«Подiлля» Хмельницький

Фанатський куточок
spacer
Наступний матч
Чемпіонат другої ліги України
?, Початок ?
Хмельницький, СК Поділля
spacer
spacer
team - team
"Поділля"
Хмельницький
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
 

Турнірна таблиця

Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Збруч 14 14 0 0 39-11 42
2 Случ 13 9 2 2 35-15 29
3 Полонія-ДЮСШ№1 14 6 2 6 24-28 20
4 Дунаївці 13 5 3 5 14-12 18
5 Поділля 14 3 6 5 14-17 15
6 Енергетик 14 3 3 8 16-25 12
7 Славута 14 2 3 9 11-25 9
8 Перлина-Поділля 14 2 3 9 15-35 9
Згідно рішення КДК, Перлині-Поділля зараховано технічну поразку в матчі з МФК Славута.
 
 

Опитування

Чи буде "Поділля" у наступному сезоні у другій лізі?


 
 
spacer
» «Динамо», давай до побачення…

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

«Динамо», давай до побачення…

Хмельниччина ось-ось може залишитися без єдиного професійного футбольного клубу. А все… через безгрошів’я та борги перед Професійною футбольною лігою України.

Життя хмельницького «Динамо» рахується не по днях, а по годинах. Команда, яка повинна в квітні продовжити виступати в другій лізі чемпіонату України, може не вийти на старт. І це, здається, на відмінну від вже традиційних зимових побоювань, справді може статися. «Динамівці» й досі не сплатили борг перед ПФЛ за участь у змаганнях, через що їм заборонено заявляти гравців. І, можливо, так і не сплатить його, бо інвестора так і не знайшли.
«Динамо», давай до побачення…

Ми не модні?

Саме так можна описати ситуацію навколо професійного футболу на Хмельниччині. В той час, як у багатьох регіонах країни стало якоюсь модою, коли народні депутати купують або просто простягають руку допомоги футбольним клубам, у нас зовсім все по-іншому. До прикладу, нещодавно народний депутат Сергій Кузьменко став власником ФК «Олександрія» (перша ліга), а його колега Олександр Онищенко – київського «Арсеналу» (Прем’єр-ліга). Обидва обранці з Партії регіонів. То, здавалося, може б і наші представники у Верховній Раді купили б собі «іграшку» під назвою «Динамо». Нехай не «регіонали», а, скажімо, комуністи, «тимошенківці» чи «свободівці». Але, щоб вони наважилися на такий крок, то, принаймні, їх потрібно запитати: «Чи не бажаєте Ви…»

Ще 5 лютого цього року «Газета Поділля» надіслала листи усім 11 народним депутатам, які представлюють інтереси Хмельниччини. Задали прості запитання: «Чи є Ви шанувальником футболу? Чи звертався хтось до Вас із проханням про допомогу хмельницькому «Динамо»? Хто саме і коли? Яку Ви дали відповідь? Чи розглядаєте Ви можливість придбання єдиного професійного футбольного клубу області?» І на наше здивування, отримали лише одну відповідь! Коротку та зрозумілу. «Я є шанувальником футболу, - відповів нам Ігор Сабій зі «Свободи». - До мене ніхто не звертався як до народного депутата про допомогу хмельницькому «Динамо». І я не розглядаю можливості придбання «Динамо», оскільки не є бізнесменом і не володію необхідними коштами для придбання та утримання клубу». Від решти обранців тиша… Мабуть, немає в них часу ні на футбол, ні на листування із журналістом, який, між іншим, є виборцем.

Гроші на вітер?

77 тисяч гривень – саме таку суму завинили «динамівці» ПФЛ. І, що, найцікавіше, 14 тисяч гривень з цієї суми – за участь у Кубку України. «Не можу зрозуміти, чому ми стільки винні за Кубок, - каже директор «Динамо» Валерій Крохан. – Ми зіграли два матчі, а, до прикладу, тернопільська «Нива» - три. І вони стільки ж винні!»

