«Подiлля» Хмельницький

Фанатський куточок
spacer
Наступний матч
Чемпіонат другої ліги України
?, Початок ?
Хмельницький, СК Поділля
spacer
spacer
team - team
"Поділля"
Хмельницький
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
 

Турнірна таблиця

Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Збруч 14 14 0 0 39-11 42
2 Случ 13 9 2 2 35-15 29
3 Полонія-ДЮСШ№1 14 6 2 6 24-28 20
4 Дунаївці 13 5 3 5 14-12 18
5 Поділля 14 3 6 5 14-17 15
6 Енергетик 14 3 3 8 16-25 12
7 Славута 14 2 3 9 11-25 9
8 Перлина-Поділля 14 2 3 9 15-35 9
Згідно рішення КДК, Перлині-Поділля зараховано технічну поразку в матчі з МФК Славута.
 
 

Опитування

Чи буде "Поділля" у наступному сезоні у другій лізі?


 
 
spacer
» Богдаш Шершун: "За всю кар'єру я забив всього м'ячів 10-11"

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

Богдаш Шершун: "За всю кар'єру я забив всього м'ячів 10-11"

У розпорядженні наставника «Кривбасу» Олега Тарана є чимало кваліфікованих виконавців. Один з них - подільський оборонець Богдан Шершун, який став автором першого гола криворізької команди в переможному матчі з «Таврією».
Богдаш Шершун: "За всю кар'єру я забив всього м'ячів 10-11"

- Емоції після чергового виграшу в чемпіонаті вже схлинули?
- Звичайно. У таких випадках зазвичай це проходить швидко: день-два - і все. Тепер потрібно готуватися до наступного матчу.
Якщо ж аналізувати поєдинок з «Таврією», то він був важким. Перший м'яч ми забили на 37-й хвилині, а до цього нам довелося нелегко.
До того, як вдалося відкрити рахунок, був напівмомент у Сергія Самодіна. У цілому ж гра була рівна.


- У грі з «Таврією» ви відзначилися забитим м'ячем, що буває вкрай рідко. Роль захисника-бомбардира - не для вас?
- Ні. За всю кар'єру я забив всього м'ячів 10-11. В основному, по одному-два за сезон. До атак я особливо не підключаюся, в основному опиняюся біля чужих воріт лише при «стандартах».

- Давно «Кривбас» не стартував навесні настільки впевнено. Чим би ви пояснили безпрограшну серію криворізької команди?
- Ми досить продуктивно попрацювали на зимових зборах. Позначився і вдалий старт весняної частини чемпіонату, коли зіграли внічию в Києві з «Динамо». Після цього ми відчули впевненість, яка з кожною черговою успішною грою ставала ще більшою. Крім того, ми суворо дотримуємося ігрової дисципліни - все, що вимагає від нас тренерський штаб, виконується.

- Чи можна сказати, що у команди з'явилася психологія переможців?
- Я б не став акцентувати увагу саме на цьому, адже навесні ми зіграли всього шість матчів. От якщо б настільки впевнено провести весь сезон - тоді можна було б так стверджувати. Нам, природно, хотілося б, щоб безпрограшна серія продовжилася як можна довше, а підсумкове місце «Кривбасу» в таблиці було якомога вище.

- Думка про те, що вам не виплачують зароблені гроші вже протягом трьох місяців, пригнічує?
- Дуже. Більше того, на сьогоднішній день ситуація з майбутнім команди взагалі незрозуміла. Чутки ходять різні: одні кажуть, що «Кривбас» може втратити фінансування, інші висловлюють побоювання, що клуб взагалі може пропасти.

- Раніше подібні ситуації у «Кривбаса» вже траплялися. Чули про це?
- Мені розповідали, що у команди були такі ж проблеми. Футболістам не платили зарплату протягом чотирьох або п'яти місяців. Правда, це було давно. До речі, з подібним я вже стикався - ще на початку кар'єри, коли грав у «Дніпрі».
У футболі таке буває. Але як би там не було, на проблемах не варто зациклюватися. Потрібно продовжувати працювати, професійно ставлячись до своїх обов'язків. Упевнений, все налагодиться.


- Якою вам бачиться вихід із ситуації?
- Щодо цього потрібно спілкуватися з керівництвом. Який тут може бути вихід? Той, хто зобов'язаний платити гроші, повинен це робити - от і все. Півтора тижні тому команда звернулася з листом до керівництва клубу.
Може, цей офіційний документ підштовхне людей до того, щоб з нами розрахувалися. Але чи є це виходом із ситуації? Ну, припустимо, дадуть нам зарплату за один місяць - а далі що?
Не виключено, що все знову може тривати так само, як було раніше. На жаль, фінансові проблеми нині є не тільки у «Кривбасу», а й у інших команд прем'єр-ліги. Схоже, в Україні зараз намітилася криза у футболі. Замість того, щоб наш чемпіонат ріс і прогресував, все виходить навпаки.


