«Подiлля» Хмельницький

Фанатський куточок
spacer
Наступний матч
Чемпіонат другої ліги України
?, Початок ?
Хмельницький, СК Поділля
spacer
spacer
team - team
"Поділля"
Хмельницький
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
 

Турнірна таблиця

Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Збруч 14 14 0 0 39-11 42
2 Случ 13 9 2 2 35-15 29
3 Полонія-ДЮСШ№1 14 6 2 6 24-28 20
4 Дунаївці 13 5 3 5 14-12 18
5 Поділля 14 3 6 5 14-17 15
6 Енергетик 14 3 3 8 16-25 12
7 Славута 14 2 3 9 11-25 9
8 Перлина-Поділля 14 2 3 9 15-35 9
Згідно рішення КДК, Перлині-Поділля зараховано технічну поразку в матчі з МФК Славута.
 
 

Опитування

Чи буде "Поділля" у наступному сезоні у другій лізі?


 
 
spacer
» Максим Кривий: У Хмельницький запросили запорізькі тренери

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

Максим Кривий: У Хмельницький запросили запорізькі тренери

Максим Кривий: У Хмельницький запросили запорізькі тренери
— Максиме, про вашу кар’єру відомостей дуже мало. Розкажіть, де розпочали займатися футболом, як узагалі виникла любов до гри мільйонів?
— Мій футбольний шлях розпочався із семи років, відколи потрапив до дитячо-юнацької школи запорізького «Металурга». Після перебування в юніорських командах запоріжців мене перевели до «Металурга-2», а незабаром я опинився в дублюючому складі. Також мені вдалося провести кілька матчів за головну команду, однак у основі «козаків» закріпитися не вдалося. Тому я вирішив залишити Запоріжжя та спробувати сили в іншому колективі.

— Судячи з вашого профайлу на ПФЛ, наступним вашим клубом стало хмельницьке «Динамо». Як виник варіант з подільською командою?
— У Хмельницькому працювали запорізькі тренери, тож вони звернулися до мене, попросили допомогти команді. Я, у свою чергу, не відмовився, поїхав допомагати хмельничанам.

— До ФК «Карлівка» перейшли за такою ж схемою?
— Так вийшло, що коли тренувався в Запоріжжі, тодішній президент «Карлівки» Пожичевський був добре знайомий з Атаманюком (неодноразово працював головним тренером у запорізькому «Металурзі». — У.Ф.). Вони між собою домовилися, відтак я опинився в «Карлівці», де й відіграв два сезони.

— Цьогоріч ви перейшли до «Макіїввугілля». Чим керувалися, коли погодилися підсилити склад макіївців, адже в клубі існують проблеми з фінансуванням? Окрім того, через конфлікт на Донбасі «синьо-чорні» вимушені тимчасово дислокуватися в Нікополі, орендуючи тамтешню базу та стадіон.
— Чесно кажучи, мені тяжко дати відповідь на це запитання. Я приїхав на оглядини до Нікополя, Спартак Володимирович (Жигулін. — У.Ф.) моєю грою був задоволений, після чого я й підписав контракт із макіївцями. А чим керувався? Мабуть, сильно хотів грати, тому й погодився виступати за «синьо-чорних». Якщо відверто, мене навіть не лякала непроста ситуація в клубі, адже бажання грати переважало все інше.

— Що можете сказати про нинішню базу макіївського клубу? Чи все влаштовує команду, зокрема побут, тренувальні поля, саме місто, зрештою?
— Можу сказати, що умови хороші й поля нормальні. Щоправда, домашні матчі проводимо на синтетичному полі, однак і в Макіївці команда грала на такому ж покритті, тож якоїсь особливої різниці немає. Зрозуміло, що всі сумують за рідним містом, домівкою, прагнуть повернутися назад. Дуже тяжко нашій команді перебувати в такій ситуації.

— Із року в рік «Макіїввугілля» виступає не надто успішно, як правило, фінішуючи у хвості турнірної таблиці другого дивізіону. Загалом, яка мета стоїть перед командою?
— Головна мета для нашого колективу — перемога в кожній грі. Розумію, наскільки це банальна відповідь, однак інших цілей керівництво команди перед нами не озвучувало. Хлопці розуміють: якщо зарекомендують себе в макіївському клубі, то отримають можливість спробувати сили в сильніших командах. Напевне, це й є найбільша мотивація для кожного гравця «Макіїввугілля».

— За рахунок чого вдалося зіграти внічию з «Кристалом», а також переграти «Енергію» та «Шахтар-3»?
— Справді, на початку першості ми тільки зібралися, не проводили міжсезонних зборів. Майбутнє команди визначилося всього за три дні до старту першості. Звідти й такий негативний результат. А тепер усе налагодилося, гравці набрали форму, десь нам пощастило, відтак друге коло розпочали набагато краще. У перших дев’яти турах ми також грали непогано, створювали моменти, однак м’яч уперто не хотів залітати у сітку воріт суперника. Тепер же начебто питання з реалізацією покращується.

— Наскільки комфортно співпрацювати з головним тренером Жигуліним?
— У Спартака Володимировича дуже бойовий характер. Людина повністю віддана футболу, без якого, мені здається, він просто не зможе жити.

— У матчі із «Шахтарем-3» ви стали героєм, відзначившись на заключних хвилинах дублем. Як удалося за п’ять хвилин забити два м’ячі та забезпечити своїй команді перемогу?
— Навіть не знаю, так склалися обставини. Гра була рівною, з обопільною можливістю перемогти. Певне, нам у цьому матчі більше пощастило, ніж у попередніх, коли Фортуна була не на нашому боці.

Український Футбол
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат області. Прем'єр-ліга
7 листопада, Білогір'я
team 3:0 team
spacer
"Перлина-Поділля"
Білогір'я
 
"Поділля"
Хмельницький
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Березень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

У вигляді списку

Березень 2016 (8)
Грудень 2015 (1)
Листопад 2015 (4)
Жовтень 2015 (5)
Вересень 2015 (5)
Серпень 2015 (9)