spacer
rss
 
 
«Подiлля» Хмельницький
Фанатський куточок
   
spacer Наступний матч
Чемпіонат Хмельницької області
25 жовтня Кам'янець-Подільський
 
spacer
spacer
team - team
spacer
"Атланта"
Кам'янець-Подільський
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
spacer
point Реєстрацiя point Нагадати пароль?
Логiн: Пароль:
spacer
spacer
spacer
Турнiрна таблиця
Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Случ 14 12 0 2 42-15 36
2 Збруч 13 11 2 0 29-7 35
3 Поділля 15 9 4 2 21-10 31
4 Дунаївці 14 8 2 4 27-16 26
5 Атланта 14 6 3 5 20-18 21
6 Горинь 15 5 2 8 16-29 17
7 Енергетик 15 4 3 8 19-24 15
8 Полонь 15 2 3 9 12-34 9
9 Полонія 15 2 2 11 12-33 8
10 Славута 14 1 3 10 11-23 6
spacer
spacer
spacer
spacer
{slinks}
spacer
spacer
Добавить свое объявление
Загрузка...
spacer
spacer
Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.
«Поділля» - «Рух»: Ну, давайте, хоч привітаємо з першим голом
spacer
Хмельничани в рідних стінах поступилися команді зі Львівщини
«Поділля» (Хмельницький) – «Рух» (Винники) – 1:2 (0:1)

Арбітри: Дорош Владислав – Зоренко Юрій, Старча Сергій (усі – Київ)

Спостерігач арбітражу: Павленко Євген (Київська обл.)

«Поділля»: 1. Поправка Олександр, 2. Горобець Максим (12. Пирог Віктор, 86), 3. Трифонов Віталій (17. Роговський Максим, 89), 5. Романюк Артем, 6. Шутяк Євген (8. Подлюк Артур, 71), 9. Колесников Олексій, 10. Федорко Артем (14. Пляхимович Віталій, 90+4), 11. Семенюк Федір (7. Зенін Владислав, 74), 13. Грицик Дмитро, 15. Юхимович Дмитро, 18. Ціх Ростислав (кап.). Запасні: 81. Восканян Манук, 16. Булкін Михайло

Головний тренер: Микола Федорко

«Рух»: 33. Жук Андрій, 3. Іванський Любомир (2. Сергеєв Сергій, 80), 5. Гурський Андрій, 7. Костик Богдан (кап.) (6. Романів Володимир, 85), 8. Баглай Андрій, 9. Макар Володимир, 10. Деревльов Костянтин (19. Шептицький Михайло, 90+3), 15. Дмитрук Віталій, 16. Кікоть Андрій (11. Козловський Святослав, 68), 17. Шептицький Олег (23. Бойко Роман), 21. Гусаковський Юрій (12. Іванов Роман, 90+1). Запасні: 1. Шевчук Юрій

Головний тренер: Роман Гданський

Попередження: Семенюк Федір (5), Юхимович Дмитро (84) – Дмитрук Віталій (69), Романів Володимир (90+5)

Голи: Колесников Олексій (71, пен.) – Макар Володимир (41), Баглай Андрій (81)
«Поділля» - «Рух»: Ну, давайте, хоч привітаємо з першим голом
ФОТО з матчу "Поділля" - "Рух" >>>>>
Черговий тур у першості аматорів не приніс «Поділлю» бажаних очок. Хоча… чи можна було сподіватися на те, що аутсайдер здолає лідера? Навряд чи. Однак надія на те, що команда Миколи Федорка дасть бій та, може, якимось дивом відбере очки в «Руху», була. Дива не сталося. Команда з Винників, яка виграла усі попередні матчі, здобула п’яту перемогу. Хмельничани ж, попри рахунок на табло, змогли лише задовільнитися тим, що нарешті забили перший гол у всеукраїнській першості та все таки мали неабиякі шанси засмутити суперника, відібравши мінімум два очки.

