«Подiлля» Хмельницький

Фанатський куточок
spacer
Наступний матч
Чемпіонат другої ліги України
?, Початок ?
Хмельницький, СК Поділля
spacer
spacer
team - team
"Поділля"
Хмельницький
 
"Поділля"
Хмельницький
spacer
spacer spacer
 
 

Турнірна таблиця

Першість області
Прем'єр-ліга
Команда I В Н П М О
1 Збруч 14 14 0 0 39-11 42
2 Случ 13 9 2 2 35-15 29
3 Полонія-ДЮСШ№1 14 6 2 6 24-28 20
4 Дунаївці 13 5 3 5 14-12 18
5 Поділля 14 3 6 5 14-17 15
6 Енергетик 14 3 3 8 16-25 12
7 Славута 14 2 3 9 11-25 9
8 Перлина-Поділля 14 2 3 9 15-35 9
Згідно рішення КДК, Перлині-Поділля зараховано технічну поразку в матчі з МФК Славута.
 
 

Опитування

Чи буде "Поділля" у наступному сезоні у другій лізі?


 
 
spacer

Отримувач: благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії».
Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії.

Євро-2012 по-нашому

До початку чергового чемпіонату Європи, який пройде цього червня на футбольних полях України та Польщі, залишилося менше місяця.

Саме стільки часу залишилося до матчу-відкриття Євро-2012, який відбудеться 8-го червня у Варшаві. Та не всім пощастить бути свідком цієї історичної для українців події. Більше того, не всі матимуть змогу побувати хоч на якомусь матчі, який проходитиме в Україні. Хмельничани, як активні вболівальники, теж не залишаться осторонь цієї знаменної події. Отож, де можна буде відчути атмосферу футбольного свята у Хмельницькому?

Фани є, а зони немає

Ще на початку року, на одному із засідань сесії міської ради мер обмовився, що, можливо, у Хмельницькому облаштують чотири фан-зони, де транслюватимуть найважливіші матчі футбольного чемпіонату. Однак, до втілення ідеї в життя так і не дійшло. Вся справа у коштах, пояснили у відділі з питань фізичної культури та спорту управління сім’ї молоді та спорту Хмельницької ОДА. «В обласній цільовій програмі коштів на встановлення оглядових майданчиків чи розташування будь-яких фан-зон не передбачено, – каже головний спеціаліст Руслана Брилюк. – Єдина сума, яка зазначена у розділі «фінансування» – це півмільйона гривень із «інших джерел», тобто потрібно було залучати спонсорів. Але наразі жодної пропозиції не надійшло». У Хмельницькому міському управлінні у справах фізичної культури та спорту взагалі засумнівалися, чи буде облаштована хоч якась фан-зона. Зокрема, начальник управління Валерій Вешко зазначив, що на все потрібні кошти, а в міському бюджеті їх не передбачено. Хоча залишається надія, що до початку матчів все ж таки знайдуться інвестори, які захочуть вкласти кошти в облаштування фан-зон. У Хмельницькому найоптимальніші варіанти для перегляду матчів, окрім кав’ярень, піцерій та пабів – це стадіон «Поділля» та світлодіодний екран, що встановлений на ТЦ «Дитячий світ». Генеральний директор ТзОВ «ТРК «Піраміда» (власник світлодіодного екран), Андрій Олесь каже, що наразі ведуться перемовини із компанією, яка викупила право на трансляцію матчів. «Стосовно трансляції матчів є безліч деталей, – каже Андрій Олесь. – До прикладу, ще не відомо, яку рекламу можна транслювати під час матчів, а яку ні, і чи взагалі можна буде це робити. Також невідомо, на яких умовах буде надаватися право на трансляцію і чи буде взагалі можливість транслювати матчі на широкі екрани для загального перегляду. Але ми докладемо усіх зусиль, щоб хмельничани могли бути свідками і частково співучасниками футбольного дійства».

Футбол на моніторі


Групові перегляди футбольних матчів у колі друзів та однодумців, все глибше входять у культуру хмельничан. Тим більше, якщо це матчі чемпіонату Європи. Під час Євро-2012 чимало закладів працюватимуть у посиленому режимі, щоб задовольнити забаганки усіх вболівальників, які дивитимуться матчі у кав’ярнях-пивних-піцеріях. Для того, щоб транслювати матчі у закладах харчування, існують обмеження, однак вони цілком реальні для виконання, йдеться на офіційному сайті чемпіонату. До прикладу, всі екрани (та їх рамки), що використовуються при публічній трансляції, повинні мати «чисту зону» у розмірі, принаймні, три метри у кожному напрямку. Також за умовами ліцензій, навколо екрану, не повинно бути будь-якого логотипу графічного символу чи навіть надпису, окрім офіційних спонсорів трансляції. Однак, футбольним фанатам до цього немає діла, їм головне – подивитися матч із улюбленою командою. У Хмельницькому чимало закладів харчування уже знають, які матчі та коли транслюватимуть. Найпалкіші прихильники футболу, які залишатимуться у місті під час дійства, уже резервують місця на окремі, або ж усі матчі «в пакеті». Для бажаючих дивитися матчі вдома повідомляємо, що телеканали «Україна», «Футбол» та Перший національний розподілили час трансляції. Ексклюзивно «Україна» та Перший матимуть змогу показати в прямому ефірі по 15 матчів. Телеканал «Футбол» покаже всі матчі в пакетах платного телебачення (кабель і супутник). Матчі чемпіонату, які відбуватимуться о 19.00, транслюватиме Перший канал, а ті, що відбуватимуться о 21.45 – «Україна». Фінальний матч Євро-2012 покажуть всі три телеканали одночасно. В разі виходу збірної України у чвертьфінал право показати цей матч матиме НТКУ, а от якщо збірній пощастить дістатися півфіналу, тоді трансляцію отримає «Україна». Тим часом інтернет-права на трансляцію чемпіонату 50 на 50 розділили телеканали «Україна» та Перший національний.

