«Подiлля» Хмельницький

Фанатський куточок
spacer
Наступний матч
Чемпіонат другої ліги України
?, Початок ?
Хмельницький, СК Поділля
spacer
spacer
team - team
"Поділля"
Хмельницький
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
 

Турнірна таблиця

Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Збруч 14 14 0 0 39-11 42
2 Случ 13 9 2 2 35-15 29
3 Полонія-ДЮСШ№1 14 6 2 6 24-28 20
4 Дунаївці 13 5 3 5 14-12 18
5 Поділля 14 3 6 5 14-17 15
6 Енергетик 14 3 3 8 16-25 12
7 Славута 14 2 3 9 11-25 9
8 Перлина-Поділля 14 2 3 9 15-35 9
Згідно рішення КДК, Перлині-Поділля зараховано технічну поразку в матчі з МФК Славута.
 
 

Опитування

Чи буде "Поділля" у наступному сезоні у другій лізі?


 
 
spacer
» Футзал. Преміум-ліга: "Конфермат" стає першим фіналістом турніру

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

Футзал. Преміум-ліга: "Конфермат" стає першим фіналістом турніру

Футзал. Преміум-ліга: "Конфермат" стає першим фіналістом турніру

Входить у вирішальну фазу розіграш Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Цього вік-енду були зіграні матчі півфінальних серій плей-офф, завершилися баталії у Кубку Виклику а також взяв свій старт розіграш Кубку Надії. Забігаючи наперед відзначимо, що усі поєдинки видалися неймовірно видовищними, а головне – результативними, що неабияк потішило багаточисленних вболівальників. Про все це далі у нашому огляді.
«Ротор» - «Ковчег» - 6:8 (1:4)
Арбітри: Бондарь, В. Папірович
Голи: Гайдашевський (10, 45), Ращик (30, 35), Крутяков (43), Горбієвський (54) – Штолько (6, 16, 44), Шитенков (15, 53), Стець (27, 51), Леонов (50)
«Ротор»: Лановий, Горбієвський, Шпаков, Алексейчук, Костишин, Гайдашевський, Ращик, Крутяков
«Ковчег»: Дячук, Шитенков, Жук, Штолько, Леонов, Стець, Луцюк
Попередження: Горбієвський (37) – Леонов (8)
Відкривав програму ігрового дня поєдинок Кубку Виклику, в якому мірялися силами «Ротор» та «Ковчег». Активніше зустріч розпочали гості, і невдовзі змогли відкрити рахунок. Це Стець розкішною передачею вивів на ударну позицію Штолька, і той зусиль партнера не змарнував – 0:1. «Роторці» не знітилися, і вже через декілька хвилин змогли зусиллями Гайдашевського відновити статус-кво – 1:1. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій гостей, і вже в наступній атаці свою команду вперед вивів Шитенков, який розкішним ударом в ліву «шістку» замкнув націлену передачу Стеця від кутового прапорця – 1:2. Не встигли господарі як слід прийти в себе, як знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Відзначився Штолько, який блискуче зіграв на дальній стійці після прострілу з флангу – 1:3. «Ковчег» не зупинявся на досягнутому, і ще до перерви зміг довести рахунок до розгромного. Стець відгукнувся на націлену передачу активного Штолька у центр карного майданчика, і невідпорним ударом в праву «шістку» не залишив Лановому жодних шансів – 1:4.
Не менш цікавим видався і другий тайм. З перших секунд «роторці» заволоділи ініціативою, і результат не змусив на себе довго очікувати. Гайдашевський розкішною передачею врозріз вивів на ударну позицію Ращика, і той холоднокровно пробив у протихід голкіперу – 2:4. Не встигли гості як слід прийти в себе, як знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Скоротив розрив до мінімуму той ж Ращик, який блискуче виконав штрафний удар – 3:4. Підопічні Володимира Вариводського не зупинялися на досягнутому, і через декілька хвилин зрівняв цифри на табло Крутяков, який ефектним пострілом в правий верхній кут замкнув блискучу скидку всюдисущого Ращика – 4:4. Відповідь гостей не забарилася. Штолько ефектно обіграв Костишина, і невідпорним пострілом в ліву «шістку» вивів свою команду вперед – 4:5. «Ротор» не опустив голову, і в наступній атаці відновив паритет Гайдашевський, який ефектним ударом в падінні переправив сферу у сітку після прострілу Ращика – 5:5. