«Подiлля» Хмельницький

Фанатський куточок
spacer
Наступний матч
Чемпіонат другої ліги України
?, Початок ?
Хмельницький, СК Поділля
spacer
spacer
team - team
"Поділля"
Хмельницький
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
 

Турнірна таблиця

Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Збруч 14 14 0 0 39-11 42
2 Случ 13 9 2 2 35-15 29
3 Полонія-ДЮСШ№1 14 6 2 6 24-28 20
4 Дунаївці 13 5 3 5 14-12 18
5 Поділля 14 3 6 5 14-17 15
6 Енергетик 14 3 3 8 16-25 12
7 Славута 14 2 3 9 11-25 9
8 Перлина-Поділля 14 2 3 9 15-35 9
Згідно рішення КДК, Перлині-Поділля зараховано технічну поразку в матчі з МФК Славута.
 
 

Опитування

Чи буде "Поділля" у наступному сезоні у другій лізі?


 
 
spacer
» "Рух" - "Поділля": поразка на очах у Мирона Маркевича

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

"Рух" - "Поділля": поразка на очах у Мирона Маркевича

Свій дебютний офіційний поєдинок провела новостворена команда НФК «Поділля»
"Рух" - "Поділля": поразка на очах у Мирона Маркевича

«Рух» (Винники) – НФК «Поділля» (Хмельницький) – 3:0 (2:0)

Арбітри: Лівіцький Назар – Харчук Сергій, Басара Богдан (усі – Тернопіль)

Інспектор ФФУ: Дмитрух Ярослав (Рівне)

Голи: Дикий Іван (34), Козловський Святослав (42), Деревльов Костянтин (53)

«Рух»: Шевчук Юрій (Шульган Руслан, 83) – Гусаковський Юрій, Гурський Андрій, Іванський Любомир (Бойко Роман, 66), Дикий Іван (Дмитрух Віталій, 65), Костик Богдан (кап.), Кікоть Андрій (Яценків Ігор, 58), Деревльов Костянтин (Сергеєв Сергій, 53), Козловський Святослав (Баглай Андрій, 55), Макар Володимир, Шептицький Олег (Родевич Олексій, 57)

Головний тренер: Роман Гданський

НФК «Поділля»:
Поправка Олександр – Бабій Олександр, Шляховий Анатолій (кап.), Трифонов Віталій, Романюк Артем, Ціх Ростислав (Подлюк Артур, 77), Олесь Дмитро (Юхимович Дмитро, 68), Горобець Максим (Федорко Артем, 55), Петрівський Дмитро (Булкін Михайло, 46), Колесников Олексій, Зенін Владислав (Шутяк Євген, 81)

Головний тренер: Микола Федорко

Попередження: Ціх Ростислав (31) – Баглай Андрій (70)

В рамках стартового туру чемпіонату України з футболу серед аматорських команд, підопічні Миколи Федорка у Винниках, що на Львівщині, зустрічалися із діючим срібним призером змагань, маститим «Рухом».

Активніше гру розпочали номінальні господарі, які і створили першу по-справжньому серйозну нагоду для взяття воріт свого опонента. Відкривати рахунок міг Макар, проте вище всяких похвал у рамці «Поділля» зіграв Поправка, в неймовірному стрибку парирувавши сферу після вбивчого пострілу впритул у виконанні нападника «Руху». Відповідь подолян не змусила на себе довго очікувати. Колесников чудовим пасом вивів на ударну позицію Ціха, однак захиснику команди із Винників в останній момент вдалося у неймовірному підкаті ліквідувати загрозу. «Рух» перехопив ініціативу, і розпочав відчайдушний штурм воріт гостей, створюючи небезпечні моменти біля воріт подолян із завидною регулярністю. Змінювати нулі на табло в середині першої половини матчу зобов’язаний був Козловський, проте не зміг в ближньому бою переграти Поправку. Змушений був страж воріт подолян демонструвати чудеса воротарської майстерності і в наступному епізоді, в карколомному стрибку парирувавши фактично «мертвий» м’яч після гарматного пострілу Кікотя в праву «шістку» із-за меж карного майданчику. «Рух» не зупинявся на досягнутому, і невдовзі зумів матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Це Дикий відгукнувся на відмінну навісну передачу у виконанні Макара, і невідпорним ударом зльоту поцілив точнісінько у правий верхній кут – 1:0. Подоляни не опустили руки, і вже у наступній атаці зрівнювати цифри на табло міг Романюк, який блискуче пробивав зі штрафного під поперечину, однак рятівником винничан у цьому епізоді виявився всюдисущий Дикий, який у неймовірно самовідданому стилі в останній момент вибив круглого із лінії порожніх воріт. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Деревльов філігранною передачею вивів на ударну позицію Козловського, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно пробивши у протихід Поправці – 2:0.