Сотні євро за квиток на Євро


Повболівати за улюблену команду безпосередньо на стадіоні обійдеться фанатам та прихильникам футболу від 30 до 600 євро, залежно від категорії квитка та матчу. А хмельничанам, як і мешканцям інших міст-не господарів чемпіонату, варто додавати до цієї суми ще й вартість проїзду. До речі, найдешевший квиток на змагання цього року буде коштувати в 1,5 раза менше, ніж на Євро-2008 в Австрії та Швейцарії. Отож, якщо ви плануєте побувати на відкритті футбольного дійства, то вам доведеться викласти (за умови, що квитки ще є в наявності) від 45 до 250 євро. На групові етапи квитки коштуватимуть трохи дешевше – від 30 до 120 євро, а на чвертьфінали – від 40 до 150 євро. Дорожче шанувальникам спорту обійдеться півфінал – від 45 до 270 євро. Але найбільше доведеться викласти, звісно ж, за фінал – від 50 до 600 євро. Квитки можна придбати через інтернет, на офіційному сайті УЄФА, але вра***те, що послуга доставки складатиме 25 євро незалежно від кількості придбаних місць. Якщо ж ви вірите у фортуну, то спробуйте виграти квиток у офіційних спонсорів «Євро-2012». До прикладу, гіпермаркет «Епіцентр» розігрує квитки та сувенірну продукцію серед усіх покупців, які придбали товар на суму не менше, ніж на сотню гривень. Замовити квитки можна також у ще одного спонсора чемпіонату, ПАТ «Укрсоцбанку». У Хмельницькому відділенні банку повідомили, що спеціальних акцій для клієнтів не оголошували, але придбати квиток завчасно і не втрачати кошти на доставку можна. «У нас є певна кількість квитків, які ми реалізовуємо, – каже начальник відділу роздрібного обслуговування фізичних осіб Ірина Маліновська. – Забрати придбаний у банку квиток можна за кілька днів, або безпосередньо перед матчем. Щоб не витрачати кошти на доставку квитка, банк видає спеціальне підтвердження про оплату та резерв місця, яке в касах стадіону потрібно буде обміняти на квиток».

Дрібниці звідусіль

- Шість додаткових потягів на три найпопулярніші матчі Євро-2012 запустять для вболівальників. У потягах передбачають додаткові послуги – харчування, автобусний трансфер, розваги, супровід. За даними сайту ukraine2012.gov.ua, поїздка, до прикладу у напрямку «Львів – Харків – Львів» коштуватиме близько 150-180 євро. Проте, у ціну входить як квитки на потяг, трансфер до стадіону і назад до потягу, екскурсія по місту у супроводі англомовного гіда.

- 10 найулюбленіших страв національної кухні, які увійдуть до меню для гостей Євро-2012 у ресторанах міст-господарів. До «Національного меню» увійшли: український борщ, запорізький капусняк, сало з часником, холодець, деруни традиційні, домашня ковбаса, налісники з сиром, запечене порося з гречаною кашею, вареники з капустою і грибами, пиріг з яблуками. До речі, автор «переможного холодцю» мешкає у Летичеві.

- Наліпки «Привітне місто» отримують найкращі кафе та ресторани Львова. Такі наліпки отримують ті заклади харчування, які виконали усі вимоги до Євро-2012: можливість провести безготівковий розрахунок, привітність персоналу, меню іноземними мовами, знання іноземних мов персоналом та якість кухні.

"Газета Є"
При використаннi матерiалiв сайту посилання на сайт обов'язкове!
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм ім'ям.
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 25 травня 2012 15:26
  • Цитата: hisopolko167
    опера мини скачать для android

    здесь не магазин кокойто перестань кидать всякую херню
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 24 травня 2012 15:14
  • опера мини скачать для android
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 22 травня 2012 18:04
  • Цитата: falc
    за то він походу тепер вміщує 12 тисяч а колись більше вміщував

    а навіщо Тернополю більше? там хоча б на половину він заповнювався
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 22 травня 2012 17:16
  • за то він походу тепер вміщує 12 тисяч а колись більше вміщував
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • 22 травня 2012 17:12
  • Viktor,
    стадіон просто неперевершений dribble
^
  • Не подобається
  • 0
  • Подобається
  • Viktor

  • 22 травня 2012 15:32
  • В Тернополі зробили фан-зону, для цього встигли оновити стадіон і поставили нове табло, на якому транслюватимуть матчі Євро...
^
Інформація
Користувачу, що знаходиться в групі Гості, не можна залишати коментарі в даній новині.
 

Попередній матч

Чемпіонат області. Прем'єр-ліга
7 листопада, Білогір'я
team 3:0 team
spacer
"Перлина-Поділля"
Білогір'я
 
"Поділля"
Хмельницький
 
 

Погода у м.Хмельницький

Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

 
 

У вигляді календаря

«    Березень 2016    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

У вигляді списку

Березень 2016 (8)
Грудень 2015 (1)
Листопад 2015 (4)
Жовтень 2015 (5)
Вересень 2015 (5)
Серпень 2015 (9)