«Подiлля» Хмельницький

Фанатський куточок
spacer
Наступний матч
Чемпіонат другої ліги України
?, Початок ?
Хмельницький, СК Поділля
spacer
spacer
team - team
"Поділля"
Хмельницький
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
 

Турнірна таблиця

Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Збруч 14 14 0 0 39-11 42
2 Случ 13 9 2 2 35-15 29
3 Полонія-ДЮСШ№1 14 6 2 6 24-28 20
4 Дунаївці 13 5 3 5 14-12 18
5 Поділля 14 3 6 5 14-17 15
6 Енергетик 14 3 3 8 16-25 12
7 Славута 14 2 3 9 11-25 9
8 Перлина-Поділля 14 2 3 9 15-35 9
Згідно рішення КДК, Перлині-Поділля зараховано технічну поразку в матчі з МФК Славута.
 
 

Опитування

Чи буде "Поділля" у наступному сезоні у другій лізі?


 
 
spacer
» Футзал. Преміум-ліга: «Спортлідер-3» виходить у фінал

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

Футзал. Преміум-ліга: «Спортлідер-3» виходить у фінал

Футзал. Преміум-ліга: «Спортлідер-3» виходить у фінал

Наближається до свого завершення дебютний розіграш Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Вчора відбулася вирішальна третя гра півфінальної серії між «Спортлідером-3» та «Агроном-Королівським смаком», яка повинна була назвати ім’я останнього фіналісту розіграшу. Забігаючи наперед відзначу, що обидві команди подарували багаточисленним вболівальникам справжнє видовище, а інтрига тримала у напрузі усіх присутніх до самісінького фінального свистка. Про все це далі у нашому огляді.

«Спортлідер-3» – «Агрон-Королівський смак» – 2:2 (1:0) пен. 5:3

Арбітри: А. Папірович, Жмурко

Голи: Атаманюк (23), Розпаченюк (33) – Юрчак (41, 43)

«Спортлідер-3»: Алексейчук, Болістовський, Атаманюк, Шеремета, Філь, Рибчинський, Глас, Розпаченюк, Власович

«Агрон-Королівський смак»: Бритковський, Протаковський, Паперовський, Костів, Карпа, Беркита, Пліс, Юрчак, Цінчик, Данилюк, Паламар

Попередження: Розпаченюк (46) – Беркита (20)

Перший небезпечний момент у зустрічі створили гості. Костів блискучою передачею врозріз вивів на ударну позицію Паперовського, однак Віталій відверто вибачив суперника, не зумівши із забійної позиції вразити фактично порожній кут воріт. Відповідь «лідерів» не забарилася. Відкривати рахунок міг Власович, який ефектним ударом з розвороту цілив у ліву «дев’ятку», проте в цьому епізоді тернополян від неприємностей врятувала стійка воріт, яка прийняла на себе гарматний постріл у виконанні Валерія. Впродовж наступної хвилини небезпечними ударами обмінялися Пліс та Шеремети, однак на висоті були голкіпери обох команд. Суперники продовжували діяти у відкритій манері, відповідаючи атакою на атаку, що неабияк тішило багаточисленних вболівальників, які в цей день прийшли у спорткомплекс УМВС. Відмінну нагоду відзначитись мав Паламар, проте не зміг в ближньому бою переграти Алексейчука. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Власович розкішною передачею вивів Атаманюка на побачення із голкіпером, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровним ударом в ліву «шістку» не залишивши Бритковському жодних шансів – 1:0. На куражі «лідери» могли подвоїти свою перевагу, однак вище всяких похвал зіграв голкіпер тернополян, який в неймовірному стрибку парирував «мертвий» м’яч після вбивчого пострілу у виконанні Шеремети.

Другий тайм був не менш цікавим. Відмінну нагоду зрівняти цифри на табло мав Карпа, який блискуче пробивав із-за меж карного майданчика, однак рятівником «лідерів» виступив Атаманюк, який в останній момент у відчайдушному підкаті виніс сферу з лінії порожніх воріт. Відповідь «Спортлідера-3» не змусила на себе довго чекати. Це Розпаченюк відгукнувся на націлену передачу у виконанні Гласа, і холоднокровним ударом знайшов шпарину поміж ніг Бритковського – 2:0. Тернополяни кинулися рятувати долю поєдинку, розпочавши діяти в п’ять польових, і вже дуже скоро зусиллями Юрчака, який чудово зіграв на дальній стійці після прострілу Паламара, змогли один м’яч відквитати – 2:1. Не встигли господарі як слід прийти в себе, як знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Це невтомний Юрчак відгукнувся на чудову скидку Беркити, і невідпорним ударом в праву «шістку» змусив капітулювати Алексейчука – 2:2. Підопічні Артема Гласа змогли перехопити ініціативу, і розпочали один за одним створювати небезпечні моменти біля воріт суперника. Двічі рятував тернополян Бритковський, який парирував «мертві» м’ячі після ударів впритул у виконанні Розпаченюка та Власовича. Під завісу матчу вже гравці «Агрону-Королівського смаку» мали чудові нагоди для того, аби змінити цифри на табло, однак підсумковий рахунок залишився незмінним – нічия 2:2, і згідно регламенту турніру гра перейшла серія у післяматчевих пенальті.

У післяматчевій «лотереї» вирішальним став сейв Алексейчука, який в неймовірному стрибку зреагував на потужний удар Беркити в ліву «шістку». Усі інші гравці свої спроби реалізували, і отож підсумковий свисток зафіксував перемогу «Спортлідера-3», яка виводить підопічних Артема Гласа у фінал турніру, де їх суперником у боротьбі за омріяне чемпіонське звання стане грізний «Конфермат». «Агрон-Королівський смак» ж у серії до двох перемог розіграє із «Спортлідером-2» за бронзові нагороди турніру.
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат області. Прем'єр-ліга
7 листопада, Білогір'я
team 3:0 team
spacer
"Перлина-Поділля"
Білогір'я
 
"Поділля"
Хмельницький
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Квітень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

У вигляді списку

Березень 2016 (8)
Грудень 2015 (1)
Листопад 2015 (4)
Жовтень 2015 (5)
Вересень 2015 (5)
Серпень 2015 (9)