«Подiлля» Хмельницький

Фанатський куточок
spacer
Наступний матч
Чемпіонат другої ліги України
?, Початок ?
Хмельницький, СК Поділля
spacer
spacer
team - team
"Поділля"
Хмельницький
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
 

Турнірна таблиця

Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Збруч 14 14 0 0 39-11 42
2 Случ 13 9 2 2 35-15 29
3 Полонія-ДЮСШ№1 14 6 2 6 24-28 20
4 Дунаївці 13 5 3 5 14-12 18
5 Поділля 14 3 6 5 14-17 15
6 Енергетик 14 3 3 8 16-25 12
7 Славута 14 2 3 9 11-25 9
8 Перлина-Поділля 14 2 3 9 15-35 9
Згідно рішення КДК, Перлині-Поділля зараховано технічну поразку в матчі з МФК Славута.
 
 

Опитування

Чи буде "Поділля" у наступному сезоні у другій лізі?


 
 
spacer
» Кубок області: «Поділля» на характері перемогло «Случ»

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

Кубок області: «Поділля» на характері перемогло «Случ»

Хмельницька команда в серії пенальті здолала минулорічного чемпіона та володаря Кубка області

«Поділля» (Хмельницький) – «Случ» (Старокостянтинів) – 1:1 (1:1) пен. 5:4

Арбітри: Маляр Віталій – Шевчук Максим, Папірович Віктор (усі – Хмельницький)

Голи: Колесников Олексій (43, пен) – Ребекевша Максим (41)

«Поділля»: 12. Поправка Олександр – 2. Горобець Максим, 3. Трифонов Віталій, 18. Ціх Ростислав, 11. Бігус Сергій, 13. Грицик Дмитро, 5. Романюк Артем (14. Соколюк Андрій, 88), 15. Юхимович Дмитро, 10. Федорко Артем, 6. Шутяк Євген (7. Зенін Владислав, 79), 9. Колесников Олексій. Запасні: 35. Восканян Манук, 17. Роговський Максим, 4. Сосновський Дмитро, 16. Булкін Михайло, 8. Подлюк Артур

Головний тренер: Микола Федорко

«Случ»: 33. Ковальчук В’ячеслав – 6. Сяньков Сергій, 5. Глушок Ігор (7. Блажко Микола, 89), 11. Шляховий Костянтин, 2. Сакович Віталій, 8. Козак Євген, 17. Лемішевський Андрій, 14. Темнюк Микола, 9. Ребекевша Максим, 10. Бортнік Богдан, 4. Кліщенко Вадим (15. Бабак Олександр, 50). Запасні: 1. Свінціцький Дмитро, 16. Бабак Вадим, 13. Бачинський Віталій, 18. Чубенко Олександр

Головний тренер: Леонід Іщук

Попередження: Колесников Олексій (58), Юхимович Дмитро (83), Соколюк Андрій (90+2) – Темнюк Микола (31), Ребекевша Максим (75), Козак Євген (81)

Вилучення: Колесников Олексій (75, спроба удару суперника рукою під час зупинки гри)

Серія пенальті: Ціх Ростислав – 1:0, Бортнік Богдан – 1:1, Юхимович Дмитро – 2:1, Лемішевський Андрій – 2:2, Федорко Артем – 3:2, Ребекевша Максим – 3:3, Горобець Максим – 3:3 (вище воріт), Козак Євген – 3:3 (воротар), Зенін Владислав – 4:3, Сакович Віталій – 4:4, Соколюк Андрій – 5:4, Сяньков Сергій – 5:4 (вище воріт)
Кубок області: «Поділля» на характері перемогло «Случ»

Ось чим цікаві кубкові протистояння, які складаються з одного матчу, а не двох? Правильно! Будь-яка команда може несподівано для багатьох вибити явного фаворита. Та це, мабуть, не про матч «Поділля» зі «Случем», бо в цій парі явного фаворита не було. Хоча, звісно, саме гості зі Старокостянтинова вважалися найвирогіднішим суперником волочиського «Збруча» в фіналі. Але…

Та гостями «Случ» важко назвати. Адже в основі старокостянтинівського клубу вийшли одразу п’ятеро хмельничан – Глушок, Лемішевський, Сеньков, Бортнік, Шляховий Костянтин (брат Анатолія, який невдовзі знову гратиме за «Поділля»). Але вони у підсумку не змогли допомогти своїй команді перемогти.

