвідчений Рева, який провів в "Арсеналі" не один рік своєї кар'єри, допомагає молодому Сарнавському з підготовкою?

- У нас не тільки Рева допомагає Сарнавському. У нас в команді всі хлопці допомагають один одному, разом з тренерським штабом. Колектив дуже дружній, незважаючи на те, що зовсім недавно команда зібралася. І втішно те, що всі працюють в піднесеному настрої. Є більш досвідчені гравці, які допомагають молодим хлопцям, і є перспектива. У цьому плані все добре.

ФУТБОЛІСТ ПОВИНЕН ГРАТИ, А НЕ ЧЕКАТИ ...

- Після довгого періоду невизначеності, коли нарешті все вляглося, напевно всі, хто залишилися в клубі, дуже піднялися духом, чи не так?

- Звичайно. Тут немає чого приховувати, після такого тривалого відпустки, або паузи - як хто назве, трапився підйом. Невизначеність щодо майбутнього клубу дуже тиснула, адже ми навіть не знали, буде існувати клуб далі чи не буде.

Коли ситуація розрулилась, і ми поїхали на короткостроковий збір, почали займатися тим, чим ми повинні займатися - тренуватися і грати у футбол, це дуже здорово підстібнуло хлопців. Ви ж самі розумієте, що найголовніше для футболіста - це гра, а не очікування. Коли чекаєш гри - це нормально, а коли неясно, чого чекати - це зовсім інше.

- До матчу з "Іллічівцем" вже почали підготовку, або команда відпочиває після зустрічі з "Металістом"?

- У понеділок хлопці отримали вихідний. Ми вирішили дати паузу, тому як з моменту, коли ми зібралися для підготовки до весняної частини сезону, і до цього дня, вихідних майже не було.

Ми працювали в авральному порядку виходячи з нашої ситуації, тому сьогодні дали хлопцям перепочити, побути зі своїми сім'ями, привітати своїх дружин і наречених з минулим восьмим березня. Вже з вівторка дня почнемо готуватися в звичайному режимі до матчу з "Іллічівцем".

"ІДЕАЛЬНО БУЛО Б ЗНОВУ ЗІБРАТИ ТУ КОМАНДУ ..."

- Про те, що команда награє склад вже на майбутній сезон і не має турнірних завдань у цьому, відомо. Ну а на поєдинки ви ставите перед гравцями завдання перемогти, або зараз головне - налагодити взаєморозуміння між виконавцями і зігратися?

- Однозначно на це питання не можна відповісти: є певні обставини і причини, виходячи з яких зараз ми не можемо прагнути до високих задачам і ставити високі цілі. Ми намагаємося з хлопцями разом, тому як наш колектив - одне ціле, зробити команду, яка радуватиме вболівальників, поки хай і нечисленних. Ну а завдання ... Якщо їх не ставити, і просто кожну гру відбувати номер, - буде неправильно.

Ми ставимо їх на кожну окрему гру: намагаємося грати на перемогу. Тому як в іншому випадку, якщо не ставити ні футболістам, ні тренерському штабу завдань, це швидко призведе до складної ситуації.

- Чи будете підписувати гравців цієї весни, якщо на даний момент команда повністю укомплектована?

- За основу беремо тих, хто є, і будемо спиратися на тих гравців, яких вже знаємо. Але процес формування команди буде постійно продовжуватися. Треба дивитися не тільки на сьогоднішній день і на найближчі гри, а і трохи вперед.

Ви знаєте, що у нас багато орендованих футболістів, які пробудуть з командою тільки до кінця сезону і потім поїдуть в свої клуби. Можливо, з кимось із них ми будемо говорити про подальшу співпрацю, когось будемо відправляти ...

На сьогоднішній день наше віконце закрито, однак певна робота по пошуку гравців в тих чи інших напрямках все ж ведеться.

- В одному зі своїх інтерв'ю, Олександр Онищенко сказав, що є ряд гравців, які хочуть і готові повернутися в "Арсенал". Зокрема, він називав прізвище Шацьких ...

- Якщо говорити особисто про моє бажання - то я однозначно б повернув його. А як все складеться влітку - дізнаємося, коли дочекаємося літа. Футболісти такого калібру, як Шацьких, і це стосується не тільки його, а й інших хлопців - нам би не завадили. Ідеальним варіантом було б, якби вдалося заново зібрати ту команду, яка була. Але це поки тільки гіпотетична розмова, зараз складно про це розмірковувати.

РИБКА - З "АРСЕНАЛОМ", АЛЕ ПРО СПІЛЬНЕ МАЙБУТНЄ МОВА НЕ ЙДЕ

- Кажуть, з "Арсеналом" зараз тренується Олександр Рибка, чи так це?

- Так, він підтримує форму разом з нами, скажімо так. Він попросив про це. Чому б не піти людині назустріч. Нехай він працює.

Більш цього, він - прекрасний воротар, просто ситуація так склалася ... Ми всі в одному казані варимося і всІ з однієї тарілки їмо. Якщо є можливість простягнути руку і допомогти людині - то чому б і ні? Поки він тренується і підтримує форму з нами, а там далі - буде видно.

- Чи є якісь домовленості з Рибкою на майбутнє, чи він просто займається з командою?

- Ні, про це не йдеться. Ми просто зідзвонилися, переговорили, я дав своє добро, тренер з воротарям також дав добро. Людині потрібно тренуватися, і, як би не склалася ситуація, завжди треба одне одному допомагати. Ми всі футбольні люди, повинні один одного підтримувати.

www.sport-express.ua

При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат області. Прем'єр-ліга
7 листопада, Білогір'я
team 3:0 team
spacer
"Перлина-Поділля"
Білогір'я
 
"Поділля"
Хмельницький
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Березень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

У вигляді списку

Березень 2016 (8)
Грудень 2015 (1)
Листопад 2015 (4)
Жовтень 2015 (5)
Вересень 2015 (5)
Серпень 2015 (9)