«Подiлля» Хмельницький

Фанатський куточок
spacer
Наступний матч
Чемпіонат другої ліги України
?, Початок ?
Хмельницький, СК Поділля
spacer
spacer
team - team
"Поділля"
Хмельницький
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
 

Турнірна таблиця

Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Збруч 14 14 0 0 39-11 42
2 Случ 13 9 2 2 35-15 29
3 Полонія-ДЮСШ№1 14 6 2 6 24-28 20
4 Дунаївці 13 5 3 5 14-12 18
5 Поділля 14 3 6 5 14-17 15
6 Енергетик 14 3 3 8 16-25 12
7 Славута 14 2 3 9 11-25 9
8 Перлина-Поділля 14 2 3 9 15-35 9
Згідно рішення КДК, Перлині-Поділля зараховано технічну поразку в матчі з МФК Славута.
 
 

Опитування

Чи буде "Поділля" у наступному сезоні у другій лізі?


 
 
spacer
» Футзал. Преміум-ліга: інтрига загострюється

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

Футзал. Преміум-ліга: інтрига загострюється

Добіг до свого завершення сьомий тур Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Забігаючи наперед відзначимо, що усі поєдинки видалися напрочуд видовищними та результативними, що сповна потішило багаточисленних вболівальників, які стали свідками яскравого футзального дійства у спорткомплексі УМВС. Про все це далі у нашому огляді.
Преміум-ліга: інтрига загострюється

«Тетра» - «Ротор» - 9:3 (3:0)
Арбітри: Божко, Жмурко
Голи: Стасюк (2, 14, 51), А. Диняк (20, 43, 54), Ярош (45, 51), Михальчук (47) – Костишин (40), Черняк (49), Ращик (53)
«Тетра»: Лозінський, Михальчук, Кузьмін, Скалій, Ахмедов, П. Терлецький, Стасюк, Пампурак, Ярош, А. Диняк, Т. Диняк
«Ротор»: Лановий, Паляниця, Ращик, Левченко, Черняк, Паляниця, Ірклієнко, Костишин, Олексійчук, Шпаков
Попередження: Ірклієнко (36), Костишин (43)

Відкривав 7-ий тур поєдинок за участю «Тетри» та «Ротора», які ведуть відчайдушну боротьбу за вихід у плей-офф змагань.
Вже перша осмислена атака в матчі завершилася взяттям воріт. Це Стасюк виявився у потрібному місці і в потрібний час, і невідпорно пробив у ліву «шістку» - 1:0. Не встигли «роторці» як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Невтомний Стасюк чудово зіграв на перехопленні, і потужним ударом під поперечину не залишив жодних шансів Лановому – 2:0. «Тетра», яка в ті хвилини повністю контролювала хід подій на майданчику, і не думала зупинятися на досягнутому. Довів рахунок до розромного Андрій Диняк, який спочатку ефектним фінтом обіграв Шпакова і прицільно пробив з розвороту у нижній кут – 3:0.
Основні події відбулися у другій половині зустрічі. Гості активізувалися, і невдовзі змогли скоротити розрив у рахунку. Костишин відгукнувся на чудову передачу Ращика в центр карного майданчика, і з кількох метрів заштовхав сферу у сітку воріт – 3:1. Відповідь «Тетри» не забарилася. Андрій Диняк встіночку обігрався із Михальчуком, і прицільно пробив у ліву «шістку» - 4:1. В наступній атаці перевагу своєї команди закріпив Ярош, який забивав вже у порожні ворота – 5:1. «Роторці» не опустили голову, і відразу Ращик міг змінити цифри на табло, однак його потужний удар із-за меж карного майданчику прийняла на себе стійка воріт. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Тимофій Диняк філігранним пасом вивів Михальчука на побачення із голкіпером, і Дмитро зусиль партнера не змарнував – 6:1. Впродовж наступної хвилини забитими м’ячами обмінялися Черняк та Ярош – 7:2. В наступній атаці перевагу «Тетри» закріпив Стасюк – 8:2. «Ротор» під завісу поєдинку розпочав діяти динамічніше, змушуючи свого опонента ціною фолу зривати власні стрімкі контратаки. Як наслідок, підопічні Юрія Черенкова перевищили допустимий лімітфолів, і арбітр не вагаючись призначив десятиметровий удар у бік воріт господарів. «Вирок» взявся виконувати Ращик, і потужним ударом в лівий верхній кут змусив капітулювати Лозінського – 8:3. Однак останнє слово в цій грі було за «Тетрою». Андрій Диняк відгукнувся на чудову скидку Михальчука і невідпорно пробив під поперечину, встановивши підсумковий рахунок у зустрічі – 9:3 на користь підопічних Юрія Черенкова.
«Конфермат» - «Руссич» - +:-
Арбітри: Жмурко, Божко
«Конфермат»: Черепанський, Чиж, Дубчак, Атласюк, Ціх, Козелко, Шум, Богданов, Гвіанідзе, Крохан

