«Подiлля» Хмельницький

Фанатський куточок
spacer
Наступний матч
Чемпіонат другої ліги України
?, Початок ?
Хмельницький, СК Поділля
spacer
spacer
team - team
"Поділля"
Хмельницький
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
 

Турнірна таблиця

Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Збруч 14 14 0 0 39-11 42
2 Случ 13 9 2 2 35-15 29
3 Полонія-ДЮСШ№1 14 6 2 6 24-28 20
4 Дунаївці 13 5 3 5 14-12 18
5 Поділля 14 3 6 5 14-17 15
6 Енергетик 14 3 3 8 16-25 12
7 Славута 14 2 3 9 11-25 9
8 Перлина-Поділля 14 2 3 9 15-35 9
Згідно рішення КДК, Перлині-Поділля зараховано технічну поразку в матчі з МФК Славута.
 
 

Опитування

Чи буде "Поділля" у наступному сезоні у другій лізі?


 
 
spacer
» Микола Глега: «Олімпія» завжди буде в моєму серці »

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

Микола Глега: «Олімпія» завжди буде в моєму серці »

Микола Глега: «Олімпія» завжди буде в моєму серці »

Хмельничанин провів у складі «олімпійців» в сезоні 2009/2010 років 35 матчів, в яких відзначився 9 разів. Серед яких переможний гол у ворота «Зімбру», який забезпечив «Олімпії» участь в Лізі Європи.

- Миколо, ще зовсім недавно ти грав за «Олімпію», але в минулому сезоні ти не провів жодного матчу за клуб. З чим це пов'язано, що тобі не вдалося заграти в «Олімпії» після того, як ти вдруге повернувся в північну столицю Молдови?
- Так, я грав за дублюючий склад «Олімпії». Набирав форму. Після важкої травми було дуже складно набрати ті ігрові кондиції, які були у кращі часи. Я довго відновлювався, але зараз вже, слава Богу, все нормально. Після закінчення сезону ми з керівництвом «Олімпії» з обопільної згоди домовилися розірвати контракт. Після від'їзду з Молдови грав у себе вдома на Україні у другій лізі.

Я радий, що грав за «Олімпію». Він мені як рідний. Саме з цим клубом ми зайняли 3-е місце в чемпіонаті. «Олімпія» завжди буде в моєму серці.


- Які твої подальші плани? Чи можливо, що ти повернешся в Молдову?
- На даний момент немає ніякої ясності. Нічого конкретного. Є певні пропозиції, але думаю, в січні вже буде ясно остаточно, що буде далі, і за яку команду виступатиму. Що стосується повернення в Молдову, то чому б і ні? У житті все можливо.

- У Молдові вже грав за «Олімпію», пару матчів повів у складі «Дачії». Де б ще хотів пограти в цій країні? Де б твої якості могли найкращим чином розкритися?
- Звичайно, хотілося б грати в Україні, але футбол - це такий вид спорту, який може закинути тебе куди завгодно, в будь-яку країну. Я ще досить молодий і у мене все попереду. Куди доля заведе там і буду розкриватися. Якщо уявити, що я повернуся в Молдову, то хотів би спробувати свої сили в «Зімбру» або «Шерифі». Ці дві команди володіють всім необхідним для тренувального процесу. До того ж «Шериф» відомий у всій Європі.

- Пам'ятаєш свій перший матч за «Олімпію»?
- Звичайно ж. Думаю, як і всі футболісти. Ми грали товариську гру на базі «Зімбру». У суперниках відповідно був «Зімбру». Ми виграли з рахунком 3:1, а мені вдалося забити перший гол у складі «Олімпії».

- «Олімпія» того зразка, коли в ній грав ти, і «Олімпія» зараз відрізняються один від одного?
- Мені здається, що відрізняються. Тоді у нас була відмінна і дружня команда. Ми проводили одну класну гру за іншою. Практично все виходило. Коли ми виходили на поле ми всі знали, хто і куди біжить, кому пас віддати і в яку зону. Коли Микола Павлович Буня став головним тренером, ми на тренуваннях викладалися на всі 100%. Прислухалися до кожного зауваження, вказівки. Ми жили тоді ще в Тирасполі, в Терновці. Жили всі разом і, можливо, саме це згуртувало нас в дружній колектив. За рахунок цього ми добилися дуже багато чого.

