«Подiлля» Хмельницький

Фанатський куточок
spacer
Наступний матч
Чемпіонат другої ліги України
?, Початок ?
Хмельницький, СК Поділля
spacer
spacer
team - team
"Поділля"
Хмельницький
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
 

Турнірна таблиця

Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Збруч 14 14 0 0 39-11 42
2 Случ 13 9 2 2 35-15 29
3 Полонія-ДЮСШ№1 14 6 2 6 24-28 20
4 Дунаївці 13 5 3 5 14-12 18
5 Поділля 14 3 6 5 14-17 15
6 Енергетик 14 3 3 8 16-25 12
7 Славута 14 2 3 9 11-25 9
8 Перлина-Поділля 14 2 3 9 15-35 9
Згідно рішення КДК, Перлині-Поділля зараховано технічну поразку в матчі з МФК Славута.
 
 

Опитування

Чи буде "Поділля" у наступному сезоні у другій лізі?


 
 
spacer
» Футзал. Кубок Івана Гончара: тріумф НВО №9 та НВК №10

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

Футзал. Кубок Івана Гончара: тріумф НВО №9 та НВК №10

Футзал. Кубок Івана Гончара: тріумф НВО №9 та НВК №10

Став надбанням історії другий за ліком шкільний турнір з футзалу «Кубок президента ФК «Спортлідер+» Івана Гончара». Протягом трьох тижнів точилась боротьба за головний трофей змагань одразу у двох вікових групах, і нарешті сьогодні стали відомі імена усіх переможців та призерів турніру.

Ігрову програму заключного дня відкривали поєдинки за бронзові місця у обох вікових групах. Першими на майданчик вийшли НВК №10 та ТБЛ. Активніше розпочали гру гості, які невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Відзначився Жеребцов, який ефектним пострілом в дальній кут завершив блискучу багатоходівку своєї команди – 0:1. Номінальні господарі не знітилися, і вже через декілька хвилин паритет відновив Сулима, який чудово виконав штрафний удар – 1:1. Не встигла команда ТБЛ як слід прийти в себе, як вже знову була змушена розпочинати з центру майданчику. Шальки терезів на користь НВК №10 схилив Шкодяк, який чудово зіграв на дальній стійці після прострілу всюдисущого Сулими – 2:1. Номінальні господарі не зупинялися на досягнутому, і невдовзі перевагу своєї команди блискучим пострілом із-за меж карного майданчику закріпив Тіхман – 3:1. Підопічні Олександра Нашубського з усіх сил прагнули змінити цифри на табло, однак реалізувати своїх багаточисленних моментів так і не змогли. Натомість оформив дубль всюдисущий Сулима, і встановив підсумковий рахунок у зустрічі – 4:1 на користь НВК №10, яка здобуває бронзові медалі у молодшій віковій групі.

Не менш цікавим видався двобій між НВО №9 та ЗОШ №27, які у очному протистоянні визначали долю третього місця у старшій віковій категорії. Відкрив рахунок у зустрічі Грушкевич, який невідпорно пробив під поперечину після розіграшу ауту – 0:1. Господарі не знітилися, і вже в наступній атаці зрівнювати цифри на табло повинен був Зеленін, однак не зміг з метра вразити фактично порожні ворота після зразкової скидки Соколюка. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Зеленюк чудовою передачею вивів на ударну позицію Душкіна, і той зусиль партнера не змарнував – 0:2. НВО №9 додала у швидкості, і всередині другої половини матчу розрив до мінімуму скоротив активний Соколюк, який невідпорним ударом в дальній кут замкнув скидку Зеленіна – 1:2. Господарі змогли перехопили ініціативу, і створили декілька чудових нагод, аби схилити шальки терезів на власну користь. Оформити дубль міг Соколюк, однак після його прицільного пострілу в праву «шістку» команду ЗОШ №27 від неприємностей виручила стійка воріт. Зрівнювати цифри на табло повинен був Лемещук, проте не зміг в ближньому бою переграти Гілюка. І саме тоді вкотре у матчі спрацювало відоме футбольне правило. Це Душкін відгукнувся на зразкову передачу Грушкевича у центр карного майданчика, і точним ударом в праву «шістку» встановив підсумковий рахунок – 3:1 на користь ЗОШ №27, яка здобуває підсумкове третє місце у старшій віковій групі.
Футзал. Кубок Івана Гончара: тріумф НВО №9 та НВК №10

Перед стартом вирішальних поєдинків турніру на вболівальників, гравців та педагогів очікував яскравий сюрприз – на паркет спорткомплексу УМВС вийшла молодіжна команда флагману хмельницького футзалу, «Спортлідер-2», яка під керівництвом Івана Стасюка провела для юних гравців яскравий майстер-клас гри у футзал. Після цього відбулось визначення кращих у тематичних конкурсах, що неабияк потішило присутніх на трибунах глядачів, і подарувало їм масу незабутніх емоцій.

А далі було найцікавіше – фінальні матчі, які повинні були назвати імена тріумфаторів другого за ліком шкільний турнір з футзалу «Кубок президента ФК «Спортлідер+» Івана Гончара». Першими на майданчик вийшли маститі ЗОШ №14 та НВО №9. Поєдинок видався неймовірно видовищним, обидва колективи створили вдосталь моментів для взяття воріт суперника, однак усе тут вирішив єдиний влучний удар Данила Макарова – НВО №9 перемагає з рідкісним для футзалу рахунком 1:0, і стає переможцем змагань у молодшій віковій групі!

Не менш цікавим виявився фінальний двобій у старшій віковій категорії, у якому силами мірялися НВК №10 та Ліцей №17. Активніше розпочали господарі, і невдовзі змогли повести у рахунку. Відзначився Блазунь, який не по роках холоднокровно пробив під поперечину після розіграшу стандартного положення – 1:0. «Ліцеїсти», в складі яких виступає велика кількість обдарованих та талановитих гравців, з усіх сил кинулися відіграватися, і створили вдосталь нагод, аби змінити цифри на табло, проте реалізація моментів залишала бажати кращого. Натомість, НВК №10 діяла здебільшого другим номером, і дуже скоро ця тактика принесла свої плоди. Це Ягодзінський прицільним пострілом в дальній кут завершив блискучий контрвипад господарів і встановив підсумковий рахунок – 2:0 на користь НВК №10, яка стає переможцем змагань у старшій віковій категорії!

Після того, як згас пил усіх баталій, відбулася яскрава церемонія нагородження, в ході якої переможці та призери змагань, а також тріумфатори в індивідуальних номінаціях отримали з рук гравців та керівництва ФК «Спортлідер+» нагороди та цінні подарунки.

На цій мажорній ноті і завершилось наше масштабне футзальне свято, яке подарував футзальний клуб «Спортлідер+» школярам міста. До нових зустрічей на шкільному турнірі з футзалу «Кубок президента ФК «Спортлідер+» Івана Гончара»!
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • Rosohin

  • 24 березня 2014 23:00
  • Вітаю Олександра Мігунова і свою школу з перемогоюole

    --------------------
^
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат області. Прем'єр-ліга
7 листопада, Білогір'я
team 3:0 team
spacer
"Перлина-Поділля"
Білогір'я
 
"Поділля"
Хмельницький
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Квітень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

У вигляді списку

Березень 2016 (8)
Грудень 2015 (1)
Листопад 2015 (4)
Жовтень 2015 (5)
Вересень 2015 (5)
Серпень 2015 (9)