Центральний матч туру, у якому повинні були зустрітись «Конфермат» і «Руссич», не відбувся через неявку гостей. Підопічні Володимира Лазарчука, так і не дочекавшись на майданчику свого візаві, без бою здобули надважливі три очки та закріпились на першій сходинці у турнірній таблиці.

«Ковчег» - «Вентс» - 3:4 (0:3)
Арбітри: А. Папірович, Беринда
Голи: Штолько (32), Шитенков (41), Леонов (52) – І. Монастирський (7), Бондар (8, 12, 38)
«Ковчег»: Підгорний, Гуралечко, Шитенков, Чічкан, Леонов, Штолько, Жук, Пробитий, Стець
«Вентс»: Матусов, Ілюшин, Діброва, Бондар, І. Монастирський, Побережник, Святий, Дикий
Попередження: Підгорний (54)

Активніше розпочали гру номінальні гості. Відкривати рахунок у зустрічі повинен був Монастирський, який прицільним ударом в правий верхній кут замикав зразкову скидку Дикого, однак страж воріт «Ковчега» в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. «Вентс» продовжував володіти ініціативою, і невдовзі зміг матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Це невтомний Монастирський втік на побачення із голкіпером, і невідпорно пробив у ліву «шістку» - 0:1. Не встигли господарі як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Дикий чудовою передачею вивів на ударну позицію Бондаря, і Сергій потужним ударом з гострого кута в праву «шістку» подвоїв перевагу власної команди – 0:2. Леонов і компанія не знітилися, і відразу могли скоротити розрив у рахунку до мінімуму, однак Жук не зміг в ближньому бою переграти Матусова. Відоме футзальне правило ледве не спрацювало у наступній атаці, проте за «Ковчег» після потужного пострілу Побережника у верхній кут зіграв каркас воріт. Гості не зупинилися на досягнутому, і вже в наступній атаці Бондар, обігравшись в стіночку із Монастирським, ефектним ударом підсік сферу у ліву «шістку» - 0:3.
Основні події відбулися у другій половині. Скоротив розрив у рахунку Штолько, який прицільним ударом в дальній кут замкнув вивірену передачу Леонова – 1:3. Гості активізувалися, і вже в наступній атаці повинні були збільшувати свою перевагу у рахунку, однак блискуче у рамці воріт зіграв Підгорний, який спочатку врятував свою команду після гарматного пострілу Ілюшина, а потім зреагував на добивання у виконанні Побережника. «Вентс» домінував на майданчику, і невдовзі все-таки досяг свого. Бондар відгукнувся на чудову передачу Дикого, і невідпорним ударом в ліву «дев’ятку» оформив хет-трик у цій зустрічі – 1:4. Віддамо належне господарям, які не знітилися, і відразу зусиллями Шитенкова скоротили розрив у рахунку – 2:4. Не встигли підопічні Миколи Сохорука як слід оговтатися, як вже знову були змушені розпочинати із центру майданчика. Леонов блискуче зіграв на перехопленні, і потужним ударом зльоту у лівий верхній кут скоротив відставання до мінімуму – 3:4. До фінальної сирени обидві колективи створили вдосталь нагод, аби змінити цифри на табло, однак рахунок залишився незмінним – 4:3 на користь «Вентса».
«Динамо-УМВС» - «Агрон-Королівський смак» - 2:2 (1:0)
Арбітри: Беринда, А. Папірович
Голи: Колесников (13, 49) – Паперовський (50), Пліс (53)
«Динамо-УМВС»: Ковальчук, Трочинський, Сохорук, Колесников, Бабій, Сторожук, Подлюк, Розгон, Лахмай
«Агрон-Королівський смак»: Бритковський, Протаковський, Паперовський, Костів, Беркита, Карпа, Данилюк, Цінчик, Мещишин, Пліс, Когут
Попередження: Костів (32), Беркита (41)