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій «Ковчега», і в наступній атаці шальки терезів на користь своєї команди невідпорним ударом в праву «дев’ятку» схилив Леонов – 5:6. Не встигли господарі як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Стець відгукнувся на чудову передачу Леонова, і потужним пострілом під поперечину не залишив Лановому жодних шансів – 5:7. «Ковчег» не зупинявся на досягнутому, і невдовзі перевагу своєї команди прицільним ударом в дальній кут закріпив Шитенков – 5:8. «Ротор» кинувся рятувати гру, і навіть зусиллями Горбієвського зміг скоротити розрив у рахунку, однак на більше підопічних Володимира Вариводського не вистачило – перемога «Ковчега» з рахунком 8:6, яка стає для команди першою в сезоні. «Ротор» ж навіть попри поразку в заключній грі здобуває головний трофей розіграшу Кубку Виклику.
«Конфермат» - «Спортлідер-2» - 2:2 пен. 5:3
Арбітри: В. Папірович, Бондарь
Голи: Кандзьолка (37), Ціх (50) – Хамдамов (10), Романюк (47)
«Конфермат»: Чиж, Черепанський, Кандзьолка, Дубчак, Шум, Атласюк, Курило, Ціх, Козелко, Гвіанідзе
«Спортлідер-2»: Тимощук, Стаднік, Малишевський, Хамдамов, Давидний, Ситнік, Романюк, Жаріков, Мартинюк, Токарчук, Нік, Гранатюк, Соколюк
Відривав півфінальну стадію плей-офф двобій між «Конферматом» та «Спортлідером-2».
Перший небезпечний момент у зустрічі створили гості. Відривати рахунок міг Хамдамов, який потужним ударом з розвороту цілив у праву «шістку», однак Чижу в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. Відповідь «конферматівців» не забарилася. Забивати повинен був Атласюк, проте відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожні ворота. Саме тоді ледве не спрацювало відоме футбольне правило. Це Ситнік розкішним ударом зльоту в правий нижній кут замикав націлену передачу Давидного від кутового прапорця, однак за господарів в цьому епізоді зіграла стійка воріт. Підопічні Романа Шевчука не зупинялися на досягнутому, і результат не змусив на себе довго чекати. Давидний чудовою передачею врозріз вивів на ударну позицію Хамдамова, і той невідпорним пострілом в праву «дев’ятку» не залишив голкіперу жодних шансів – 0:1. Господарі не знітилися, і вже в наступній атаці зрівнювати цифри на табло міг Дубчак, однак не зміг в ближньому бою переграти Тимощука. В наступній атаці страж воріт «лідерів» вкотре продемонстрував чудеса воротарської майстерності, в неймовірному стрибку парирувавши гарматний постріл під поперечину у виконанні Курила.
Друга половина зустрічі була не менш видовищною. Активніше розпочали її господарі, і невдовзі зусиллями Кандзьолки змогли зрівняти цифри на табло – 1:1. Впродовж наступної хвилини небезпечними ударами обмінялися Козелко та Романюк, проте на висоті були голкіпери обох команд. Господарі трішки додали у швидкості, і в наступній атаці свою команду виводити свою команду вперед у рахунку міг Ціх, який потужним ударом зі штрафного цілив у правий верхній кут, однак на щастя для «лідерів» влучив у хрестовину. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Романюк чудово зіграв на перехопленні, втік віч-на-віч із голкіпером і холоднокровним пострілом в дальній кут не залишив Чижу жодних шансів – 1:2. «Конферматівці» не знітилися, і через через декілька хвилин статус-кво відновив Ціх, який прицільним ударом в праву «шістку» замкнув націлену передачу Гвіанідзе від кутового прапорця – 2:2. До завершення гри рахунок так і не змінився, і згідно регламенту гра перейшла у серію післяматчевих пенальті.