А вболівальники хмельницького клубу, попри неодноразові пояснення Крохана, не можуть зрозуміти, куди пішли гроші з міського бюджету. Тому ми, щоб вияснити, де ділися бюджетні кошти, направили запит міському голові Хмельницького Сергію Мельнику. Відповідь, яка надійшла за підписом керуючої справами міськвиконкому Людмили Черевченко, вкотре підтвердила слова директора «Динамо», що бюджетними грошима борги перед ПФЛ на закриєш. Цитуємо відповідь: «З міського бюджету в 2012 році для участі команди «Динамо», яка представляє місто в професійній футбольній лізі чемпіонату України в другій лізі було виділено 340,7 тисяч гривень. Кошти виділялися виключно на проведення навчально-тренувальних зборів та участі членів футбольної команди в змаганнях (харчування, проживання та проїзд)».
«Динамо», давай до побачення…

Примітно, що цього року в міському бюджеті, згідно відповіді з міськвиконкому, заплановано 361 тисячу гривень. Але вони, можливо, не знадобляться… Відзначимо й те, що з обласного бюджету на єдину професійну футбольну команду області передбачено виділити традиційні нуль гривень і стільки ж копійок.

Невже все?

Наприкінці цього тижня – на початку наступного, цілком ймовірно, доля хмельницького «Динамо» стане відомою. Або пан, або пропав. Утім, скоріше за все, справдиться останній варіант. Хоча, до прикладу, директор хмельницького клубу ще вірить у те, що в останню хвилину з’явиться «лікар», який залікує «хворобу» та фінансово допоможе врятувати команду. «Якщо зараз зникне клуб, то, припускаю, найближчі роки три в нашій області не буде професійної футбольної команди», - із сумом каже Валерій Миколайович.
«Динамо», давай до побачення…


"Газета Поділля", від 21 лютого 2013 року.
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 27 лютого 2013 12:30
  • По Подиля-центр
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • Леха86
    По якому каналу хоть показували?
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 26 лютого 2013 09:43
  • Крохан выступал на ТВ, а где запись выступления??? Кто не видел, в двух словах- Никаких прямых эфиров, вот вам список вопросов и список ответов. Крохан заявил что задолжностей по конкрактам нет, а о том какая зарплата у него и его клана решил не информирывать и вообще все хорошо, осталось у Ядухи выклянчить какую-то мелочь и можно приступать дальше дурить всех и вся!!! Слов нет... Послушайте, Крохан доказал своими действмями что он и все его многочисленное семейство убили команду и превратили клуб в кормушку, может хватит, пора уходить!!!!!
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • Цитата: vlad-km
    хіба в нас є така партія? ти читав цей матеріал? Там же зрозумілою мовою написано, що наших нардепам до одного місця наш футбол і наша команда.

    Зрозуміло, часи Ватченка безслідно пройшли. Земля йому пухом. Всіх його однопартійців вітаю з святом ura

    --------------------
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • Leva

  • 23 лютого 2013 16:15
  • vlad-km,
    зрозумій - це бюджетні гроші і я впевнений, що документально все в нормі. Хто б що не писав, але гроші пішли за призначенням
    Ну если ты так уверенно утверждаеш , и смотрел отчет ? А я сомневаюсь и нато есто причины !только сказал то что сказал !
    тому що "свій" дорожчий за чужий
    Зачем свой ? ( Поделимся друзья - поделимся )
    ага, а потім цей автбус передали ДЮСШ №1. В команди НЕМАЄ автобусу!
    ДЮСШ- он не подчиняется городскому спорт комитету ? это-же лохотрон по дележки денег !
    Вешко - уже при 3-ммере у власти, Крохана и его симейство никак не оторвать от клуба!
    Назови хотя-бы один игровой вид спорта, в котором Хмельницкая обл. занимала -бы ,что-то ?
    А какие обещания , как представляли Автобус и легковое авто ! и где-же все это ?
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 23 лютого 2013 12:25
  • Цитата: Leva
    Сколько было выездов и на какие растояния , сколько денег выделялось на питание в сутки ?

    зрозумій - це бюджетні гроші і я впевнений, що документально все в нормі. Хто б що не писав, але гроші пішли за призначенням.
    Цитата: Leva
    На выезд нанимали автобус , но только не свой, а почему ?

    тому що "свій" дорожчий за чужий
    Цитата: Leva
    ведь автобус командный сам Мельник перед болелами сказал что это клубный автобус и мы на нем вьедем в 1-ю лигу ! ВОТ и приехали !

    ага, а потім цей автбус передали ДЮСШ №1. В команди НЕМАЄ автобусу!
    Цитата: Bongo Banton
    Мені завжди хотілось почути думку представники тієї партії, котра організувала професійний футбол в Хмельницькому, побудувала стадіон, хоча не дала можливості виграти якогось трофею. Нехай би допомогли команді і зараз

    а хіба в нас є така партія? ти читав цей матеріал? Там же зрозумілою мовою написано, що наших нардепам до одного місця наш футбол і наша команда.
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 22 лютого 2013 21:12
  • В такому вигляді команда не потрібна. Треба щоб вона збирала місцеву молодь, а не хтозна звідки мажорчиків. От якби місцева команда була, тоді так...