Продовжував програму сьомого туру поєдинок за участю «Динамо-УМВС» та «Агрону-Королівського смаку».
Розпочали команди дуже обережно, роблячи акцент в першу чергу на грамотних діях у обороні. Перший небезпечний момент у грі створили господарі. Після скидки Колесникова Бабій впритул розстрілював голкіпера, однак Бритковському в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. «Динамівці» продовжували володіти ініціативою, і в наступній атаці змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Колесников відгукнувся на довгу навісну передачу у виконанні Ковальчука, і холоднокровним ударом з розвороту відкрив рахунок у зустрічі – 1:0. Тернополяни не знітилися, і відразу створили декілька стовідсоткових нагод для того, аби змінити цифри на табло. Забивати повинен був Паперовський, однак Віталію не вдалося переграти у ближньому бою Ковальчука. Потужно з розвороту пробивав у правий верхній кут Цінчик, однак вище всяких похвал у рамці воріт зіграв страж воріт «Динамо-УМВС», парирувавши «мертвий» м’яч після удару нападника команди із Тернополя. Господарі огризнулися в контратаці. Перевагу своєї команди повинен був подвоювати Подлюк, однак не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із голкіпером «Агрону-Королівського смаку».
Другий тайм був не менш цікавим. Небезпечними ударами обмінялися Костів та Наскальний, проте на висоті були воротарі обох команд. Подвоювати перевагу «динамівців» міг Розгон, який прицільним пострілом у правий верхній кут замикав зразкову скидку, однак Бритковський в неймовірному стрибку ліквідував загрозу власним володінням. Тернополяни активізувалися, і розпочали справжній штурм воріт номінальних господарів. Зрівнювати цифри на табло повинен був Цінчик, однак сфера після його прицільного удару в праву «шістку» влучила у стійку. В наступній атаці забивати міг той ж таки Цінчик, проте не зумів в ближньому бою переграти Ковальчука. «Агрон-Королівський смак» кинувся рятувати гру, розпочавши діяти з п’ятим польовим гравцем. Ця тактика жодних дивідендів відразу не принесла, навпаки Колесников сповна скористався помилкою гостей при грі в більшості, і точним ударом з центру майданчика вразив порожні ворота – 2:0. Паперовський і компанія не знітилися, і вже в наступній атаці тернополянам вдалося скоротити розрив у рахунку. Ковальчуку вдалося врятувати свою команду після гарматного пострілу Мещишина у нижній кут, однак першим на підборі виявився Паперовський, якому не склало особливих труднощів з кількох метрів переправити у сітку – 2:1. Гості не здавалися, і незадовго до фінальної сирени змогли врятуватися від поразки. Пліс відгукнувся на чудову скидку Беркити, і прицільним ударом з-за меж карного майданчика встановив підсумковий рахунок у зустрічі – 2:2.
«Епіцентр-К» - «Спортлідер-3» - 4:5 (2:2)
Арбітри: А. Папірович, Беринда
Голи: Гарієвський (11), Гончарук (24), Безвещук (42), Самсонюк (47) – Власович (3, 34), Рибчинський (10), Атаманюк (30, 48)
«Епіцентр-К»: Остяк, Слівінський, Гончарук, Юхимчук, Олянчук, Безвещук, Лисий, Овчинніков, Самсонюк, Гарієвський
«Спортлідер-3»: Алексейчук, Балістовський, Глас, Рудюк, Філь, Атаманюк, Шевчук, Розпаченюк, Шеремета, Рибчинський, Власович, Бродзянський
Попередження: Атаманюк (39), Філь (53)