В післяматчевій лотореї нерви не витримали у Малишевського, який пробив у стійку воріт. Всі інші гравці обох команд свої спроби реалізували. У підсумку – непроста перемога «Конфермату» в серії післяматчевих пенальті з рахунком 5:3, який виходить вперед у півфінальній серії.
«Спортлідер-3» - «Агрон-Королівський смак» - 4:6 (2:2)
Арбітри: Жмурко, Божко
Голи: Атаманюк (3, 33, 54), Глас (25) – Паперовський (13), Паламар (22, 48), Пліс (43), Цінчик (54), Бритковський (54)
«Спортлідер-3»: Алексейчук, Болістовський, Глас, Розпаченюк, Атаманюк, Філь, Шеремета, Рибчинський, Власович
«Агрон-Королівський смак»: Бритковський, Протаковський, Паперовський, Костів, Карпа, Пліс, Беркита, Цінчик, Данилюк, Паламар
Попередження: Розпаченюк (11), Власович (53) – Беркита (43)
Завершував ігрову суботу другий матч півфінальної стадії, в якому мірялися силами «Спортлідер-3» та «Агрон-Королівський смак».
Вже перша осмислена атака у матчі завершилася взяттям воріт. Філь чудовою передачею вивів на ударну позицію Атаманюка, і той зусиль партнера не змарнував – 1:0. Відповідь гостей не забарилася, і в наступцій атаці зрівнювати цифри на табло міг Пліс, який потужним пострілом з-за меж карного майданчика цілив в правий нижній кут, однак вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Алексейчук, який в неймовірному стрибку зумів ліквідувати загрозу. Тернополяни додали у русі, і результат не змусив на себе довго чекати. Пліс чудово відпасував на Паперовського, і той без особливих зусиль з кількох метрів переправив сферу у сітку – 1:1. Не встигли господарі як слід прийти в себе після пропущеного м’яча, як знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Паламар після обрізки Шеремети втік на побачення, обіграв Алексейчука і точним ударом вразив порожні ворота – 1:2. «Лідери» не знітилися, і ще до перерви змогли відновити паритет. Це Глас відгукнувся на націлену передачу Власовича, і невідпорним пострілом в дальній кут із середньої дистанції зрівняв цифри на табло – 2:2.
Не менш видовищним видався і другий тайм поєдинку. Вивів свою команду вперед Атаманюк, який блискуче зіграв на дальній стійці після прострілу Гласа – 3:2. Відповідь тернополян не змусила на себе довго очікувати. Пліс відгукнувся на передачу Паперовського від кутового прапорця, і невідпорним ударом зльоту в праву «дев’ятку» не залишив голкіперу жодних шансів – 3:3. Гості не зупинилися на досягнутому, і вже фактично у наступній атаці змогли повести у рахунку. Цінчик вивів на ударну позицію Паламаря, і той зусиль партнера не змарнував – 3:4. Підопічні Артема Гласа кинулися рятувати гру, розпочавши діяти в п’ять польових гравців, і моменти біля воріт «Агрону-Королівського смаку» стали виникати один за одним. Відмінну нагоду зрівняти цифри на табло мав Філь, однак не зумів в ближньому бою переграти Бритковського. Забивати повинен був Глас, однак після прицільного удару Артема в дальній кут тернополян виручила від неприємностей стійка воріт. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Цінчик чудово зіграв на перепхоленні, і влучним ударом по незахищених воротах закріпив перевагу своєї команди – 3:5. «Лідери» не опустили рук, і зусиллями Атаманюка змогли скоротити відставання до мінімуму, однак останнє слово в цій зустрічі все одно виявилося за командою із Тернополя: Бритковський влучним ударом із сиреною встановив підсумковий рахунок у матчі – 6:4 на користь «Агрону-Королівського смаку».