    Вважаю, самі вболівальники повинні найкрупнішим бізнесменам області надіслати петиції - щоб команду спасли. Герегам тим же, чому ні.
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • Leva

  • 22 лютого 2013 20:58
  • 340,7 тыс. гр. выделено в 2012 году ! Выделялись на сборы, питание , проживание, и проезд ?
    А сколько человек было на питании, проживании ? Сколько было выездов и на какие растояния , сколько денег выделялось на питание в сутки ? Все прекрасно помнят, что не игра то пол состава новые футболисты ? Так сколько и как питались и куда шли денежки ? На выезд нанимали автобус , но только не свой, а почему ? ведь автобус командный сам Мельник перед болелами сказал что это клубный автобус и мы на нем вьедем в 1-ю лигу ! ВОТ и приехали !
    Вопросов очень много ,только ответов ВАМ никто не даст ! это информация особой сикретности . Ведь семейному клану Кроханов жить на что-то нужно ! Задолженности перед ними нет.
    Очень жаль нашу команду Но это наверное единственная возможность избавится от тягаря клана Кроханов !
    Может даст бог , после его ухода , кто-то изьявит желание простягнуть руку помощи нашему футболу на ХМЕЛЬНИЧИННЕ !
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • Shamrock,
    До того, хто згадувався smile Якщо по суті, то в нього є однопартійці і разом з ними можна було б організувати забезпечення клубу. Тобто якби хотілось, то можливості би знайшлись fanat
    Rosohin,
    Зараз шанувальник біатлону вже народний депутат і до Тернополя не має ніякого відношення ole
    Мені завжди хотілось почути думку представники тієї партії, котра організувала професійний футбол в Хмельницькому, побудувала стадіон, хоча не дала можливості виграти якогось трофею. Нехай би допомогли команді і зараз tomato

    --------------------
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • Rosohin

  • 22 лютого 2013 19:10
  • Bongo Banton,
    Зразу спадає на думку паралель з Тернополем, де запорізький шанувальник спорту з провладної партії цієї області забрав в Ниви тренувальну базу для потреб біатлоністів.
    Shamrock,
    Фінансування, яке виділяється з міського бюджету для приватного футбольного клубу можна спрямувати лише на харчування, проживання та проїзд. Внески і зарплати можна оплачувати, якщо клуб муніципальний.

    --------------------
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • І невже з 361 тисячі не можна виділити 77 тисяч на борги з ПФЛ, набрать молодь і зіграти ті 2 матча з Кристалом? Або врешті розрахуватись з гравцями, фірмами і померти гідно.

    Bongo Banton
    До чого Івано-Франківщина? В тексті вона не згадувалась.
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • vova

  • 22 лютого 2013 18:50
  • Чем иметь в городе такого уровня футбол, лучше вообще его не иметь.
    Я общаюсь с многими людьми из разных городов Украины (запада, востока и.т.д.), и мне если чесно стыдно за наш футбол, дороги, нет нормальных гостиниц, ресторанов (для людей которым не нужны крики ,громкая музыка ,и т.д.), Все замерло, и не развивается город вообще. С транспортом хер знает что наделали, на тротуарах лед не сбивают...
    Как-то все резко стоновится плохо.
    И если исчезнет такого уровня футбол, может появится (пусть через 3-4 года) возможность сделать что-то нормальное.
    Меня эти власти просто бесят!
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • Пани з Івано-Франківщини вже показали як любити футбол - Прикарпаття сказало до побачення ще минулого року. Як на мене, то якщо таку назву для хмельницького футбольного клубу залишили, значить комусь це вигідно. От звідти і треба профінансувати внески до ПФЛ fanat

    --------------------
^
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат області. Прем'єр-ліга
7 листопада, Білогір'я
team 3:0 team
spacer
"Перлина-Поділля"
Білогір'я
 
"Поділля"
Хмельницький
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Березень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

У вигляді списку

Березень 2016 (8)
Грудень 2015 (1)
Листопад 2015 (4)
Жовтень 2015 (5)
Вересень 2015 (5)
Серпень 2015 (9)