Не менш напруженою видалася друга половина зустрічі. Відмінну нагоду оформити дубль мав Шептицький, однак відверто вибачив суперника, не зумівши головою вразити фактично порожні ворота після зразкового флангового навісу у виконанні Деревльова. Саме тоді вкотре в цій грі ледь не спрацювало відоме футбольне правило. Скорочувати розрив до мінімуму міг Колесников, проте вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Шевчук, який холоднокровно зіграв на виході і в останній момент зумів ліквідувати загрозу. Цей епізод став тривожним дзвіночком для гравців «Руху», які розпочали активніше діяти в атаці, і невдовзі змогли довести рахунок до розгромного. Заркріпив перевагу своєї команди Деревльов, блискуче пробивши головою під поперечину після розкішної подачі у виконанні Макара – 3:0. Імениті господарі, в складі яких виступало немало зіркових як для такого рівня гравців. (Костянтин Деревльов, екс-нападник київського «Арсеналу»; Олег Шептицький, культова фігура івано-франківського футболу, який свої кращі часи провів у «Прикарпатті»; Андрій Кікоть, в минулому основний захисник «Нафтовика-Укрнафти» та тернопільської «Ниви» – ось не повний перелік провідних виконавців «Руха» – прим. автора), в подальшому впевнено контролювали хід зустрічі. Віддамо належне підопічним Микола Федорка, які не опускали руки, і під завісу матчу могли зусиллями юного Шутяка дещо підсолодити гіркоту поразки, однак чудеса воротарської майстерності в цьому епізоді продемонстрував голкіпер колективу із Винників, в неймовірному стрибку парирувавши «мертвий» м’яч після гарматного удару Євгена з гострого кута. До завершення зустрічі обидві команди мали по декілька нагод для того, аби змінити цифри на табло, однак підсумковий рахунок залишився незмінним. У підсумку – впевнена перемога «Руху» із рахунком 3:0, однак гра подільського клубу у матчі проти такого іменитого опонента справила приємне враження, і навіює виключно на оптимізм напередодні майбутніх поєдинків.

Родзинкою матчу стало те, що гра проходила на стадіоні імені… Маркевича, який очолював команду майстрів із Хмельницького всередині 90-их років минулого століття! Мирон Богданович особисто був присутнім на звітному поєдинку, і після його завершення сказав немало теплих та приємних слів на адресу новоствореної команди із не чужого йому міста, що має стати серйозним мотивуючим фактором для усіх гравців хмельницького клубу та надихнути їх на подальші турнірні звершення.

Свій наступний матч НФК «Поділля» проведе 7-ого травня. В цей день підопічні Миколи Федорка у невеличкому містечку Сарни, що на Рівненщині, поміряються силами із місцевим «Маяком».

Післяматчевий коментар головного тренера НФК «Поділля» Миколи Федорка після гри з «Рухом» із Винників

-Команда діяла досить непогано, однак прикрі помилки в обороні привели до такого результату. Сподіватись на перемогу ми сьогодні не могли, ми навіть не награли на неї, але приємно, що змогли попсувати нерви більш іменитому супернику.

-Які завдання стоять перед вашою командою?

-Це здебільшого молоді хлопці. Головне завдання – щоб вони «понюхали пороху» подібних протистоянь, і якщо все буде добре, то вже наступного літа стартуватимемо у Другій лізі чемпіонату України з футболу. Все в нас тільки попереду.

-Дії яких гравців у сьогоднішньому матчі Вам би хотілося відзначити?

-Неправильно когось виділяти чи когось звинувачувати. Ми зіграли на рівні своїх можливостей. Можливо, хтось зіграв гірше, хтось краще, однак як виграє, так і програє тільки команда.

-Наступну гру «Поділля» проведе у Сарнах. Що вам відомо про вашого майбутнього суперника і як команда готуватиметься до звітного двобою?

-Команда там теж молода. Амбіцій у них вдосталь, отож впевнений, що цей матч буде неймовірно цікавим для вболівальників. Будемо готуватися, детально аналізувати та розбирати дії суперника, і вірю, що нам вдасться втілити в життя всі наші задумки і здобути перші очки.

www.sportlider.km.ua
ФОТО з МАТЧУ>>>>>
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 6 травня 2014 15:44
  • видео матча
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • vova

  • 2 травня 2014 08:42
  • Эти нюансы со стадионом полная херня.
    Город не дает, или еще какая-то бюрократия, аренда за 1 гривну, и т.п.
    А нельзя сделать все проще?
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • vov4ik

  • 1 травня 2014 22:44
  • Цитата: Leva
    Было-бы удивительно если-бы выиграли ?

    для меня и ничия была б сенсацией
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • Leva

  • 1 травня 2014 21:46
  • Было-бы удивительно если-бы выиграли ?
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • vov4ik

  • 1 травня 2014 21:01
  • Цитата: Viktor

    Цікаво по місцю проведенні домашніх матчів вже вирішилось питання???

    скорее всего ДЮСШ
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • Viktor

  • 1 травня 2014 17:01
  • Цікаво по місцю проведенні домашніх матчів вже вирішилось питання???
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • Рух має щастя, що Колесніков ще не розігрався super

    --------------------
^
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат області. Прем'єр-ліга
7 листопада, Білогір'я
team 3:0 team
spacer
"Перлина-Поділля"
Білогір'я
 
"Поділля"
Хмельницький
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Квітень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

У вигляді списку

Квітень 2016 (2)
Березень 2016 (8)
Грудень 2015 (1)
Листопад 2015 (4)
Жовтень 2015 (5)
Вересень 2015 (5)