«Подiлля» Хмельницький

Фанатський куточок
spacer
Наступний матч
Чемпіонат другої ліги України
?, Початок ?
Хмельницький, СК Поділля
spacer
spacer
team - team
"Поділля"
Хмельницький
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
 

Турнірна таблиця

Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Збруч 14 14 0 0 39-11 42
2 Случ 13 9 2 2 35-15 29
3 Полонія-ДЮСШ№1 14 6 2 6 24-28 20
4 Дунаївці 13 5 3 5 14-12 18
5 Поділля 14 3 6 5 14-17 15
6 Енергетик 14 3 3 8 16-25 12
7 Славута 14 2 3 9 11-25 9
8 Перлина-Поділля 14 2 3 9 15-35 9
Згідно рішення КДК, Перлині-Поділля зараховано технічну поразку в матчі з МФК Славута.
 
 

Опитування

Чи буде "Поділля" у наступному сезоні у другій лізі?


 
 
spacer
» Скандал: матч «Поділля» – «ОДЕК» так і не дограли

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

Яке рішення буде КДК щодо матчу Поділля-ОДЕК? (голосувати можуть лише зареєстровані користувачі)


Скандал: матч «Поділля» – «ОДЕК» так і не дограли

Перший домашній поєдинок хмельничан завершився на... 74 хвилині!
Скандал: матч «Поділля» – «ОДЕК» так і не дограли


НФК «Поділля» (Хмельницький) – «ОДЕК» (Оржів, Рівненська область) – 0:0

Матч перервано на 73-ій хвилині

Арбітри: Назар Лівіцький (Тернопіль) – Сергій Данчук, Павло Беженар (обидва – Чернівці)

НФК «Поділля»: 1. Поправка Олександр – 3. Трифонов Віталій, 4. Бабій Олександр (8. Подлюк Артур, 62), 5. Романюк Артем, 9. Колесников Олексій, 10. Федорко Артем, 11. Семенюк Федір, 13. Грицик Дмитро, 14. Петрівський Дмитро, 15. Юхимович Дмитро, 18. Ціх Ростислав (кап.). Запасні: 81. Восканян Машук – 16. Булкін Михайло, 7. Зенін Владислав, 17. Роговський Максим, 6. Шутяк Євген

Головний тренер: Микола Федорко

«ОДЕК»: 1. Кособуцький Юрій – 4. Ядчишин Роман, 8. Чикалюк-Козакевич Сергій (кап.), 10. Каращенко Віктор (7. Давидюк Андрій, 55), 14. Коляда Микола, 17. Скляр Євген, 18. Скоцький Богдан, 21. Новосад Максим, 22. Тивонюк Віталій, 33. Газицький Віктор, 70. Трофімчук Михайло. Запасні: 28. Мозеров Андрій – 2. Поліщук Володимир, 94. Сахнюк Андрій, 11. Федосенко Юрій, 9. Пуц Віктор, 5. Марковець Олександр

Головний тренер: Григорій Шаламай

Попередження: Грицик Дмитро (62)

Матч між дебютантом аматорської першості хмельницьким «Поділлям» та минулорічним чемпіоном «ОДЕКом» із Оржіва Рівненської області запам’ятається вболівальникам надовго. Адже подібного в Хмельницькому, якщо не помиляємося, ще не було. Команди зіграли лише 74 хвилини, але ще хвилин 30 вболівальникb «Поділля» та й гравці команди-господаря сподівалися, що арбітр з Тернополя Лівіцький виведе обидва клуби на поле, щоб вони дограли 16 хвилин, які залишилося зіграти. Цього не сталося…

Про саму гру багато писати не будемо. Бо, фактично, її важко назвати видовищною. Злива, мокре поле, мінімум небезпечних моментів у воріт обох команд. У першому таймі діючий чемпіон «ОДЕК» не створив жодної реальної загрози біля воріт «Поділля». Хмельничани ж мали щонайменше три нагоди відкрити рахунок. Але реалізація…

А ось після перерви почалося! Ні, видовищного футболу не було і в другому таймі. Хіба що доволі небезпечний удар під поперечину зі штрафного з метрів 28-и у виконанні капітана «Поділля» Ростислава Ціха. Та «ОДЕК» відповів небезпекою, коли нападник гостей впритул розстрілював ворота хмельничан, але надійно зіграв Олександр Поправка. Більше, фактично, нічого – боротьба на кожному клаптику поля та… «стогнячки» гостей, які з перших хвилин другого тайму апелювали до арбітра: «Темно! Нічого не видно».