- Останнім часом все частіше чути розмови, що з такою грою у «Кривбаса» є шанс поборотися за одне з місць, що дають право грати у Лізі Європи.
- Можу сказати, що в команді ця тема навіть не обговорюється.

- Але ж подібного виключати не можна. Припустимо, «Кривбас» і далі буде набирати очки з такою ж послідовністю ...
- Не хочеться забігати так далеко вперед. Для початку потрібно зайняти це саме «єврокубкове» місце, а вже потім розмірковувати про майбутнє. А поки ми думаємо про поточні справи, виходячи на поле з бажанням перемогти в кожному конкретному матчі.

- Як працюється з Олегом Тараном?
- Добре. Тренування у цього фахівця цікаві, насичені. Все доречно - в основному, працюємо з м'ячем. Олег Таран вміє згуртувати хлопців, створити атмосферу однодумців. Нинішній «Кривбас» відрізняється дружнім колективом, в якому панує сприятливий мікроклімат. Ми часто збираємося разом після ігор. Любимо посидіти, обговорити матч, поспілкуватися.

- Чим пояснили б той факт, що в нинішньому чемпіонаті в основному складі «Кривбасу» ви з'являєтеся нерегулярно?
- Високою конкуренцією серед центральних оборонців. Олег Анатолійович (Таран - Прим. авт.) варіює складом залежно від суперника, обраної тактики на гру або функціонального стану футболіста.

- Не шкодуєте, що майже вісім років тому покинули московський ЦСКА, повернувшись в Україну?
- Ні. Я адже повернувся в «Дніпро» - свою рідну команду. Після цього в ній відіграв три з половиною роки. Хоча в цілому в дніпропетровському клубі я провів сім років. Виступати на батьківщині завжди приємно. На даний момент у мене діючий контракт з «Кривбасом» строком на один рік. Крім нього я сподіваюся ще пограти роки два-три - як мінімум.

- Саме в Кривому Розі?
- Якщо в «Кривбасі» ситуація з фінансами налагодиться, то чому б і ні? Мені подобається, як криворізькі вболівальники підтримують команду. Сподіваюся, все в клубі нормалізується.

- У футболі існує думка, що силу команди багато в чому зумовлює середня лінія. Ви згодні з тим, що за підбором гравців півоборона «Кривбасу» є далеко не найгіршою в еліті?
- Цілком. У середині поля у нас грає багато хороших футболістів - Дедечко, Прийомов, Федорчук, Максимов. Останній з них, щоправда, довгий час не грав через травму, але з його поверненням в стрій конкуренція в півобороні ще більше зросте.

- У черговому турі «Кривбас» чекає зустріч з запорізьким «Металургом», який втратив надії на збереження прописки в еліті. У подібних матчах нерідко трапляються втрати очок через недооцінку, а то й зовсім шапкозакидацького настрою ...
- Ось-ось, саме такі ігри і даються важко. У них нерідко відбуваються очкові втрати. Адже потрібно зуміти налаштувати себе психологічно на суперника подібного рівня. Футболістам «Металурга» вже нічого втрачати - команда в минулому турі втратила прописку в прем'єр-лізі.
Тому перед своїми глядачами запорожці напевно вийдуть на поле розкутими, з хорошим настроєм. Нам же після шести вдалих матчів втратити очки у зустрічі з аутсайдером дійсно буде негоже. Єдине, що хвилює - у Запоріжжі через фінансові проблеми їдемо клубним автобусом в день гри.


- Виходить, відому приказку «З корабля - на бал» «Кривбасу» доведеться застосовувати на практиці.
- (Посміхається). Головне, щоб після двох з половиною годин в дорозі стан був нормальним. Тим більше, що виїжджати доведеться вранці - гра-то запланована на 13.30.

www.sport-express.ua
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат області. Прем'єр-ліга
7 листопада, Білогір'я
team 3:0 team
spacer
"Перлина-Поділля"
Білогір'я
 
"Поділля"
Хмельницький
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Березень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

У вигляді списку

Березень 2016 (8)
Грудень 2015 (1)
Листопад 2015 (4)
Жовтень 2015 (5)
Вересень 2015 (5)
Серпень 2015 (9)