Завершував ігрову неділю поєдинок за участю «Епіцентру-К» та «Спортлідера-3».
Перший небезпечний момент у зустрічі створили господарі. Відкривати рахунок повинен був Олянчук, однак вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Алексейчук, який ціною надзусиль врятував свою команду після гарматного пострілу впритул у виконанні нападника «Епіцентру-К». Відповідь гостей не забарилася. Власович по флангу втік на побачення із голкіпером, і холоднокровним ударом в ліву «шістку» не залишив жодних шансів Остяку – 0:1. «Лідери» не зупинялися на досягнутому, і невдовзі змогли подвоїти власну перевагу. Рибчинський чудово виконав кутовий удар, і сфера після рикошету від захисника затріпотіла у сітці воріт – 0:2. Віддамо належне підопічним Віктора Власова, які не знітилися, і майже відразу скоротили розрив до мінімуму. Гарієвський чудово зіграв на перехопленні і потужним ударом зльоту в лівий верхній кут не залишив голкіперу жодних шансів – 1:2. Забитий м’яч вселив впевненість у гравців «Епіцентру-К», які перехопили ініціативу та розпочали діяти на майданчику першим номером. Відновив паритет Гончарук, який прицільним пострілом в нижній кут із-за меж карного майданчика змусив капітулювати Алексейчука – 2:2. На куражі господарі могли вийти вперед у рахунку, однак рятівником «лідерів» виступив активний Валерій Власович, який у відчайдушному підкаті виніс сферу з лінії порожніх воріт після удару Олянчука.
Найцікавіше відбулося в другому таймі. Гості з перших секунд розпочали контролювати хід подій, і невдовзі змогли змінити рахунок на табло. Це Атаманюк потужним ударом зі штрафного поцілив точнісінько у ліву «шістку» - 2:3. Не встигли гравці «Епіцентру-К» як слід прийти в себе, як знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Шевчук розкішною передачею вивів на ударну позицію Власовича, і той зусиль партнера не змарнував – 2:4. Підопічні Віктора Власова не опустили руки, і невдовзі скоротив відставання до мінімуму Безвещук, який потужним ударом в лівий нижній кут замкнув скидку Гончарука – 3:4. Господарі діяли здебільшого другим номером, і невдовзі ця тактика принесла результат. Самсонюк відгукнувся на розкішний простріл на дальню стійку у виконанні Гарієвського, і ефектним ударом в падінні переправив сферу у ліву «дев’ятку», відродивши інтригу в цій зустрічі – 4:4. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій «лідерів», і невдовзі масована оборона «Епіцентру-К» дала тріщину. Власович розкішною передачею вивів Атаманюка на побачення із голкіпером, і Віталій холоднокровним ударом не залишив Остяку жодних шансів – 4:5. До завершення поєдинку обидві команди створили вдосталь моментів, аби схилити шальки терезів на власну користь, однак цифри на табло так і залишились незмінними – 5:4 на користь «Спортлідера-3», який закріплюється у верхній частині турнірної таблиці.
«Арсенал-МАДОК» - «Спортлідер-2» - 3:9 (2:3)
Арбітри: Подворний, В. Папірович
Голи: Сергеєв (4), Антончик (19), Грищук (29) – Хамдамов (5), Жаріков (13, 37), Малишевський (24, 54), Мартинюк (41, 53), Гранатюк (47), Давидний (54)
«Арсенал-МАДОК»: Грабенчук, Сергеєв, Грищук, Богдан, Кострицький, Красножон, Антончик, Блазунь
«Спортлідер-2»: Стаднік, Жаріков, Малишевський, Давидний, Ситнік, Романюк, Мартинюк, Нік, Токарчук, Хамдамов, Соколюк, Гранатюк
Попередження: Богдан (37), Кострицький (40), Грищук (44) – Малишевський (33)