«Вентс» - «Динамо-УМВС» - 7:4 (3:1)
Арбітри: Жмурко, Божко
Голи: Діброва (15), Бондар (18, 21), Ілюшин (38), Стасюк (38), Побережник (50, пен., 53) – Бабій (27, 46, 53), Колесников (35)
«Вентс»: Матусов, Побережник, Святий, Діброва, Бондар, Ілюшин, І. Монастирський, Стасюк
«Динамо-УМВС»: Ковальчук, Бабій, Колесников, Сохорук, Трочинський, Лахмай, Розгон, Зозуля, Наскальний
Попередження: Сохорук (42)
Вилучення: Лахмай (50, фол останньої надії)
Відривав програму ігрової неділі стартовий поєдинок розіграшу Кубку Надії, в якому зустрічалися «Вентс» та «Динамо-УМВС».
Вже в дебюті поєдинку команди обмінялися небезпечними випадами. Відмінну нагоду відзначитись мав Стасюк, однак відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожні ворота. Відповідь «динамівців» не забарилася. Забивати міг Сохорук, який прицільним ударом з гострого кута цілив у праву «дев’ятку», проте в цьому епізоді за господарів зіграв каркас воріт. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Діброва відгукнувся на націлену передачу Святого у центр карного майданчику, і вдотик пробив у ліву «шістку» - 1:0. Забитий м’яч неабияк додав впевненості гравцям «Вентса», які розпочали створювати гольові моменти біля воріт суперника один за одним, і невдовзі перевагу своєї команди подвоїв Бондар, який сповна скористався помилкою голкіпера при грі на виході, і без завад вразив порожні ворота – 2:0. Підопічні Юрія Болістовського не зупинялися на досягнутому, і вже фактично у наступній атаці рахунок до розгромного довів Бондар, який ефектним ударом в падінні переправив сферу у сітку воріт після зразкового прострілу на дальню стійку у виконанні Побережника – 3:0. Номінальні гості в надії врятувати долю матчу перейшли на гру в п’ять польових, і ще до перерви змогли скоротити відставання у рахунку. Відзначився Бабій, який невідпорним пострілом із-за меж карного майданчика замкнув чудову скидку Колесникова – 3:1.
Другий тайм був не менш цікавим. Скоротив відставання гостей до мінімуму Колесников, який чудово зіграв на дальній стійці після прострілу Наскального – 3:2. «Динамівці», які продовжували діяти в більшості продовжували володіти ініціативою, а «Вентс» робив ставку здебільшого на грамотну гру захисті і швидкі контраатаки. Відзначимо, що ця тактика вже зовсім скоро принесла свої плоди. Ілюшин обікрав Колесникова, і без особливих проблем з кількох метрів закотив сферу у сітку – 4:2. Не встигли гості, як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Перевагу своєї команди влучним ударом по незахищеним воротах закріпив Стасюк – 5:2. Віддамо належне гравцям «Динамо-УМВС», які не впали духом, і вже фактично у наступній атаці змогли зусиллями невтомного Бабія скоротити розрив у рахунку – 5:3. Відповідь господарів не змусила на себе довго очікувати. Після чергової атаки «Вентсу» Лахмай не придумав нічого краще, як рукою вибити сферу з лінії порожніх воріт, і арбітр не вагаючись вказав «на позначку». «Вирок» взявся виконувати Побережник, і холоднокровним пострілом в ліву «шістку» не залишив Ковальчуку жодних шансів – 6:3. «Динамівці» не полишали надій врятувати долю матчу, і вже через декілька хвилин зусиллями активного Бабія, який блискуче зіграв на дальній стійці після прострілу Розгона, змогли знову відродити інтригу у зустрічі, однак останнє слово в цій грі все одно залишилося за господарями – Побережник влучним ударом вразив порожні ворота і встановив підсумкові цифри на табло – 7:4 на користь «Вентсу», який з перемоги розпочинає свої виступи у Кубку Надії.