І оржівці свого досягли. На 74-хвилині матчу арбітр прийняв рішення зупинити матч! Апелювання гравців «Поділля» до суперника: «Будьте чоловіками, давайте дограємо», були марними. Не допомогло навіть те, що на стадіоні увімкнули освітлення. Навіть вболівальники «Поділля» просили гравців з Рівненщини вийти та дограти, але ті все твердили: «Нам погано видно». А коли чули у відповідь: «А футболістам «Поділля» краще видно?», тікали у роздягальню. Якось не по-чемпіонськи це… Суперечки тривали хвилин 30, аж поки головний рефері не прийняв остаточного рішення – «гейм овер». А освітлення його не влаштувало, бо не всі лампочки горіли.

Отже, матч перервали за рахунку 0:0, який влаштовував «Поділля», але, вочевидь, не влаштовував «ОДЕК». І, судячи з перебігу подій на полі, поєдинок так би і завершився внічию. Або навіть господарі вирвали б перемогу, бо були ближчими до неї. Утім нічого подібного несталося. Оржівці, мабуть, звикли грати на «Уемблі», на якому б, мабуть, «розірвали» б хмельничан, а в Хмельницькому у них нічого не виходило. І тепер можуть сподіватися, що отримають три очки. Бо дисциплінарний комітет може покарати «Поділля» технічною поразкою за неналежну підготовку стадіону до матчу. Однак, хмельничан можуть довести й інше – до того, як пішла сильна злива, а вона розпочалася за годину до гри о 18.00, все було добре. А ось постійній грім, блискавки, темне небо і, врешті решт, перегорівші лампочки стадіонного освітлення – це форс-мажор, а тому матч треба дограти, починаючи з 74 хвилини! Згадайте матч «Дніпро» - «Металіст»!

Звісно, то фантазії, що таке можуть прийняти. Але таке рішення було б непоганим уроком для чемпіона, який у простій ситуацій повів себе якось не дуже зрозуміло для команди «Поділля» та її вболівальників. А може саме так і має поводити себе чемпіон України серед аматорів?

ФОТО з МАТЧУ
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • vov4ik,
    Якщо хочеться пожаліти когось, то так. Але коли треба вирішити проблему, то спершу треба питати з арбітра. box
    Найприкріше те, що так поступив не волиняка чи ще хтось, а подолянин. Подивись на свою передостанню фотку - Ростік йому в очі навіть не хоче дивитись boss

    --------------------
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • На мою думку ситуацію потрібно розглядати в трьох площинах:
    1) Плануючи початок матчу на досить пізній час, та зважаючи на погодні умови необхідно було заздалегіть перевіряти справність штучного освітлення та можливість його оперативно задіяти. І відповідно його просто потрібно було вмикати без вказівки арбітра, коли через зливу, хмарність та настання сутінок на стадіоні стало досить темно.

    2) Чим не влаштувала потужність освітлення бригаду арбітрів і делегата? Мені одразу пригадався матч 1 ліги в кінці травня/початку червня 2006 р. проти Динамо (Сімферополь). Тоді гра розпочалась взагалі о 19-30, і також під час матчу йшов сильний дощ. Відповідно за 25 хвилин до завершення матчу було увімкнено прожектори, і наші не лише лише дограли матч, а й забили вирішальний гол. З тих пір обладння звісно не змінювалось але й істотно гіршим не стало. І чому його не можна використати в аматорському турнірі, де не береться до уваги такий аспект, як якість телекартинки мені не зрозуміло. В регламенті ААФУ взагалі є дивний підпункт:

    1.6.3. Початок матчу встановлює місцевий аматорський клуб за умов: не раніше 13.00 і не пізніше, ніж за 2,5 години до закінчення світлового дня.

