«Подiлля» Хмельницький

Фанатський куточок
spacer
Наступний матч
Чемпіонат другої ліги України
?, Початок ?
Хмельницький, СК Поділля
spacer
spacer
team - team
"Поділля"
Хмельницький
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
 

Турнірна таблиця

Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Збруч 14 14 0 0 39-11 42
2 Случ 13 9 2 2 35-15 29
3 Полонія-ДЮСШ№1 14 6 2 6 24-28 20
4 Дунаївці 13 5 3 5 14-12 18
5 Поділля 14 3 6 5 14-17 15
6 Енергетик 14 3 3 8 16-25 12
7 Славута 14 2 3 9 11-25 9
8 Перлина-Поділля 14 2 3 9 15-35 9
Згідно рішення КДК, Перлині-Поділля зараховано технічну поразку в матчі з МФК Славута.
 
 

Опитування

Чи буде "Поділля" у наступному сезоні у другій лізі?


 
 
spacer
» ФК «Вінниця» - «Поділля»: дубль номер два

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

ФК «Вінниця» - «Поділля»: дубль номер два

У середу, 25-ого червня, свій черговий поєдинок проведе хмельницьке НФК «Поділля»
ФК «Вінниця» - «Поділля»: дубль номер два

В рамках 8-ого туру чемпіонату України з футболу серед аматорських команд підопічні Миколи Федорка на виїзді зіграють проти одного із лідерів турніру, амбітного ФК «Вінниця».

До гри обидва суперники підходять у бойовому настрої. Хмельничани в попередньому турі приймали у рідних стінах «Маяк» із Сарн, який до звітного двобою всерйоз претендував на вихід до фінальної частини змагань. Саме номінальні гості на правах фаворита дещо активніше розпочали гру, і вже дуже швидко зуміли повести у рахунку. Відзначився Бриж, який після невпевненої гри молодого Восканяна на виході без особливих зусиль проштовхнув шкіряний снаряд у порожню ціль – 0:1. Підопічні Миколи Федорка, заведені шаленою підтримкою рідних трибун, додали в швидкості, і результат не змусив на себе довго очікувати. Забитий м’яч став наслідком яскравих індивідуальних дій Федіра Семенюка: нападник «Поділля» блискуче зіграв на перехопленні, вийшов на ударну позицію, і невідпорно пробив з розвороту під поперечину – 1:1!!! Під завісу тайму виводити хмельничан вперед у рахунку міг Ціх, однак чудеса воротарської майстерності продемонстрував Симонович, в неймовірному стрибку парирувавши «мертвий» м’яч після вбивчого удару зі штрафного у виконанні Ростислава.

Основні події відбулися в другій половині зустрічі. З перших секунд подоляни стали активно діяти у атаці, і всередині тайму заслужено домоглися свого. На 73-ій хвилині хмельничани заробили право на штрафний удар метрів в сорока біля воріт сарненців. Його взявся виконувати Ціх, і неймовірним пострілом відправив круглого точнісінько у правий верхній кут, не залишивши Симоновичу жодних шансів – 2:1!!! Через декілька хвилин «Маяк» отримав стовідсотковий шанс на те, аби відновити статус-кво. Після флангового прострілу м’яч на думку арбітра знайшов руку когось із гравців «Поділля» в карному майданчику хмельничан, і рефері не вагаючись вказав «на позначку». «Вирок» взявся виконувати Українець, проте Восканян зумів вгадати напрямок удару, і в карколомному стрибку парирував вбивчий удар у ліву «шістку» від капітана гостей! «Маяк» відчайдушно кинувся відіграватися, і вже в доданий час відновив паритет Борейчук, який виявився найрозторопнішим у карному майданчику господарів і прицільно пробив з кількох метрів – 2:2. Хмельничани не опустили руки, і відразу створили супермомент: принести «Поділлю» перемогу міг Подлюк, проте Артур не зумів після ефектного пасу Юхимовича в ближньому бою переграти голкіпера клубу із Сарн. У підсумку – бойова нічия з рахунком 2:2, проте дії підопічних Миколи Федорка на полі справили виключно позитивне враження і відверто вселяють оптимізм напередодні відповідального матчу у Вінниці.

Тепер мова піде про суперника хмельничан, амбітний ФК «Вінниця». Вінничани, які досить невпевнено розпочали нинішній чемпіонат, в його другій частині демонструють себе у всій красі. Спочатку ФК «Вінниця» здобула впевнену перемогу над діючим тріумфатором турніру, «ОДЕКом» з Оржіва (2:0 – прим. автора), а в минулому турі завдала мінімальної поразки досі непереможному «Руху» із Винників, і тепер вінничани мають чудові шанси на те, аби посісти омріяну другу сходинку, яка дасть право прийняти участь у фінальному етапі чемпіонату. Для досягнення цієї мети ФК «Вінниці» в середу треба здобувати лише перемогу, однак очевидно, що звітний двобій для одного із лідерів змагань точно не стане легкою прогулянкою. Так, на боці вінничан головний козир – домашні трибуни, проте знаючи про «теплі» відносини фан-групувань обох команд впевнений, що без підтримки НФК «Поділля» у Вінниці точно не залишиться. Цікавим також цей матч обіцяє бути і з тактичної точки зору. Вінничани славляться своїми діями в атаці, головний козир ж хмельничан – злагоджена гра в захисті та неприємні «уколи» у вигляді швидких контратак, які вже не раз заганяли у глухий кут не одного опонента. Якби не було, впевнений, що цей двобій повинен стати по-справжньому цікавим для глядачів, і віримо, що хмельничанам в підсумку вдасться здобути дебютну перемогу в нинішньому розіграші. Як воно буде – дізнаємось вже найближчої середи.

"Спортлідер+"
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 25 червня 2014 20:22
  • програли :(
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • vova

  • 24 червня 2014 16:12
  • Может уже победа?!
^
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат області. Прем'єр-ліга
7 листопада, Білогір'я
team 3:0 team
spacer
"Перлина-Поділля"
Білогір'я
 
"Поділля"
Хмельницький
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Квітень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

У вигляді списку

Березень 2016 (8)
Грудень 2015 (1)
Листопад 2015 (4)
Жовтень 2015 (5)
Вересень 2015 (5)
Серпень 2015 (9)