«Агрон-Королівський смак» - «Спортлідер-3» - 2:2 пен. 3:4
Арбітри: Божко, Жмурко
Голи: Паперовський (44), Пліс (47) – Шеремета (22), Філь (34)
«Агрон-Королівський смак»: Бритковський, Протаковський, Паперовський, Костів, Беркита, Пліс, Карпа, Цінчик, Данилюк, Паламар
«Спортлідер-3»: Алексейчук, Болістовський, Глас, Розпаченюк, Рибчинський, Власович, Атаманюк, Філь, Шеремета
Попередження: Атаманюк (29), Рибчинський (37), Філь (51)
Перший небезпечний момент у зустрічі створили господарі. Це Паперовський по флангу втік віч-на-віч із голкіпером, однак в ближньому бою не зуміг переграти Алексейчука. Відповідь «лідерів» не забарилася. Відкривати рахунок міг Власович, який потужним ударом з-за меж карного майданчику цілив у праву «шістку», проте вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Бритковський, парирувавши «мертвий» м’яч після удару нападника «Спортлідера-3». Підопічні Артема Гласа перехопили ініціативу, і невдовзі змогли відкрити рахунок у зустрічі. Атаманюк розкішним пасом вивів Шеремету на побачення із голкіпером, і той холоднокровним ударом знайшов шпарину поміж ніг Бритковського – 0:1. «Лідери» не зупинялися на досягнутому, і невдовзі перевагу свої команди подвоїти той ж Шеремета, який розкішним пострілом з-за меж карного майданчику цілив у праву «дев’ятку», проте тернополян від неприємностей в цьому епізоді врятував каркас воріт. Під завісу тайму небезпечними ударами обмінялися Розпаченюк та Цінчик, однак на висоті були голкіпери обох команд.
Друга половина зустрічі була не менш видовищною. «Лідери» з перших секунд заволоділи ініціативою, і розпочали один за одним створювати небезпечні моменти біля воріт суперника. Подвоювати перевагу своєї команди міг Філь, однак не зміг реалізувати вихід віч-на-віч із голкіпером. Забивати повинен був Атаманюк, проте чудеса воротарської майстерності вкотре продемонстрував Бритковський, зреагувавши на гарматний постріл Віталія у правий верхній кут. «Спортлідер-3» продовжував домінувати і невдовзі зміг матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Це Філь відгукнувся на блискучу передачу на дальню стійку у виконанні Гласа, і невідпорно пробив в лівий нижній кут – 0:2. Тернополяни відразу перейшли на гру в п’ять польових гравців, і вже фактично відразу змогли скоротити розрив у рахунку. Пліс чудовою передачею вивів на ударну позицію Паперовського, і той зусиль партнера не змарнував – 1:2. Не встигли «лідери» як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Це Пліс відгукнувся на ефектну скидку п’ятою у виконанні Костіва, і невідпорним ударом в праву «дев’ятку» відновив статус-кво – 2:2. До завершення матчу обидві команди створили вдосталь моментів для взяття воріт суперника, однак підсумковий рахунок на табло так і не змінився, і згідно із регламентом змагань гра перейшла у серію післяматчевих пенальті.
Першими в «лотерії» нерви здали у Данилюка, який пробив повз ворота, проте моральною перевагою «лідери» володіли не так вже і довго. Зрівняв ситуацію Бритковський, який зреагував на удар Власовича. Далі суперники йшли ніздря в нідзрю, і здавалося, що додаткових ударів з «позначки» не уникнути. Однак зовсім іншої думки був Алексейчук, який в неймовірному стрибку зреагував на вбивчий удар Паламаря у лівий нижній кут і приніс таким чином підсумкову перемогу в цій зустрічі – 4:3 в післяматчевій «лотореї» на користь «Спортлідера-3». За підсумками двох ігор рахунок у цій серії рівний, отож долю фінальної путівки визначить додатковий третій матч між цими суперниками.