Початок матчу видався дещо млявим. Обидві команди, не форсуючи подій, з обережністю атакували, а тому моментів біля воріт було небагато. А, якщо і виникали, то, як правило, біля воріт «Руху». Гості ж намагалися атакувати флангами, та до заключного удару справу не доводили. Точніше, захисники «Поділля» не давали. Попри не видовищний футбол, такий перебіг подій міг влаштовувати саме хмельничан. Тим паче, що на 25 хвилині вони створили просто «бомбезний» момент у воріт львів’ян – Шутяк пробив з лінії штрафної, але голкіпер відбив м’яча на 11-метрову позначку, звідки вже забивати просто був зобов’язаний Трифонов. Але… той пробив повз ворота. На 33 хвилині гравці «Руху» дали шанс «Поділлю», щоб ті не лише відкрили рахунок у грі, а й забили свій перший гол у чемпіонаті серед аматорів. Воротар гостей «задрімав» та взяв м’яча в руки від свого одноклубника. Вільний удар, а до воріт метрів вісім! І що? Та нічого… розіграли, Ціх пробив, голкіпер відбив.

І тут «рухівці» «зарухалися». Мабуть, зрозуміли, що легкої прогулянки їм у Хмельницькому не буде. На 39 хвилині Деревльов з метрів 16-ти пробив під поперечину , але Поправка врятував «Поділля». Але вже через півтори хвилини і Олександр не допоміг – помилка Ціха, м’яч у Макара і Володимир вийшов він-на-віч із голкіпером «Поділля», через якого майстерно перекинув м’яча прямісінько у ворота – 0:1. Та на відпочинок команди могли піти за нічийного рахунку, якби Колесников із трьох метрів влучив у порожні ворота, коли пробивав головою.

Після перерви гра дещо змінилася. Гості почали діяти активніше та перший небезпечний момент виник саме біля їхніх воріт. Щоправда, Ціх, замість того, аби головою пробити у ворота з метрів двох-трьох, вдарив вздовж них. Та одразу ж «Рух» провів контратаку, яка завершилася небезпечним ударом Баглая. На щастя для хмельничан, м’яч пролетів поруч зі стійкою.

На 63-хвилині вже гості мали дякувати Артему Федорко, якого Колесников вивів на побачення із голкіпером «Руху» - півзахисник пробив та влучив у воротаря. І все таки, глядачі СК «Поділля» дочекалися голу від подолян. Сталося це на 71 хвилині. В штрафному майданчику захисник «Руху» ззаду вдарив Семенюка по ногах і арбітр призначив пенальті. Голкіпера та м’яч по різних кутках розвів Колесников – 1:1. Браво Олексію, ти автор першого голу «Поділля» в нинішній першості серед аматорів. Хоча, відверто кажучи, Колесников взагалі заслуговував на те, аби стати кращим гравцем у цьому матчі. Та саме він не зміг впоратися з Баглаєм на 81 хвилині матчу, коли той «прибравши» Олексія, пробив із гострого кута в дальній нижній від Поправки кут – 1:2.

Відігратися не вдалося. Досвід гравців «Руху» дався взнаки. Але все одно футболісти «Поділля» молодці! По-перше, нарешті, забили гол. По-друге, добряче попсували нерви гостям. Та «зірки» вішати собі хмельничанам не слід, бо працювати є над чим. Як над фізичним станом, так і командною майстерністю. Головне, аби грали в кожному матчі з великим бажанням. А перемоги прийдуть!
 
Шановний вiдвiдувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввiйти на сайт пiд своїм iм'ям.
ballКоментарi (0)  ballРоздрукувати
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!

Інформація
alert 
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.

spacer
Попереднiй матч
spacer
spacer 18 жовтня Хмельницький
Першість Хмельницької області
spacer
spacer
team +:- team
spacer
"Поділля"
Хмельницький
 
"Горинь"
Ізяслав
spacer
spacer   spacer
spacer
 
gismeteo
Ї®Ј®¤  •¬Ґ«м­ЁжмЄЁ© Їа®Ј­®§ Ї®Ј®¤Ё ­  5 ¤­iў
spacer
spacer
spacer
spacer
Loading...
spacer
spacer
Партнерская программа для русскоязычных сайтов

Украинская Баннерная Сеть
spacer
Головна    |    Клуб    |    Команда    |    Iгри    |    On-line's    |    Файли    |    Фан-рух    |    Спiлкування    |    Лiнки
rss
spacer
© 2005-2008
Фанатський куточок "Подiлля" Хмельницький
spacer
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
хостинг от freehost.com.ua
spacer
spacer spacer
img
spacer
spacer
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона
spacer
spacer
spacer
{fotik}