    Тобто керуючись регламентом (про освітлення в регламенті ААФУ взгалі ні слова) ми взагалі не мали права проводити матч так пізно, і це незважаючи на те, що матчі повинні проводитись по середам.

    3. Чим керувався суддя приймаючи рішення після того, як виникла проблема? Які вимоги висловлював перед працівниками клубу і стадіону? Які були вагомі прчиини для того, щоб припинити матч, коли освітлення було увімкнене, чим він керувався?

    Звичайно у ААФУ логіка може бути іншою. Єдине, на що з'явилась надія: що влада міста та області остаточно переконається в тому, що за виключенням південної трибуни і табло наш стадіон є морально застарілим, і незабаром він стане непридатним для проведення спортивних змагань будь-якого рівня. І дана колізії стане поштовхом для реконструкції поля, системи освітлення, приведення північної трибуни в нормальний стан.

    Сама ж гра "Поділля" залишила приємне враження. Хлопці боролись, йшли в атаку, не боялись бити по воротах, не зловживали довгим пасом. ОДЕК взагалі нічого не показав крім моменту у другому таймі, коли після удару метрів з семи врятував наш воротар. Окрема вдячність Поправці за його заклики усіх повертатись на поле після припинення гри. На мою думку це найкрасномовніший епізод гри, який характеризує наших хлопців з приємного боку. Чекаємо на дербі...
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 29 травня 2014 00:29
  • Суддя відмовився проводити зустріч далі, бо "йому не було видно розмітки". Тряпка а не арбітр
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 28 травня 2014 23:58
  • висновки:
    команда дуже молода, але перспективна, хлопці б'ються на полі, стараються, всі наші хмельницькі. вболівальники супер, пісні, фаєра. навіть дощ не псував настрій.

    сидів близько біля Гончара і Симчишина, вони переживали, було видно, що дуже вболівають за гру, за команду, коли виключили світло Симчишин почав сваритися, телефонувати, світло включили, пішли на поле говорити з інспектором, суддею (суддя не мужик). Це нічого не дало. Світло було нормальне на 4 сторони. Чого не продовжили гру незрозуміло. Суддя і команда суперник не мужики, а .....Міська влада також не мужики, так знищити стадіон.
    Якесь спустошення пережилося, але якщо все буде рухатися вперед, буде тренер (видно, що Федорко якісно працює з молоддю), буде підсилення з місцевих,плюс 3-4 якісних немісцевих, буде бажання, будемо мати хорошу команду першої ліги через три- чотири роки. Не треба розчаровуватися.
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 28 травня 2014 23:06
  • Вот після таких матчів поважай суперника, коли суперник сцикло натуральне. Коли на хвилині 50-60 була туча що нічого майже не видно було, то вони чогось не втікли з поля і не почали скаржитись що погано видно, а вже зрозумівши що не забьють то вирішили втікти як криси з корабля! Подолянам краще десь видно було, тільки гостям щось не видно було ж. умови н еоднакомі виходить що були!
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • vov4ik

  • 28 травня 2014 22:39
  • Bongo Banton,
    тут больше вопрос не к арбитру, а к игрокам соперника. Они его "морально убивали" начиная с 46 минуты... а парень молодой, не выдержал. А когда реально горел свет, можна было легко доиграть, но... это уже история. В любом случае скандал. Жаль
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • Арбітра сторінки http://my.mail.ru/mail/liva90.90/ https://www.facebook.com/nazar.livitskyi

    хто бажає, можете написати пропозиції і побажання йому fanat
    А це його брата http://vk.com/id12180475 tomato

    --------------------
^
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат області. Прем'єр-ліга
7 листопада, Білогір'я
team 3:0 team
spacer
"Перлина-Поділля"
Білогір'я
 
"Поділля"
Хмельницький
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Березень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

У вигляді списку

Березень 2016 (8)
Грудень 2015 (1)
Листопад 2015 (4)
Жовтень 2015 (5)
Вересень 2015 (5)
Серпень 2015 (9)