- У сезоні 2009/2010 років, коли «Олімпія» посіла третє місце. Доля бронзових нагород вирішувалася в матчі проти «Зімбру». Пам'ятаєш той матч, в якому ти забив єдиний гол, який дозволив бєльцькій команді виступати в єврокубках?
- Таке не забувається. На даний момент, напевно, найважливіший гол, який забивав за кар'єру. Та гра була дуже складною, в першу чергу, в психологічному плані. На «Зімбру» був позамежний настрій, Всі хлопці прекрасно розуміли, що в разі перемоги ми підемо далі. У той день футбольний Бог був на нашому боці. А ще за нас був переповнений міський стадіон в Бєльцах. Уболівальники - особлива тема для «Олімпії». В Бєльцах хороші і віддані вболівальники. Вони вміють тепло підтримувати. Кожен домашній матч проходив на ура завдяки місцевій публіці.

Перемога над «Зімбру» була для міста і уболівальників, та й для нас, схожа на свято. Думаю, що і для Молдови теж. Напевно, мало, хто вірив, що «Олімпія» зможе пробитися в Лігу Європи. Але ми це зробили, і велика заслуга в цьому успіху належить керівництву, тренерам, які змогли об'єднати нас, і, звичайно ж, вболівальниках, без яких нічого б цього й не було б.

Я, як і всі хлопці, тоді були дуже раді, м'яко кажучи. Була мрія пограти на іншому рівні. На жаль, я не зіграв за «Олімпію» в тому розіграші Ліги Європи, так як грав у ньому вже за «Дачію».


- Як ти вважаєш, що тоді не вийшло у команди? Начебто пройшли перший раунд, але потім спіткнулись на бухарестському «Динамо».
- Я думаю, що «Олімпія», будучи новачком в єврокубках, показала хорошу гру в тій Лізі Європи. Дуже гідно зіграла команда. Можливо, після турніру про ще одну команду з Молдови дізналися трішки більше. У Європі ж, в принципі, толком знають тільки одну команду - «Шериф». Ви правильно підібрали слово. «Олімпія» саме спіткнулась на «Динамо». Так, румуни грали добре, як і «Олімпія». Просто «динамівці» всі моменти свої реалізували, а от «Олі» ні. До того ж «Динамо» відомий єврокубковий боєць, але «Олімпія» виглядала гідно і зіграла пристойно.

- Зараз «Олімпія» займає 9 місце в таблиці після 20 турів. Як думаєш, коли команда зможе знову зіграти в єврокубках? Чому немає стабільності, щоб бєльці з року в рік грали на найвищому рівні?
- У команді відбулися серйозні зміни. Змінився тренер, гравці. Може, вони ще не зігралися, а для цього потрібен час і багато роботи. Зараз перерва. Попереду будуть збори і не одні. Думаю, що «Олімпія» ще себе покаже в цьому сезоні. Вони ще зіграють в єврокубках. Потрібен час, терпіння і все буде добре.

- Згадуючи про свою кар'єру в Молдові, як би ти її охарактеризував?
- Різні були етапи. Були і взліт, і падіння. Все було. В принципі, як і у будь-якого футболіста. Без цього ніяк, але в цілому я радий періоду, проведеному в Молдові. Я багато чому навчився. Вдячний долі, що побував у Молдові.

- Ніколи не шкодував, що після київського «Арсеналу» ти приїхав саме до Молдови, в «Олімпію»?
- Не шкодую. Я не думав, що потраплю в Молдову, але якось все швидко сталося. Я грав за київський ЦСКА. Потім команда розпалася, і мені відразу запропонували їхати в Молдову, в «Олімпію». Мені якось відразу сподобався і тренувальний процес, і атмосфера в команді, тому без задньої думки підписав контракт. А далі керівництво поставило задачу перше місце, і мені це дуже сподобалося.

moldova.sports.md
Тест скорости интернета программа подробнее.
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат області. Прем'єр-ліга
7 листопада, Білогір'я
team 3:0 team
spacer
"Перлина-Поділля"
Білогір'я
 
"Поділля"
Хмельницький
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Березень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

У вигляді списку

Березень 2016 (8)
Грудень 2015 (1)
Листопад 2015 (4)
Жовтень 2015 (5)
Вересень 2015 (5)
Серпень 2015 (9)