Матч розпочався на повільних швидкостях. Час від часу гості намагалися розірвати оборону «Поділля», але до особливої загрози воріт Олександра Поправки справа не доходила. Як, власне, не сильно турбували і стража воріт «Случа». Такі собі нічийна гра. Складалося враження, що обидві команди не форсують подій, хоча обидві й наче хочуть найшвидше повести в рахунку. Ось такий якийсь парадокс. І «Поділля», і «Случ» мали напівмоменти для взяття чужих воріт, реалізувати які ніяк не вдавалося. Та під завісу першого тайму глядачі на СК «Поділля» нарешті дочекалися голу. Щоправда, у ворота господарів. Це Максим Ребекевша проявив відмінну швидкість та майстерність, обігравши декількох гравців «Поділля» та, увірвавшись у штрафний майданчик, пробив над поперечиною воріт Олександра Поправки. Гості раділи голу так, наче вже виграли матч. Ну, і, звісно, як же без одіозного мера Старокостянтинова Миколи Мельничука, який одразу ж вибіг на поле привітати «Случ». Та недовго ця радість тривала. Минуло трохи більше хвилини і Артем Федорко увірвався у штрафний майданчик гостей, де його збив захисник «Случа» - пенальті. Карати гостей взявся Олексій Колесников. І хоч В’ячеслав Ковальчук відгадав напрямок удару, м’яч опинився сітці воріт і рахунок став 1:1.

Після перерви гра стала значно цікавішою. Обидві команди заграли швидше. Та гостріше діяли саме футболісти «Поділля», яким завжди щось заважало втілити свою мінімальну перевагу в забитий гол. Іноді вони так захоплювалися атаками, що не раз пропускали швидкі контрвипади гостей, які також якимось дивом не завершували їх взяттям воріт.
Міг бути в цьому матчі й другий пенальті у ворота «Случа», коли на 58 хвилині захисники гостей завадили Колесникову вийти він-на-віч із голкіпером. Олексій впав, навіть не сигналізуючи, що на ньому порушували правила, хоча здавалося, що порушення все таки було, але рефері вирішив, що Колесников симулянт, а тому показав йому «гірчичник».

У середині другого тайму Ростислав Ціх мав виводити «Поділля» вперед у рахунку, коли завдавав потужного удару з метрів 30-ти. «Случ» врятувала стійка. Взагалі, складалося враження, що гостям було вже дуже важко грати, вони просто втомилися. Та на 75 хвилині їх «оживили». Бортнік порушив правила на власній половині поля, «Поділля» заробило право на штрафний, і Колесников, забираючи м’яч у когось із рук футболістів «Случа», щоб по швидше розіграти стандарт, вирішив вибити його рукою. Рефері розцінив це як «спроба удару суперника рукою під час зупинки гри» і показав Олексію червону кратку! «Поділля» залишилося вдесятьох…

Та, що цікаво, «Случ» не побіг всією командою вперед. Таке враження, що команди грали рівними складами, бо «Поділля» не відсиджувалося в обороні і навіть поспішало, вводячи м’яч за меж поля. Та основний час завершився внічию 1:1. Попереду на команди чекала серія пенальті.

«Лотерея» вдавалася обом команд до того часу, поки в бій не пішли удари під номером 4. Спочатку Максим Горобець не зміг влучити у рамку воріт Ковальчука, а одразу ж за ним Євген Козак не зумів переграти Олександра Поправку. Та все завершилося тоді, коли шостий удар «Поділля», який виконав Андрій Соколюк, досягнув своєю мети, а ось шостий удар «Случа» у виконанні Сергія Сянькова просвистів над воротами «Поділля». Ось і все… хмельничани у фіналі!


Що ж, тепер у фіналі Кубка області на «Поділля» очікує матч проти «Збруча», який відбудеться 24 серпня у Шепетівці.
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • Rosohin

  • 21 серпня 2014 09:12
  • Вітаю всіх хто вболівав за Поділля з феєричним виходом в фінал кубку pk
    По грі було видно непоступливість хмельничан з Поділля з початку матчу. Можливо це через підсилення оборони технічним Бігусом, хоч він ще не виглядав зіграним з партнерами, або ж через повернення Грицика в опорну зону. Принаймні від одного голу, коли Ребекевша в другому таймі виходив один на один з голкіпером, а Дмитро вибив м'яча з-під його ніг в останній момент, точно врятував. Окрім того постійно розбивав атаки суперника на підступах до штрафного майданчика... Мені було неприємно, та й не тільки мені, коли сивочолий чоловік з групи підтримки Случа відверто насміхався, коли проти Грицика грубо зіграли біля штрафного майданчика.... Зрештою вийшло так як цей мудрець зі Старкона сказав: "запхайте їм по самі яйця" так і вийшло - запхали. super Поділля-2014 це не Поділля-2003 в складі якого грали Сяньков і Глушок і навіть не Поділля-2007 в складі якого грали Шляховий і Лемішевський. Словом молодечий запал переміг досвід... А приєднався б Бортник і Лемішевський до Поділля, то б грали в фіналі кубка області...
    Дякую всім гравцям Поділля за перемогу в такому напруженому матчі applause

    --------------------
^
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат області. Прем'єр-ліга
7 листопада, Білогір'я
team 3:0 team
spacer
"Перлина-Поділля"
Білогір'я
 
"Поділля"
Хмельницький
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Квітень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

У вигляді списку

Березень 2016 (8)
Грудень 2015 (1)
Листопад 2015 (4)
Жовтень 2015 (5)
Вересень 2015 (5)
Серпень 2015 (9)