Вилучення: Кострицький (41, друге попередження)
Завершував 7-ий тур Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з футзалу поєдинок між «Арсеналом-МАДОК» та «Спортлідером-2».
Перший небезпечний момент в зустрічі створили гості. Давидний розкішною передачею вивів на ударну позицію Малишевського, проте в цьому епізоді «канонірів» від неприємностей врятував каркас воріт, який прийняв на себе гарматний удар Юрія. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Сергеєв відгукнувся на зразкову скидку Кострицького, і прицільним пострілом у протихід голкіперу відкрив рахунок у зустрічі – 1:0. Гості не знітилися, і вже в наступній атаці відновили паритет. Романюк чудово прострілив на дальню стійку, де Хамдамову не склало особливих труднощів з кількох метрів переправити сферу у сітку – 1:1. Забитий м’яч став каталізатором атакувальних дій «лідерів», які перехопили ініціативу і невдовзі змогли вийти вперед у рахунку. Жаріков відгукнувся на філігранну передачу Мартинюка у центр карного майданчика, і потужним ударом в праву «шістку» не залишив Грабенчуку жодних шансів – 1:2. «Каноніри» діяли здебільшого другим номером, роблячи ставку на швидкі контратаки, і ця тактика дуже швидко принесла свої плоди. Антончик чудово зіграв на перехопленні, обіграв захисника і прицільним пострілом із-за меж карного майданчика знайшов шпарину поміж ніг голкіпера – 2:2. Підопічні Віктора Мглинця активізувалися, і змогли схилити шальки терезів на власну користь ще до перерви. Давидний чудовим пасом вивів на ударну позицію Малишевського, і Юрію з другої спроби вдалося переграти голкіпера – 2:3.
Другий тайм був не менш цікавим. Відновив паритет Грищук, який невідпорно пробив з середньої дистанції – 3:3. На куражі «каноніри» могли вийти вперед у рахунку, проте Богдану не вдалося в ближньому бою переграти стража воріт «Спортлідера-2». Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Жаріков блискуче зіграв на дальній стійці після прострілу Романюка – 3:4. Майже відразу після пропущеного м’яча номінальні господарі залишилися в меншості. Руслан Кострицький не зміг впоратися зі своїми емоціями, і справедливо побачив перед собою червоне світло. «Лідери», які розпочали діяти в більшості, відразу змогли реалізувати свою чисельну перевагу. Давидний відпасував у центр карного майданчика, де Мартинюк потужним ударом під поперечину закріпив перевагу своєї команди – 3:5. Доводити рахунок до розгромного могли Давидний та Мартинюк, однак в цих епізодах «канонірів» від неприємностей рятував каркас воріт. Підопічні Віктора Мглинця не зупинялися на досягнутому, і вже в наступній атаці відзначився Гранатюк, який ефектним ударом в падінні переправив сферу у дальній кут після чудового прострілу у виконанні Мартинюка – 3:6. Не встигли господарі як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Це активний Мартинюк прицільним ударом в лівий верхній кут замкнув зразкову скидку Давидного – 3:7. «Лідери» продовжували контролювати хід подій на майданчику, і на останній хвилині зусиллями Малишевського та Давидного довели рахунок до розгромного – 9:3 на користь «Спортлідера-2», який завдяки цій перемозі піднімається на третю сходинку у турнірній таблиці.
Олександр Таран, прес-служба ФК «Спортлідер+»
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат області. Прем'єр-ліга
7 листопада, Білогір'я
team 3:0 team
spacer
"Перлина-Поділля"
Білогір'я
 
"Поділля"
Хмельницький
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Квітень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

У вигляді списку

Березень 2016 (8)
Грудень 2015 (1)
Листопад 2015 (4)
Жовтень 2015 (5)
Вересень 2015 (5)
Серпень 2015 (9)