«Спортлідер-2» - «Конфермат» - 2:5 (2:4)
Арбітри: Жмурко, Божко
Голи: Романюк (3), Жаріков (20) – Козелко (2), Курило (4, 45), Атласюк (14), Сендель (24)
«Спортлідер-2»: Тимощук, Стаднік, Мартинюк, Романюк, Малишевський, Жаріков, Ситнік, Хамдамов, Давидний, Токарчук, Соколюк, Гранатюк
«Конфермат»: Чиж, Черепанський, Кандзьолка, Атласюк, Дубчак, Шум, Курило, Ціх, Козелко, Гвіанідзе, Сендель
Попередження: Сендель (26)
Завершував програму ігрової неділі поєдинок іншої півфінальної серії, у якому зустрічалися «Спортлідер-2» та «Конфермат».
Вже перша осмислена атака в матчі завершилася взяттям воріт. Це Кандзьолка чудово відпасував на дальню стійку, де Козелко влучним ударом з кількох метрів переправив сферу у сітку – 0:1. Швидкий гол не засмутив «лідерів», які зібрали усю волю у кулак, і вже через декілька хвилин відновили паритет. Романюк відгукнувся на скидку Мартинюка, і невідпорним пострілом під поперечину з-за меж карного майданчика змусив капітулювати Чижа – 1:1. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій гостей, які додали у швидкості, і результат не змусив на себе довго очікувати. Козелко розкішною передачею вивів на ударну позицію Курила, і той зусиль партнера не змарнував – 1:2. Відразу закріпити перевагу своєї команди міг Гвіанідзе, однак за «лідерів» від неприємностей врятувала стійка воріт, яка прийняла на себе вбивчий удар Автанділа. Підопічні Володимира Лазарчука не зупинялися на досягнутому, і через декілька хвилин забитим м’ячем відзначився Атласюк, який чудово зіграв на дальній стійці після прострілу Гвіанідзе – 1:3. Господарі не знітилися, змогли перехопити ініціативу, і розпочали створювати небезпечні моменти біля воріт суперника один за одним. Забивати повинен був Малишевський, однак відверто вибачив «конферматівців», не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожні ворота після скидки Давидного. Підопічні Романа Шевчука не зупинялися на досягнутому, і невдовзі у наступній атаці розрив у рахунку скоротив Жаріков – 2:3. Завершення тайму пройшло вже під диктовку більш зіркових гостей, і фактично перед самісінькою сиреною на перерву своє вагоме бомбардирське слово сказав Сендель. Кращий голеадор змагань спочатку ефектним фінтом пошив у дурні Ситніка, а потім невідпорним ударом з розвороту в дальній кут закріпив перевагу своєї команди – 2:4.
В другій половині ігровий малюнок не змінився. «Спортлідер-2» кинувся відіграватися, і розпочав грати в п’ять польових гравців. Відзначу, що ця тактика жодних дивідендів підопічним Романа Шевчука не принесла – «конферматівці» блискуче діяли у захисті і грамотно перекривали усі вільні зони, не залишаючи своєму опоненту фактично жодних шансів. А масну крапку у матчі влучним ударом по незахищених воротах поставив Курило – переконлива перемога «Конфермату» з рахунком 5:2, який стає першим фіналістом наших змагань.
Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат області. Прем'єр-ліга
7 листопада, Білогір'я
team 3:0 team
spacer
"Перлина-Поділля"
Білогір'я
 
"Поділля"
Хмельницький
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Квітень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

У вигляді списку

Березень 2016 (8)
Грудень 2015 (1)
Листопад 2015 (4)
Жовтень 2015 (5)
Вересень 2015 (5)
Серпень 2015 (9)